Zastavte ACTA

Quoted post

tygii
Nepřihlášený uživatel

#3

2012-01-25 15:48

Jsem proti  omezování svobodnému projevu a cencuře! Je to jen jasný signál,že chtějí vše ovládnou....myšlení lidí,projev....chtějí z nás udělat stádu blbých ovci,a to globální stádo!

Odpovědi

Draasley

#438 Re: ne to ne

2012-03-24 20:56:07

#3: tygii -

S tím nesouhlasím jenom chtěj zastavit legálně svobodný projev jako třeba že se v Německu pořád znásilňuje a že jsou fašisté a jejich Hitlerjugend který znásilňovali Němce to štve a chtěj to zastavit jakože teda podle zákona který to má krýt.

David Šertler logicky a svobodně uvažující člověk.NAVŽDY

#451 Re:

2013-02-19 04:10:36

#3: tygii -

Nedovolme těm bláznům nám sebrat všechnu svobodu která nám ještě zbývá. Očipování nás všech už pomalu začíná. Pak už acta nebudou muset prosazovat. Uděláme to dobrovolně sami a ještě budem věřit že děláme správnou věc. Jde o totální kontrolu nás všech. Braňme se dokud můžeme. Ne silou ale svobodným vyjádřením v této petici.čím více nás bude tím více je to oslabí.LÁSKA a OPRAVDOVÁ SVOBODA ZVÍTĚZÍ a oni s tim nic nemůžou zatím dělat. Ale čas utíká tak to dejte na vědomí všem známým i kdyby se vám smáli. Za pravdu by se mělo něco obětovat. Já to dělám a je mi jedno co si kdo myslí. Nebojím se pravdy. Zatím se nikdo nepřidal. Věřím že se to změní. Vím že je to ZLO co teď přebírá kontrolu nad myšlením lidí. Stačí se podívat na zprávy a je jasné že je tu už totální chaos. Věříme v dobro a lásku, tedy JSME.... Je to na vás lidé. Touha po svobodě musí vycházet z vás.
http://www.petice24.com/petice_za_zakaz_ipovani_lidi_i_zviat