Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

#776

2012-11-29 13:28

KSČM bychom po krajských volbách měli kritizovat ne na jihu, ale na severu Čech, kde nově jmenovaný hejtman za KSČM již deklaroval zájem na prolomení těžebních limitů. To je součaný a hmatatelný problém. Vše kolem svědčí o tom, že s minulostí se komunisté víceméně vyrovnali, antikomunisté však nikoli.

Nepřihlášený uživatel

#777 Re:

2012-11-29 15:12

#199: -  

............... Někdo je musel navést, protože pochybuji, že mají nějaké hlubší vědomosti o tom, kdo byl Lenin, Stalin (znají spíš jen ta jména) ........ a vo tom to je.......možná by se jim to mělo připomínat častěji ..........

Kar

#778 Re:

2012-11-29 15:15

#4: demokrat -

naprostý souhlas! studuji pedagogickou fakultu a ten učitel, co je do této frašky navezl, by měl být na hodinu propuštěn!


Nepřihlášený uživatel

#779

2012-11-29 16:10

"Ten, kdo upírá jinému jeho práva, jich sám není hoden." Thomas Jefferson
Bernie

#780

2012-11-29 16:10

776: komunisté na severu.
Situace na severu je horší v mnoha ohledech než jinde. ŽP (životní prostředí), velká nezaměstnanost, doprava, drzí a přemnožení cikáni, nevlastnictví průmyslu, který patří cizincům. Tato část republiky spolu s ostravskou aglomerací měla největší podíl na tom, že jsme za socialismu měli to, co jsme měli. Určitý blahobyt dostupný všem i těm, kteří o něj neusilovali. Jsem chemik a studoval jsem v Ústí na Střekově průmyslovku, vím o čem mluvím. Ne Praha, nadnárodní firmy a intelektuálové žvanící o všem a o ničem.
V Jirkově jsou "ekologové", kteří hází klacky pod nohy každému, kdo se o něco snaží.
Já nejsem příznivec těžby uhlí, ale komunisté jsou pro prolomení proto, že: to přinese lidem zaměstnanost a zlepší ekonomickou situaci. Trvají při tom na velmi přísné kontrole ŽP a dodržování šetrného postupu.
Není to ideální, ale mnohem lepší než neprolomit.

Ještě tolik: jsem z Liberce a dlouho jsem pracoval v Uranu ve Stráži pod Ralskem. Dneska je v módě na uran nadávat. Jako tehdejší dělník vím, že to zdaleka nebylo ideální. Ale také vím, že naše republika je vyrabovaná a prakticky nic nevlastníme. Proto mi připadají úvahy koaličního partnera na Lbc kraji "Změna" s potrhlými ekology v čele, velmi nebezpečné. Zvlášť, když jeden z nich je mluvčí těch co trvají na zákazu zahájení těžby (ta je v současnosti v útlumovém programu) a je zastupitelem. Ten čudla totiž hájí jen pár obcí, kde bydlí, nebo kde má chalupu. Zájmy tohoto státu jsou mu zcela ukradený. Typický přístup.

Závěr: nebylo by lepší nechat tyto aktivity běžet a "dotírat" tehdy, kdyby docházelo ke škodám na krajině životního prostředí? A také se starat o to, aby výnos z uhlí či uranové rudy nešel do rukou "horním deseti tisícůmů, nebo spíš "horním deseti stům", ale lidem, kteří pracují? Od toho snad tu tolik opěvovanou demokracii máme, nebo ne?
Nebo a to se vracím k tématu této diskuze a k tolika primitivům, kteří sem píší: Budeme raději vykřikovat něco o komunistické svini, atd??? Anonymně a od počítače a urážet a špinit? A skutečné zlodějny se schovají pod stůl a likvidace tohoto státu, bez přehánění, která se veze s tím? Jak pohodlné.
Kdybych byl Harry Potrem - asi bych zakázal českým lidem kupovat třeboňského kapra na vánoce a zakázal jim léčit se v tamních lázních. Přišla by bída ne na kozáky, ale na tamní takyštudáky. A byl by klid.
Toť můj soukromý názor.
Eddard Stark

#781 Re: Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

2012-11-29 17:52

#764: Amnabe - Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Demonstrace je zásadně demokratické právo, proti tomu vůbec nic nenamítám. Je-li ale politik přesvědčen o správnosti opatření, která prosazuje, neměl by se bát toho, že může být velmi neoblíbený. Je-li přesvědčen o tom, že koná správně, nemá naslouchat „hlasu ulice“, má jít svou cestou - buď se osvědčí, nebo bude odvolán. Neměl by ale podléhat nátlakům, to bych považoval za falešný postoj. Může samozřejmě argumentovat o různých krocích, ale nečinit změny kvůli demonstracím.

Kdo to asi tak řekl?

