Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

BACHANAKK

#782 Re:

2012-11-29 18:01

#776: -

Hlavně bychom se měli do budoucna vyrovnat s komunisty.Pohrobci,nebo bývalí členové zločinecké organizace KSČ,dnes KSČM pod vedením konfidenta STB za úplatu v minulosti udávajícího spoluobčany, by neměli být dosazováni na exponovaná místa  např.Krajských úřadů atd.Nemyslím,že by v budoucnu naši potomci měli zažít to,čímž jsme s našimi rodiči museli projít za komunistů my.Dodnes se projevují zejména pokřivené charaktery velké části národa,která také ráda slyší na nesplnitelné předvolební sliby populistických politiků a odborářů.

 

Odpovědi

Eda Urban

#785 Re: Re:

2012-11-29 19:39:37

#782: BACHANAKK - Re:

Mluvíte mi z duše. Nenávist chápu jako zápornou vlastnost, ale život mě naučil být vůči komustům připravený. Nevěřím jim ani jméno. Máme co dělat s nejhorším odpadem a podle místních příspěvků je jasné, že se nemýlím. Jsou silní a štěkaví i v jejich věku a navíc mají v hloupých lidech potenciál. Podhoubí lenivých a nemakačenků. Plus několik salonních jedinců se znalostí jazyků a správného pravopisu. Až vyhrajou, tito socialističtí intelektuálové půjdou jako první... :-(


Nepřihlášený uživatel

#790 Re: Re:

2012-11-29 20:49:18

#782: BACHANAKK - Re:  

 Prožil jsem to celé a bylo to v pohodě ! Co dnešní nezaměstnaní ,bezdomovci, okradení,podvedení,zavraždění ? Co rozkradená země !?


Nepřihlášený uživatel

#791 Re: Re:

2012-11-29 20:52:07

#782: BACHANAKK - Re:  

 Už jsem jednou psala, že jste bachman a ne bachanaakk, zřejmě překlep, ne? Normální člověk by takové kecy z úst nevypustil. Hlídejte si  průšvihy vlády a ministrů, pane spravedlivý, také chcete, aby to lidi  neviděli, zapomněli a zabývali se Rosochou a bachmanem a ještě k tomu amnabe? Nezvládáte, že už toho mají lidé plné zuby a chtějí něco jiného? Holt koryto, vlivné posty a ulité prachy nade vše. Na lidech nezáleží, co si přejí. Ta vaše demokracie má trhliny a dostává pěkně na frak.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...