Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Jiří Weiss
Autor této petice

#2129 Petice za udělení Nobelovy ceny míru Nicholasi Wintonovi

2013-01-25 17:55

Odchovanci třeboňského „mozkového trustu“ a jejich sympatizanti nám v této diskusi opětovně ukazují nejhlubší zákoutí svých duševních obzorů... Jak by řekl klasik: „Jejich duševní obzory jsou tak hluboké, že až nelze dohlédnout na dno“. :-)))

Přesto bych nad dnešními „náctiletými“ en block nelámal hůl. Následováníhodným příkladem mohou  být studenti z gymnázia ‚Open Gate‘, kteří stáli u zrodu iniciativy za udělení Nobelovy ceny  míru Nicholasi Wintonovi, nezištnému zachránci mnoha lidských životů. Kdo můžete, podpořte je podpisem petice za tuto dobrou věc.

Díky všem za případnou podporu :)

 

 

 

Odpovědi

Alena

#2139 Re: Petice za udělení Nobelovy ceny míru Nicholasi Wintonovi

2013-01-25 23:28:12

#2129: Jiří Weiss - Petice za udělení Nobelovy ceny míru Nicholasi Wintonovi

Dobrý večer, tak jste mě potěšil, jsem ráda, že existují ještě myslící studenti. Je mi moc líto a téměř za to stydím, ale já jsem také maturovala na gymplu v Třeboni, ale to bylo ještě za působení jiného pana ředitele, který byl úžasným profesorem a hlavně férovým člověk, který by nikdy něco takového na " své " škole nedopustil. Je to člověk, kterého si ještě dnes nesmírně vážím.

O studentech, kteří se tady "realizují" si nemyslím nic lichotivého. Kdybyste jen viděl, jak to teď  v Třeboni vypadá, co studenti rozpoutali, jak se lidé rozdělili na dva tábory. Je to trapné a nedůstojné, ale alespoň se ukázali pravé charaktery lidí.

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...