BACHANAKK

#782 Re:

2012-11-29 18:01

#776: -

Hlavně bychom se měli do budoucna vyrovnat s komunisty.Pohrobci,nebo bývalí členové zločinecké organizace KSČ,dnes KSČM pod vedením konfidenta STB za úplatu v minulosti udávajícího spoluobčany, by neměli být dosazováni na exponovaná místa  např.Krajských úřadů atd.Nemyslím,že by v budoucnu naši potomci měli zažít to,čímž jsme s našimi rodiči museli projít za komunistů my.Dodnes se projevují zejména pokřivené charaktery velké části národa,která také ráda slyší na nesplnitelné předvolební sliby populistických politiků a odborářů.

 

Karel Pravda

#783 Pokrytectví pana knížete

2012-11-29 18:46

Jeho knížecí výsost se ráčila vzbudit a hned zaperlila moudrem:

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Schwarzenberg-Politik-nema-podlehat-natlaku-a-hlasu-ulice-255283

S daným vyjádřením nelze nesouhlasit, z úst člověka, jako kníže, který nabádal jihočeské studenty k nepokojům, to však není nic než vrchol pokrytectví. Nechť si to dobře zapamatují všichni, kdož by měli tendence před volební urnou zase podlehnout mediální masáži o "ctnostném a noblesním" knížeti, který jediný to s demokracií myslí dobře....
trn39

#784

2012-11-29 19:24

Vyjadřuji podporu slušnému člověku a krajské zastupitelce paní učitelce Baborové. Paní Baborová, vydržte a neustupujte. Hlouposti, zlobě, nenávisti a manipulaci se nesmí ustupovat. Přesto, že tato doba není pro slušné lidi, je nás stále dost a musíme ukázat, že se vyděračů a manipulátorů nebojíme.
Eda Urban

#785 Re: Re:

2012-11-29 19:39

#782: BACHANAKK - Re:

Mluvíte mi z duše. Nenávist chápu jako zápornou vlastnost, ale život mě naučil být vůči komustům připravený. Nevěřím jim ani jméno. Máme co dělat s nejhorším odpadem a podle místních příspěvků je jasné, že se nemýlím. Jsou silní a štěkaví i v jejich věku a navíc mají v hloupých lidech potenciál. Podhoubí lenivých a nemakačenků. Plus několik salonních jedinců se znalostí jazyků a správného pravopisu. Až vyhrajou, tito socialističtí intelektuálové půjdou jako první... :-(

Štěpán Kopřiva

#786 Tolerance

2012-11-29 19:47

Ať dělá na kraji přes školství kdo chce, ale zrovna komunistka? Navíc členka strany a učitelka v době socialismu? Jste normální? Absolvovala školu v době, kdy vymývání hlav dětí bylo programem a o úloze komunistů v historii se jen lhalo. A jak se zde dozvídám, dělala to poctivě a pořád. Proč si někdo může myslet, že je to ta nejlepší přípravka k funkci, kterou má zastávat? To v Jihočeském kraji není nikdo, kdo spoluvyhrál volby a není členem KSČ? Komu je méně než 40 a je schopným manažerem s pedagogickým vzděláním...? Nevěřím.

Nepřihlášený uživatel

#787

2012-11-29 20:30

Svým podpisem vyjadřuji plnou podporu paní Mgr. Vítěslavě Baborové a rovněž plnou podporu hejtmanovi Jčk, Mgr. Jiřímu Zimolovi, který respektuje výsledek demokratických voleb. Zároveň vyjadřuji znepokojení a rozhořčení nad postupem pedegoga na gymnáziu v Třeboni, který dle mého názoru zneužívá studenty ke svému vlastnímu zviditelnění.
Eva

#788 Re: Tolerance

2012-11-29 20:41

#786: Štěpán Kopřiva - Tolerance

Dobrý den, můžete mi vysvětlit, jakým způsobem vymývala Mgr. Baborová hlavy studentům? Znáte snad tento případ ze své vlastní zkušenosti? Já tedy ne, jediné co nám 5 let nelévala do hlavy byla kvalitní výuka matematiky a fyziky.

Eddard Stark

#789 Re: Tolerance

2012-11-29 20:47

#786: Štěpán Kopřiva - Tolerance

No já nevím, ale když jsem chodil za socíka do základky tak 9x9 bylo 81, ale možná ted za demokracii je to jinak


Nepřihlášený uživatel

#790 Re: Re:

2012-11-29 20:49

#782: BACHANAKK - Re:  

 Prožil jsem to celé a bylo to v pohodě ! Co dnešní nezaměstnaní ,bezdomovci, okradení,podvedení,zavraždění ? Co rozkradená země !?


Nepřihlášený uživatel

#791 Re: Re:

2012-11-29 20:52

#782: BACHANAKK - Re:  

 Už jsem jednou psala, že jste bachman a ne bachanaakk, zřejmě překlep, ne? Normální člověk by takové kecy z úst nevypustil. Hlídejte si  průšvihy vlády a ministrů, pane spravedlivý, také chcete, aby to lidi  neviděli, zapomněli a zabývali se Rosochou a bachmanem a ještě k tomu amnabe? Nezvládáte, že už toho mají lidé plné zuby a chtějí něco jiného? Holt koryto, vlivné posty a ulité prachy nade vše. Na lidech nezáleží, co si přejí. Ta vaše demokracie má trhliny a dostává pěkně na frak.

