Petice proti obnovení mírové branné povinnosti v Česku

Pavel

#1 Petice k ničemu

2014-06-17 08:55

Kdyby si autoři podobných petic raději nejprve přečetli, co se doopravdy chystá - a nestříleli od boku nesmysly. O žádném obnovení mírové branné povinnosti v ČR nikdo na MO neuvažuje. Doplňte si nejprve fakta.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-08-08 14:44



Nepřihlášený uživatel

#3 Re: Petice k ničemu

2014-08-11 13:00

#1: Pavel - Petice k ničemu 

 My ta fakta pane Pavel máme.Aspon taková, že politici vždy lžou.  Pokud nechcete podepsat, co tedy vůbec komentujete a tady čmucháte?Nejdříve to  začalo mírovými misemi.Nikomu se nic nestane, chlácholila vláda. Doma máme 4 kluky v cínových rakvích, profíci. Jak chcete, aby jakémukoliv útoku  čelili kluci a holky s  tříměsíčním výcvikem od 18-30 let? Není náhodou tento věkový ročník naše budoucnost? Pak se doplní další várka zásob od 30- 60 let? To musí smrdět každýmu. Politik má svůj národ chránit, jinak je to zrada! Jsme v NATO .Není snad záruka NATO že nás nikdo nenapadne? Neplatíme NATO že nám garantují ochranu samotného bytí a  svobodu? Co mjí co dělat civilisté na hranicích Ukrajiny? Proti komu? Proti armádě, která spolupracuje s NATO , nebo běžencům s vidlemi?Takový názor musí mít každý občan. Jen nevím, jak říkáte, jestli vůbec ná náš názor je někdo zvědavý.

Ivo

#4 Jsem pro zavedení branné povinnosti

2016-01-13 11:25

Mladí lidé si uvědomí, že MÍR a bezpečí není zadarmo. Uvědomí si, že země stojí za to, aby se hájila. Uvědomí si, že nejsou jenom oni sami, ale jsou členem nějaké smečky, která si vzájemně synergeticky pomáhá. V současné době po 89. roce jsou, bohužel, vystaveni egoistickému individualismu, který je formuje k egoismu bez vztahu k vlasti.

Výchova v branné povinnosti, které se někteří bojí a zpochybňují její hodnotu, nemusí být buzerárna. Kromě ovládání zbraně, podřízení se kázni, naučení se pochopit SAMI SEBE (!) s ohledem na druhé a společnost, mohou zístat vědomosti nejrůznějšího druhu: řidičský průkaz, jazykovou přípravu, dobrou fyzickou kondici.

Česká země potřebuje kvalitní muže, vlastence.

Děkuji za pochopení.

Ing. Ivo Piešťan