Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Zuzana

#2061 Re:

2013-01-19 14:08

#2059: -  

 Radši čest práci soudruhu a tu práci mít, než rukulíbám milostivá a prosit  o práci služebné. Lidi neblbněte a nenechte zlikvidovat a zničit ještě to málo, co v Čechách zbylo. Snad nechcete zvolit knížepána a poslouchat to jeho drmolení. Ani on sám kolikrát neví, co vlastně povídá a jaký význam  ty vyřčená slova mají. Ať klimbá na svých zámcích a kouří fajfku, nahrabáno už má dost. Snad si nemyslíte, že mu na Čechách záleží. Jestli jo, tak vás lituji, jste slabí duchem.

Odpovědi

TD

#2062 Re: Re: Co říká spisovatelka Lenka Procházková

2013-01-19 14:44:48

#2061: Zuzana - Re:

„Popravdě nevím, jestli by vítězství Karla Schwarzenberga posílilo vliv církve v české společnosti, bezesporu by se ale zvětšil podíl římskokatolické církve na moci a její vliv na politická rozhodování. Karel Schwarzenberg se netají tím, že protěžuje zájmy katolické církve bez ohledu na to, jaký budou mít dopad na obyvatele České republiky,“ řekla serveru.

Připomněla, že Schwarzenberg nejenže společně s Miroslavem Kalouskem prosadil zákon o církevních restitucích, ale rezolutně zamítl i ochranné pozměňovací návrhy, jako například ten, který měl zavázat církev k dodatečné úhradě majetku, který by restituovala neoprávněně či podvodem!

Uvědomme si, že majetek církve je majetkem Vatikánu.

 


Nepřihlášený uživatel

#2064 Re: Re:

2013-01-19 16:47:24

#2061: Zuzana - Re:

Souhlasím. Jejda, ať si voliči K.S. přečtou něco o historii tohoto rodu. Proboha, to si myslí, že když Schwarzenberkové přišli sem do jížních Čech, že to byli nějací lidumilové???? No, to teda fakt nebyli. Ono se bude plácat, jak platili školném nadaným chudým dětem, ale proč to dělali? Protože tenkrát takové chudé dítě včetně rodičů bylo rádo,že vystudovalo a získalo práci. Ale co asi tak to vystudované dítě dělalo, kdepak pracovalo???? Ano, pracovalo pro svého pána pracovalo tvrdě, protože se to od něj čekalo.  Já tě nechal vystudoval, ty si to tady odřeš.

A jak to bylo s odchodem do důchodu za těchto lidumilů, tak to je další "báječná " pohádka. Historii mám moc ráda, ale K.S. na Hradě nechci, ať si každý říká, co chce. :-)


Nepřihlášený uživatel

#2065 Re: Re:

2013-01-19 17:19:16

#2061: Zuzana - Re:

Radši budu slabý duchem, než duchem mimo. Protože dvacetiletý paskvil, rukulíbám soudružko, mi stačil.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...