Zachraňte kulturu 2013

Quoted post

Kocoudar

#181 Kulturní celebrita to je jedna odporná slizská tragédie

2013-02-06 21:19

Tutam ukázat silikonový prsa, tutam roztáhnout stehna, tutam souložit, a ondy na plesu v Opeře udělat nějaký skandál. Soucit, empatie, pochopení se navzájem zde chybí. Jenom peníze, zas jen peníze a potom zase peníze, hlavně ty špinavé. A třeba i ty od socek a vydřené z chudáků exekutorskými nájezdy. Pražské pseudocelebrity, přesně zkorumpovaní šašci, si rvou plíce výkřiky o tom, jak milují prý slušného karla. Jak Kájík podovdně získal rstituce, to tito šašci nevědí. Jak Kájin slíbil potírat korupci a pak vyhodil kolegu, který mu korupci nahlásil, n to si páni Svěráci a komunista Menzel nevzpomínají. Toto je kulturní fronta. K zblití.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#183 Re: Kulturní celebrita to je jedna odporná slizská tragédie

2013-02-06 21:22:48

#181: Kocoudar - Kulturní celebrita to je jedna odporná slizská tragédie

Zkuste vypnout televizi. Tam živou kulturu nenajdete. To je komerční kultura živená reklamou, která vás má přesvědčit, abyste koupil, co nepotřebujete, za peníze, které si máte půjčit. Skutečná kultura narozdíl od té televizní se nesnaží z lidí dělat blbce, naopak. Otevřete si třeba knížku, tam na vás reklamy, které televizi s její produkcí živí, nevybafnou. Je to svobodnější zábava, dokonce, považte - kulturnější.
Nebo knížky nečtete? Nepotřebujete to? Televize se svýma celebritama je lepší program?


Nepřihlášený uživatel

#185 Re: Kulturní celebrita to je jedna odporná slizská tragédie

2013-02-06 21:34:34

#181: Kocoudar - Kulturní celebrita to je jedna odporná slizská tragédie

Klasika... Přečetl jste si vůbec text petice? Asi těžko. Za to mlsáte, VIP zprávy, Blesk a podobné nesmysly, a dle toho soudíte. Skvělé zdroje informací. Ale to je vám jedno, vy máte prostě jasno.

PS: Co má tato petice společného s exekucemi???