Nechceme žádné povinné maturity z matematiky

Lidé, proč prosím vás povinné? Chcete, aby děti byli chytré? Tak proč je do toho tak nutíte! Každý žák má jiné vlastnosti, schopnosti a ty se mají rozvíjet! Někomu jde matematika a bude ji používat v budoucí práci tak ať dělá maturitu z matematiky, ale někomu jde malování a kreslení a chce být malíř, tak proč by měl dělat maturitu z matematiky? Každý umí, kolik má dostat na zpátek od prodavačky, tak proč další matematiku? Kromě několika prací Vám např. lomené výrazy budou k ničemu, tak proč se to učí? Abychom věděli, že tady x nesmí být 0, ale abychom věděli něco o trhu a jak se tam orientovat to ne? Ukončím to tím, že tato petice neschvaluje povinné maturity z matematiky a požaduje, aby se maturity orientovali podle budoucí práce žáků

Robert Liška    Kontaktujte autora petice

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.