Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

Quoted post

Adrb

#4328 Re: Re:

2012-01-19 22:03

#4327: - Re:

A kdo vy jste, neznámá osobo, že podle mého pouhého komentáře "narychlo", určujete, zda jsem nebo nejsem "spisovatel"? :D

Navíc vytrháváte z kontextu.. napsal jsem: "To podepíše vážně jedině hlupák s nedostatkem zdravého rozumu nebo informací :(". Je to můj svobodný názor, který si argumentuju tím, že člověk, který se nepídí po pravdě anebo informacích, se nechává oblbovat, tudíž by se dalo říct, že je to blbec, já napsal hlupák.. a lidé kteří vědí a přesto si myslí, že je vhodné pojmenovávat právě letiště a právě po něm, tak - bez komenáře.. máte pravdu s tím, že každý se může svobodně rozhodnout, zda je pro nebo proti anebo je mu to jedno. Ale přeci jenom, pokud stojí člověk s informacemi proti člověku s informacemi a opačným názorem, jeden z nich se mýlit musí, jeden z ních musí být hlupákem a já myslím, že být proti má víc logických důvodu než být pro.

Mezi nejprimitivnější lidi bych se neřadil :)

P.S.: Ulevilo .D

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4331 Re: Re: Re:

2012-01-19 23:46:11

#4328: Adrb - Re: Re:  

Znamená to tedy, že jen ten váš názor je správný a kdo ho neuznává, tak je hlupák?  Na internetu se dají najít informace, které dají za pravdu vám, taky i ty, které jsou v rozporu s tím, co tvrdíte. Vždycky je dobré se pořádně podívat jak kdo a co píše. Jakou má za sebou minulost. Co s tím sleduje a pod. Stačí taková "maličkost" Nějaký známý Václava Havla před listopadem 1989 očekával vysokou funkci třeba ve státní správě nebo v politice a jeho ambice nebyly naplněny. Cítí se ukřivděn a jeho pocit ublížení trvá dodnes a tak napíše článek a hodí ho na internet. Článek obsahuje pomluvy, polopravdy, lži na adresu V. Havla. Takový článek si pak žije vlastním životem a hodně lidí tyto informace bere za své. Přesto jsem rád, že tato plurarita informačních zdrojů existuje. I za to Václav Havel bojoval, i když se to proti němu, zejména v posledních týdnech, obrátilo.