Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Jendabenda

#11 Podporuji paní Baborovou

2012-11-22 11:02

To co se zde děje je za hranicí slušnosti i demokracie.Paní Baborová je demokraticky zvolena. Tak by to "demokraté" měli chápat. Pokud chcete "demokraté tvrdit", že je KSČM extremistická strana, tak si přečtěte volební program strany. Není tam nic extremistického. Studentů je mi líto. Ukazují pouze svoji nevyzrálost. Co naplat. Každý si demokracii představuje jinak. To, že má někdo plná ústa demokracie neznamená, že je demokrat.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16 Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-22 11:22:40

#11: Jendabenda - Podporuji paní Baborovou

Matete, stejne jako hejtman Zimola. S. Baborova je mozna demokraticky zvolena jako kandidatka KSCM? ale koalici s ni neuzavreli volici, ale CSSD (zcela proradne), stejene jako na post radni pro skolstvi ji nezmenovali volici. O tohle v protrestech jde. Mam za to, ze jste dost politicky gramotny/gramotna, abyste tyto veci pochopil/pochopila.


Nepřihlášený uživatel

#718 Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-27 21:18:50

#11: Jendabenda - Podporuji paní Baborovou

Zajímavý názor, četl jsem program a pokud mluvíme oba o programu téže strany (a stanovách) tak tam najdete "zakuklené" výrazně extremistické názory. Namátkou třeba odkazy na marxistické přístupy, apod. Od nich je jen krůček k leninským a stalinským zvěrstvům. Mimochodem, pokud jsem četl a poslouchal názory petentů, tak petice není namířena proti paní Baborové, ale proti vedení odboru školství stranou, která je pokračovatelkou zločinné organizace, s níž se (i podle údajů, na které se sama odvolává z rozličných usnesení stranických sjezdů) nikdy nerozešla. Systémové problémy a likvidaci odpůrců obvykle vydává za excesy jedinců či selhání jednotlivců. Dobrá je též mantra o "vnímání v kontextu doby". škoda, že tuto mantru nenaučili obžalované v Norimberku, třeba by všichni byli osvobozeni a ostatně ti popravené a "konečně-vyřešení" si to taky trochu zasloužili- to není odchylka od tématu, to je přenesená citace obhájce komunistické strany, který promluvil na půdě gymnázia Třeboň ke studentům a zúčastněným. On jen nemluvil o NSDAP a činech nacistické zlovůle, ale o činech KSČ a KSSS.


Nepřihlášený uživatel

#723 Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-27 22:33:24

Pepek

#793 Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-29 22:13:37

Račte srovnat politické progaramy ksčm a čssd s tímto textem http://cs.wikipedia.org/wiki/Program_NSDAP
Od bodu 10 dále zcela jasná shoda.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...