PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#76

2012-11-13 15:03

.....Musíme pokračovat v silné osvětě. Jak pro stávající fanoušky, tak pro ty, kteří jsou soutěžím vystaveni nechtěně. Musíme se všichni naučit ty bezpečnostní pravidla dodržovat, je to v zájmu všech.......

Šmarjááá, ale proč???? Aby se pár jedinců pobavilo?
Nerozumím tenisu, nechápu pravidla fotbalu ani hokeje, o dalších sportech nemluvě... ALE necítím se těmito sporty ohrožena a nechápu, proč bych měla být povinně osvícena pravidly podivného výmyslu o ježdění aut po obecních komunikacích bez dodržování pravidel silničního provozu. Ten kdo si to vymyslel to vymyslel očividně blbě a měl by si to přiznat. Je to snobská zábava, ale někoho to baví, budiž - takže ať platí golf na golfové, fotbal na fotbalové hřiště, hokej na stadion.......rallye na Rallyeiště :)) Pak se problémy budou týkat jen dobrovolných diváků a ne těch nedobrovolně a nuceně zúčastněných.

Odpovědi

Karel

#95 Re:

2012-11-13 16:14:25

#76: -  

 

A já se tím fotbalem a hokejem ohrožen cítím, už několikrát fanoušci poškodili nemovité i movité věci, dokonce došlo v důsledku jejich řádění ke zranění či úmrtí... Jsem pro zákaz fotbalu a hokeje. Jsem pro zákaz silniční dopravy, která si ročně vyžádá více jak 600 životů... Jsem pro zákaz... ! Tohle je logika Vašeho myšlení. Je smutné, že zde musíme žít s lidmi jako Vy, s lidmi, kteří nemají logický úsudek a soudí dle kusých informací z bulváru, chtějí zákaz něčeho o čem nemají ani tušení a jsou líní si o tom zjistit byť jen základní informace, což je v době internetu velice snadné... Na závěr jen dodám, že pokud bych měl sdílet společnou zem s někým jako Vy, tak se na to hodí jen jedno pořekadlo (kdo zná, ví): I dont want to live on this planet anymore.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...