Podpora majoru Kucerovi

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Podpora majoru Kucerovi


Nepřihlášený uživatel

#76

2013-02-23 16:44

Jsem proto,aby se dodržovali zákony této země a také kandidáti do zastupitelstev kraje bez ohledu ze které jsou strany .Byli svobodně zvoleni a měli bychom dodržovat zákon bez podmínek.
rojaM

#77 Re: Prodrbaný biliona koalice požerou fotovoltaičtí podnikatelé

2013-02-23 16:49

rojaM

#78 Re: jak učitelé fanatizují mládež k lásce ke kleptopravici

2013-02-23 17:15

#4: Komenius - jak učitelé fanatizují mládež k lásce ke kleptopravici 

 Viděl a slyšel jsem ledacos na volbě pesidenta jsme se doma neshodli jsme čtyři akaždý jsme měli jiného kandidáta. Ani ve druhem kole jsme neměli stejný názor a přesto se máme pořád stejně rádi. Cinkali jsme sedmnáctého klíčema proto aby jsme měli svobodu a teď bychom jí měli zadusit. Bylo nám ctí ,že jsme ze země kde se narodil Hus-Komenský-Masaryk- Janošík-Fučík-Palach a mnoho dalších na které jsme hrdí a dnes abychom se báli říci pravdu nahlas.Není tato společnost trochu nefér k naší mládeži. Neměli bychom zase zazvonit že už těmto odzvonilo,že už toho bylo dost. Ještě se nenarodil vůdce který by nás vedl?


Nepřihlášený uživatel

#79 Re: Re: jak učitelé fanatizují mládež k lásce ke kleptopravici

2013-02-24 00:07

#78: rojaM - Re: jak učitelé fanatizují mládež k lásce ke kleptopravici

Ten předposlední, ten tam sekne. A ten před nim, není to náhodou cizinec?


Nepřihlášený uživatel

#80 NoRe: Re: Re: Re: Pravdoláskaři pořádají hony.

2013-02-24 00:20

#75: - Re: Re: Re: Pravdoláskaři pořádají hony.

No jo vlastně. Dyk ty to asi všechno znáš. Nebyl jsi tam u toho taky.Měl bys jít na prokuraturu a všechno tam na Kučeru nahlásit. A na prsa si dej ceduli DEMOKRAT , aby všichni poznali o koho jde. Ty smostatná nevinnosti.


Nepřihlášený uživatel

#81

2013-02-24 04:12

Je nutné podpořit lidi,kteří řádně pracují a nekradou.K čemu jsou svobodné demokratické volby,když se snaží vládnout skupinky,které ve volbách neuspěly.
Plácačka na idioty

#82 Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři pořádají hony.

2013-02-24 18:55

#75: - Re: Re: Re: Pravdoláskaři pořádají hony.

Milý truhlíku, podle tebe asi proudily přes hranice tisíce lidí a ti pohraničníci je stříleli po stovkách, ne? :-) Studená válka ti asi nic neříká, že? Kdo všechno myslíš, že k nám chodil přes hranice? Chabá inteligence se fanatismem skrýt nedá a své mizerné vzdělání také nepozvedeš tím, že budeš po fórech pokřikovat bláboly.

Kučera se má zodpovídat z toho, co udělal on sám, nikoliv nějaká strana nebo organizace, nebo nějací jiní lidé, které hodíme do jednoho pytle. Jestli něco udělal, ven s tím, ať je klidně odsouzen. Pokud o něm nic nevíš, jenom se ztrapňuješ. Ano, užiteční idioti se sice dnešní tunelářské mafii hodí, ale bohužel pro tebe se málokdy vyšplhají ze dna, ve kterém se nachází. Holt skuteční mafiáni ve skutečnosti užitečné idioty moc nemusí, jenom je využívají k šíření proapgandy, která jim vyhovuje. Ale to nepochopíš, dokud budeš žít v naivní černobílé pohádce. :-)


Nepřihlášený uživatel

#83 Re:

2013-02-24 20:22

#76: -

Samozřejmě.Ale pouze se musí jednat o lidi,kteří si v minulosti nezadali se zločineckou organizací KSČ,anebo ještě hůře - nespolupracovali s STB jako informátoři nebo dokonce nebyli jejími rezidenty.Na oběti komunistů nesmíme zapomínat ! ! !


