Za vytvoření vysoké umělecké školy v Ostravě (AMSU)

Připojením podpisu k této petici otevřeně podporuji vznik vysoké umělecké školy v Ostravě (Moravsko-slezská akademie umění) a zřízení jejího sídla v ostravském skeletu na 28. října. Vysoce kvalifikovaní umělci musí z Ostravska za dokončením VŠ titulu do Brna, Prahy nebo zahraničí a nemají tak možnost udržet požadované umělecké kvality v kraji. Stejně tak budova ostravského skeletu po léta hyzdí centrum Ostravy a jejím dostavěním by se jednalo o ideální sídlo školy. Na Ostravské univerzitě se sice vyučují jisté umělecké obory, ale ne na požadované úrovni a s nedostatečným kvalifikovaným a odborným personálem.

Matteo Difumato    Kontaktujte autora petice

Pokud chcete podepsat tuto petici, kterou vytvořil(a) Matteo Difumato, vyplňte formulář níže. Autor petice uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.