za povinnost dodavatelů/obchodníků s elektřinou a zemním plynem podepsat etický kodex a prioritně sdělovat data ke kterým odběratelům končí dodávky a smluvní závazky

prostřednictvím této petice žádáme, aby každý dodavatel/obchodník s elektřinou, či zemním plynem byl povinný podepsat etický kodex za účelem toho, aby svým klientům bezprostředně na jejich požádání vždy pravdivě sdělil, k jakému termínu odběrateli končí dodávky a smluvní závazek, dále bezprostředně k jakému termínu dodávky započali. Ve stručnosti, dle nového od 2.1.2017 účinného etického kodexu, který byl obchodníkům pouze „doporučen“ především  Čl. III Základní etické principy jednání obchodníka, prioritně 9. bod, odstavec a, b, c, d, e, f, g, h. Děkujeme.

Matěj Smejkal    Kontaktujte autora petice

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.