výzva Evropské unii na pomoc Ukrajině

Žádáme tímto politiky, a zejména Evropskou Unii, aby uvalili na Ruskou federaci další a skutečně efektivní sankce.

Současně přijaté sankce nezabrání tomu, aby nebyla Ukrajina zničena. I po přijetí dosavadních sankcí zůstala totiž Ukrajina sama. To považujeme za nepřijatelné.

Odmítáme se dívat na to, že několik set kilometrů od nás neoprávněně umírají lidé. Tento zbabělý přístup civilizované Evropy v nás budí hluboké zklamání. Nesmíme nejednat! Nejednat v této situaci znamená podporovat činy Vladimira Putina, ve kterém jsme i přesto, že rozpoutal několik válek a porušuje mezinárodní humanitární právo, nechtěli doposud vidět válečného zločince. Za to musíme nést důsledky.

Život druhého, svoboda pro všechny a solidarita s ponižovanými jsou hodnoty, pro které jsme ochotni obětovat víc než jen kus našeho blahobytu a pohodlí.

_______________________________________________________________________

Snímek_obrazovky_2022-02-25_1700022.png

We ask all politicians and especially the European Union to impose further and more
effective sanctions on the Russian Federation.

The current imposed sanctions will not stop the destruction of Ukraine. Even after these sanctions were imposed, Ukraine still stands alone. We find that unacceptable.

We refuse to stand by and watch people die only a few hundered kilometers away. This approach adopted by the civilised Europe is deeply disappointing to us. We must act! In this situation, failing to act means supporting Vladimir Putin who is still refused to be seen as a war criminal even after he started multiple wars and violates international humanitarian law used war crimes as a part of his politics. We now have to face the consequences.

The life of another, freedom for all and solidarity are the values for which we are willing to sacrifice more than a small bit of our affluence and comfort.

Alžběta Petrův    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem akceptuji, že Alžběta Petrův bude moci vidět všechny informace, které v tomto formuláři uvedu.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.

Souhlasím se zpracováním informací, které jsem poskytl/a v tomto formuláři, a to pro následující účely:

Zjistit více...