Parkování Děčín - Březiny

• IMG_20181024_170833.jpg

My, obyvatelé městské části Děčín 27 – Březiny, důrazně žádáme vedení města, aby přehodnotilo výstavbu hřiště, před panelovým domem, ulice Kosmonautů 155, kde byly započaty stavební práce, zhruba před šesti týdny a pokračují stylem – výkop, týden pauza, výkop, týden pauza.
    Požadujeme, aby tato stavba byla zastavena a z prostoru bylo vytvořeno stání pro vozidla. Revitalizací městské části došlo k výraznému snížení parkovacích míst a my, řádně platící občané, kteří platíme do městské kasy poplatky, nemáme kde zaparkovat. Chceme, aby byly znovu prověřeny možnosti, vytvoření dalších parkovacích míst (podélné stání u chodníků, zatravněné nevyužité plochy apod.
    Jsme jinak zbytečně donuceni parkovat na travnaté ploše, za což jsme následně pokutováni.
    S našim návrhem souhlasí i ředitel Městské policie, pan Marcel Horák. Naši žádost postoupíme také Živnostenském úřadu, odboru Dopravy a komunikací.

Alena Slončiková    Kontaktujte autora petice

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.