Zákaz chovu zvířat údajnému trýzniteli

Cílem této petice, je abychom ukázali, že nám není lhostejné zacházení se zvířaty chovatele A. prokopa, který sídlí v Polance nad Odrou. Chceme ukázat úřadům, že jsme všichni pro, aby chovateli byl zakázaný další chov a rozmnožování jeho zvířat, protože nestačí dávat jen pokuty, které stejně nejsou uhrazeny! 16 koní uvázaní na pár metrech na nevhdoném úvazu, který má za následek rozedřené nosy do krve a hnisavé boule, bez vody, pasoucí se na betoně, 24 hodin venku, bez přístřešku za každého počasí, hříbata s průjmem, třesoucí se, fyzické trestání, několik koz ( dusící kozy, které jsou buď pozavírané v psích kotcech, nebo s rozdeřeným krkem kde jim už ani srst neroste ), drůbež pozavíraná v miniaturních klecích. I takto se dá kontroverzní chov popsat.  Všechny, kteří mají pokrk toho, jak všechno chovateli prochází dál, žádám aby podepsali tuto petici a vyjádřili tím nesouhlas. Níže přikládám jen hrstku fotek odřených koní, vyhublých břeích kobyl, škrtící se kozy... Už i KVS uznala, že jde o porušení zákona na ochranu zvířat proti týrání, nicméně obec za dotyčným stojí a tvrdí, že jeho zvířata nestrádají.

IMG_20180206_123515.png

IMG_20170825_172838.jpg

IMG_20170823_174759.jpg

IMG_20170822_171459.jpg

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.