Petice za zrušení krupské buňky ČSSD a zahájení trestního stíjání ve věci kupčení s hlasy ze strany Bc. Karla Roučka a PhDr. Ing. Zdeňka Matouše PhD., MBA.

Chceme rázné řešení okolností, které se odehrávají skoro každé volby v našem milovaném městě Krupka. Skoro každé volby se v tomto krásném městě oběvují podezření z kupčení s hlasy. Z kupčení byl v minulosti obviňován starosta Zdeněk Matouš a to, že žádným svatouškem není ani místostarosta Karel Rouček je snad každému, kdo ví něco o dění ve městě, absolutné jasné. Při letošních volbách se podezření objevili  znovu. A kdo, že kupčení organizoval tentokrát? To snad musí být každému absolutně jasné. Důkaz? Sociálně slabí měli dostávat za 300 Kč hlasovací lístky ČSSD se zakroužkovanými kandidáty Karlem Roučkem a Zdeňkem Matoušem. To si myslím, že vše dokládá. Nenechme špinit čest města Krupka a bojujme za potrestání viníků! Také apelujeme na zrušení krupské buňky ČSSD, která jen zbytečně ničí pověst této stany. Než do strany vstoupili zkorumpování pánové Rouček, Matouš a další, kteří dříve kandidovávali za ČSNS 2005, byla místní buňka, pod vedením p. Motyčky a pí Pavlátové, slušným reprezentantem této strany ve městě. To však již neplatí! Zrušme místní buňku ČSSD! Dostaňme pány z vedení města tam, kam patří! Do kriminálu!

Podpořte tuto petici a vyjadřete tak tím, že vám není lhostejné, co se ve vašem městě děje.

Sračkáři CZ    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Sračkáři CZ svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.

Zjistit více...