Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

Quoted post

Ach jó

#4368 Re: Re: Re: Re:

2012-01-20 18:21

#4366: - Re: Re: Re:

ad: " ... zásluhy za něco, o co se opravdu zasloužil ...". Můžete definovat TO "o co se opravdu zasloužil."? To, že jezdil do "kriminálu" v Mercedesu a pak chvíli postával na balkóně vedle Kubišový, tak to způsobilo světový pád komunizmu na hubu (kromě sev. Koreje), přesto, že Bush s Gorbačovem se ten hnusnej režim snažili všemi prostředky zachovat ?!?

A můžete rovněž upřesnit co to je ten "objektivní pohled"? To je pohled váš, nebo pohled starý Blažkový? Částečně(!) objektivně může tak podivnou figuru, jakou byl VH, zhodnotit teprve historie a ne pár nadšenejch nebo naštvanejch současníků. Počkejte nějakých 50 let a pak se ptejte kdo to byl VH a co dobrého a špatného udělal. Ale není dobré učurávat "objektivním" obdivem ihned po smrti "generalissima"! Přijde spousta dalších kosů a těch předůležitých letišť není až tak moc !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4371 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-20 19:27:11

#4368: Ach jó - Re: Re: Re: Re:  

S nikým (nevím jak u Vás), kdo nevidí nic pozitivního na tom, že skončil totalitní režim u nás, nemá smysl o Havlovi a o disidentech vůbec diskutovat. Třeba, že se kvůli nim žilo za normalizace o něco přijatelněji všem, kteří komunisty zrovna nemuseli, ale to už není diskuze pro toto fórum.