Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Amanda

#796 Re: Re: studewnti vzpamatujte se

2012-11-29 23:31

#792: Amnabe - Re: studewnti vzpamatujte se 

 Myslím, že většina lidí dělá práci navíc, nedělejte z Rosochy Boha. Normální lidé ale dělají práci, aby si přivydělali a měli na stále se zvyšující životní náklady, babičky se starají o vnoučata, protože rodiče dělají od rána do večera, maminky nemohou s dětma marodit, protože by je vyhodili z práce. Rosocha by se měl věnovát ve volném čase věcem důležitým a ne popuzovat studenty, určitě i nezletilé, proti demokracii a Ústavě. Proč neodstoupí vláda, se svými průšvihy, koukáte na preference, kolik lidí věří vládě? Doufám, že p.Baborová vydrží a ustojí tuto nechutnou kampaň. Myslím, že by se stavem na Gymnaziu Třeboň mělo zajímat Ministerstvo školství. To co píší někteří zastánci vašich názorů je přímo nezákonné a trestné.Až Ti vaši vzbouřenci ukončí školu a budou nezaměstnaní, možná budou podepisovat jiné petice. 

Odpovědi

Amnabe

#799 Re: Re: Re: studewnti vzpamatujte se

2012-11-29 23:52:04

#796: Amanda - Re: Re: studewnti vzpamatujte se 

Nerada bych se bavila o věcech, které se dějí na celostátní úrovni. S mnoha z nich také nesouhlasím.

Pokud se kouknete na stránky Gymnázia, uviděla byste, že pan Rosocha mimo vyučování dělá spoustu dalších aktivit. Pro děti pořádá kroužky, velkou částí se podílí na školním časopisu, který slaví v soutěžích velké úspěchy nebo pořádá a zajišťuje různé besedy a přednášky.

A pokud jde o legalitu. Vše co se odehrává ze strany studentů a pana Rosochy je zákonné, ať se Vám to líbí nebo ne. Už to tu bylo mnohokrát objasněné, tak už se prosím neopakujte.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...