Amnabe

#792 Re: studewnti vzpamatujte se

2012-11-29 21:57

#775: pepattunel - studewnti vzpamatujte se 

 Co je to za nesmysl, že místo učení svolává stávky?..to, co dělá, dělá ve svém volném čase....to je Vám asi cizí - dělat něco navíc mimo práci.

Pepek

#793 Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-29 22:13

Račte srovnat politické progaramy ksčm a čssd s tímto textem http://cs.wikipedia.org/wiki/Program_NSDAP
Od bodu 10 dále zcela jasná shoda.
Eddard Stark

#794 Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-29 22:15

#793: Pepek - Re: Podporuji paní Baborovou

Měl jsem dojem, že v blázinci mají večerku od 19:00

Holler

#795 Podpora Vítězslavě Baborové

2012-11-29 22:17

Vážená soudružko,
rád bych sdělil svůj názor, že nesouhlasím s požadavky studentů v JČ kraji, kteří požadují odstoupení s. Baborové z funkce . Studenti by si měli uvědomit, že 17. listopadu tohoto roku v Praze na Václavském náměstí požadovalo mnohonásobně více lidí odchod vlády a vláda přesto zůstává. Studenti by měli své protesty zaměřit tímto směrem. Anebo, nejlépe by udělali, kdyby se věnovali studiu.
Amanda

#796 Re: Re: studewnti vzpamatujte se

2012-11-29 23:31

#792: Amnabe - Re: studewnti vzpamatujte se 

 Myslím, že většina lidí dělá práci navíc, nedělejte z Rosochy Boha. Normální lidé ale dělají práci, aby si přivydělali a měli na stále se zvyšující životní náklady, babičky se starají o vnoučata, protože rodiče dělají od rána do večera, maminky nemohou s dětma marodit, protože by je vyhodili z práce. Rosocha by se měl věnovát ve volném čase věcem důležitým a ne popuzovat studenty, určitě i nezletilé, proti demokracii a Ústavě. Proč neodstoupí vláda, se svými průšvihy, koukáte na preference, kolik lidí věří vládě? Doufám, že p.Baborová vydrží a ustojí tuto nechutnou kampaň. Myslím, že by se stavem na Gymnaziu Třeboň mělo zajímat Ministerstvo školství. To co píší někteří zastánci vašich názorů je přímo nezákonné a trestné.Až Ti vaši vzbouřenci ukončí školu a budou nezaměstnaní, možná budou podepisovat jiné petice. 

Pavel

#797 Re: je to ubohost od lidí,kteří využívají studenty

2012-11-29 23:43

#6: Jiri Valter -  

 Dobře to napsal ministr zahraničí

Demonstrace je zásadně demokratické právo, proti tomu vůbec nic nenamítám. Je-li ale politik přesvědčen o správnosti opatření, která prosazuje, neměl by se bát toho, že může být velmi neoblíbený. Je-li přesvědčen o tom, že koná správně, nemá naslouchat „hlasu ulice“, má jít svou cestou - buď se osvědčí, nebo bude odvolán. Neměl by ale podléhat nátlakům, to bych považoval za falešný postoj. Může samozřejmě argumentovat o různých krocích, ale nečinit změny kvůli demonstracím.
 
Karel Schwarzenberg, ministr zahraničních věcí
Pavel

#798 Re: Re: onanující jihočeští učitelé před studenty

2012-11-29 23:44

Amnabe

#799 Re: Re: Re: studewnti vzpamatujte se

2012-11-29 23:52

#796: Amanda - Re: Re: studewnti vzpamatujte se 

Nerada bych se bavila o věcech, které se dějí na celostátní úrovni. S mnoha z nich také nesouhlasím.

Pokud se kouknete na stránky Gymnázia, uviděla byste, že pan Rosocha mimo vyučování dělá spoustu dalších aktivit. Pro děti pořádá kroužky, velkou částí se podílí na školním časopisu, který slaví v soutěžích velké úspěchy nebo pořádá a zajišťuje různé besedy a přednášky.

A pokud jde o legalitu. Vše co se odehrává ze strany studentů a pana Rosochy je zákonné, ať se Vám to líbí nebo ne. Už to tu bylo mnohokrát objasněné, tak už se prosím neopakujte.

Lucie

#800 Re: Re: Re: Re: studewnti vzpamatujte se

2012-11-30 00:03

#799: Amnabe - Re: Re: Re: studewnti vzpamatujte se

V tom případě Vám doporučuju seznámit se především s Ústavou ČR a Listinou základních práv a svobod. Možná se tam dočtete, že bojkotovat někoho za jeho politické přesvědčení je diskriminace a tudíž je to v rozporu s platnými zákony a předpisy ČR a Evropské Unie.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...