Nechceme vstup ČSSD do vlády

My, zde podepsaní, vyjadřujeme obavy z dalšího politického vývoje v České republice k jehož zhoršení by mohl přispět i vstup ČSSD do vlády. Bez ohledu na naši politickou orientaci si uvědomujeme situaci, která by mohla v následujícím volebním období nastat. Nejenže by ČSSD nesla zodpovědnost za zhoršenou reputaci České republiky ve světě, kterou již teď zastupuje trestně stíhaný premiér, ale vzhledem k překrytí voličských skupin hnutí ANO a ČSSD je velmi pravděpodobné, že voliče ČSSD získá hnutí ANO, SPD a KSČM. Tento vývoj by vedl k naprosté marginalizaci ČSSD, ale především k ústavní většině ANO, SPD a KSČM. My, níže podepsaní, myslíme na budoucnost a nechceme dopustit, aby v po roce 2021 pokračovala hlasovací mašina ANO, SPD a KSČM s Ústavní většinou. Nechceme, aby dále docházelo k ovládání policie, soudů, médií a kontrolních úřadů. Apelujeme tedy na vedení ČSSD, aby v rámci zachování demokratických principů v České republice nevstupovali do vlády s hnutí ANO opírající se o hlasy KSČM.

Miroslav Hanus    Kontaktujte autora petice

Pokud chcete podepsat tuto petici, kterou vytvořil(a) Miroslav Hanus, vyplňte formulář níže. Autor petice uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.