Nepřihlášený uživatel

#84 Re:

2013-02-24 22:23

#7: -

vážený nevážený, o tvé morálcě by se zajisté dalo také diskutovat. Je mi smutno z těch neustálých hloupých výpadů směrem ke KSČM. Tato strana nevytunelovala tuto republiku. Tu vytunelovali komunisté, kteří po 89 rychle převlékli dresy a bývalí svazáci. Bohužel nejvíce řvou právě tobě podobní. Argumentujete hlasitě až sprostě tím, "kdo nevolí Karla, kdo nevolí modráky atd., je komunista." Zřejmě o tom "podělaném socializmu" nic nevíš. No nic, křič, nadávej lidem do komunistů, vol ty voly a počkej pár let. A dobře se dívej kolem sebe, jsi-li toho schopen. A prostuduj si, co parta kolem Něčase, Topolánka udělala skutečně pro lidi. Já tvrdím NIC. Dělají jen pro sebe a své kamarády. A víš, jak to nakonec dopadne? Budete-li ještě rok řvát proti komunistům, nemám obavy o to, že příští volby vyhrají. Čest práci soudruhu :-)


Nepřihlášený uživatel

#85 Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři pořádají hony.

2013-02-25 00:22

#82: Plácačka na idioty - Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři pořádají hony.

Tak poslouchej ty sráči! Kučera se má zodpovídat především z toho, že byl bohapusté, komunisticko/estébácké prase. To, abychom si ujasnili řeč.  Jasně, on nikomu nebránil, on nikoho nechytal, on nikoho nenaháněl, on na nikoho nestřílel, jak na  lovnou zvěř... Vlastně, on to byl takovej hodnej strejda... Jenom si mohl zastřelit koho se mu zlíbilo, byť šel dotčený pouze na houby a třeba do Rakouska. Možná tam, kam dneska chodíš ty zmrde, jako by se nechumelilo! Vždyť teď už můžeš...


Nepřihlášený uživatel

#86

2013-02-25 11:02

Je přece Demokracie,tak je potřeba respektovat voliče.Bohužel se tak neděje.

Nepřihlášený uživatel

#87

2013-02-25 16:42

Myslím si, že za lidi by měla mluvit především jejich poctivá práce a ta za mjr. Václava Kučeru mluví více než zřetelně. Ti co iniciují jeho odstoupení by se měli místo křiku zamyslet sami nad sebou, jestli za nimi zůstává něco alespoň tak poctivého a zřetelného....

Nepřihlášený uživatel

#88 Re:

2013-02-25 17:01

#87: -

Jo, za nim je zřetelnej průsek od Aśe až po Bratislavu, pár "poctivě"  zavřenejch, pár "poctivě" ulovenejch, mraky "poctivě" udanejch. Prostě, "kvalita" hodná eStébáckého kádru.


Nepřihlášený uživatel

#89

2013-02-26 12:49

Proč ti neumětelodemokrati neprotestují proti střílejícm takydemokratům na mexicko-americké hranici. A naši čačtí střílející vojáci na trestných intervenčnch výpravách ve světě. ATD. Pane Zimolo vzpamatujte se!!!

Nepřihlášený uživatel

#90 Re:

2013-02-26 14:25

#89: -

Pokud sis nevšimnul, tak jenom pro upřesnění. Žádná mexicko-americká hranice se v ČR čéče, i když bysis to moc přál, nevyskytuje...


Nepřihlášený uživatel

#91

2013-02-26 20:19

Tak nám soudruh Kučera padnul...