Petice na podporu Výzvy nezávislých iniciativ k ukrajinské krizi


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-06-16 22:00

Podporujem

Nepřihlášený uživatel

#2

2014-06-17 11:39

Všechny argumenty v petici jsou už mnohokrát řečené, zveřejněné; obávám se, že v budoucnu petice na rozhýbání politiků k činům nebudou stačit...

Nepřihlášený uživatel

#3

2014-06-17 11:39

Válka je neskutečné utrpení a zničení všech hodnot.
Takový konflikt jako na Ukrajině mohou vyvolat kdekoliv. To bychom asi nechtěli. A není to tak daleko. Nikdy bych neřekla, že se v dnešní době může odehrávat v naší blízkosti něco tak strašného.
Je proto nutná podpora alespoň ve formě podpisů, aby se zamezilo šíření zla a násilí.
Lituji naše krajany ve Volyni, které jsme nepřijali, či Rusíny, kteří dnes musí posílat svoje děti do války zabíjet své lidi bez důvodu
I.M.



Nepřihlášený uživatel

#4

2014-06-17 11:55

Mier je naša jediná alternatíva. Spievame neustále pieseň o mieri.

Nepřihlášený uživatel

#5

2014-06-17 11:55

Tešíme sa ako mier oblažuje naše srdcia.
Jiřina

#6 Podpora Petice

2014-06-17 13:10

Podporuji Petici a souhlasím ... Je potřeba,aby o Petici bylo informováno co nejvíce lidí,kteří by jí chtěli podepsat.Posílejte v emailech a umísťujte na webech,všude kde to jen lze...děkuji

Nepřihlášený uživatel

#7

2014-06-17 13:55

Veľmi dobrá a užitočná vec.
Vďaka organizátorom!

Tibor Korečko

Nepřihlášený uživatel

#8

2014-06-17 14:18

Je to pravdivé a v 21.století hodně smutné -- umírají lidé -- proč?

Nepřihlášený uživatel

#9

2014-06-17 20:15

Od samého začátku slyšíme z našich sdělovacích prostředků jenom lži. Kdo to vůbec řídí? Jsme svéprávný národ a stát? Zase někomu lezeme ...no TAM a proč? J.B.

Nepřihlášený uživatel

#10

2014-06-18 06:39

schází tam konstatování toho,že bývalý prezident byl řádně zvolen a že měl dohodu o řešení krize na krajině- s EU,která nebyla ze strany EU splněna.Jak byl zvolen nynější prezident-ten byl prakticky dosazen!!

Nepřihlášený uživatel

#11

2014-06-18 10:12

Slované, probuďte se a spojte se !!!
Lubomír Man
Nepřihlášený uživatel

#12

2014-06-19 07:10

Na Ukrajině jde od začátku (to je od Majadanu a 5 miliard dolarů vražených do akce Washingtonem) o ovládnutí její východní části, do které mají být navezeny americké rakety krátkého doletu pro americký první jaderný(a hned vítězný)úder na Rusko. Pramenem této inforamce je P.C. Roberts, náměstek ministra financí v Reaganově vládě a Reaganův hlavní poradce.

Jiří Hykel
Kopřivnice

#13

2014-06-20 10:34

S naprostým souhlasem podporuji tuto petici a obzvláště zdůrazňuji tyto některé její odstavce:

" Vyzýváme proto evropské i české politiky, aby se zasadili o okamžité zastavení bojů, o příměří a zahájení jednání o novém uspořádání Ukrajiny, jehož se budou účastnit nejen představitelé EU a USA a Ruské federace a zástupci prozatímní ukrajinské vlády, ale i zástupci východoukrajinských měst. Bylo by totiž krajně nešťastné jednat o nich bez nich.

Vyzýváme k vytvoření prostředí, v němž bude možné uspořádat svobodné celonárodní referendum, které bude obsahovat možnosti nejen decentralizace státu, jak to navrhuje Kyjev, ale i možnost federalizace, případně odtržení východní Ukrajiny. Vyzýváme i k velkému kompromisu, který je v delší perspektivě nezbytný k zajištění míru, a podle něhož by USA, EU i Rusko nejen nenutily Ukrajinu, aby si absurdně vybrala mezi EU a Ruskem, ale poskytly by bezpečnostní záruky novému neutrálnímu regionu míru a rozvoje, který zahrne jak Ukrajinu, tak celou černomořskou oblast.

Vyzýváme všechny české politiky, Vládu ČR, prezidenta republiky, Poslaneckou Sněmovnu Parlamentu ČR a Senát České republiky, aby důrazně sdělili svým partnerům v EU, NATO a USA, stejně jako vedení Ruské federace, že řada lidí v Čechách, na Moravě a ve Slezsku odmítá násilí a válku.

Vyzýváme vedoucí české politiky, aby veřejně, ostře a bezvýhradně odsoudili skutky momentálního vedení Ukrajiny, které ozbrojeným pučem sesadilo demokraticky zvoleného prezidenta země, a které se chopilo moci podvodným hlasováním v parlamentu, zastrašováním a pogromy na politické odpůrce.

Vyzýváme všechny české politiky, aby ostře a veřejně odsoudili terorizování civilního obyvatelstva armádou, polovojenskými oddíly a zahraničními žoldáky, které dennodenně probíhá na území celé Ukrajiny.

Žádáme vládu, aby v této situaci omezila všechny styky s nynější samozvanou ukrajinskou vládou, která postrádá legálnost i legitimitu, které ztratila svým krajně nezodpovědným vystupováním, jež má za následek fašizaci společnosti a eskalaci napětí.

Žádáme Vládu ČR, aby vyhověla prosbě našich krajanů žijících na Ukrajině - volyňským Čechům, a urychleně tyto naše krajany repatriovala a vytvořila jim důstojné podmínky k životu ve vlasti."

Ještě by chtěl dodat k této petici, že bez neomezené podpory USA, EU nacionalistickým, banderovským potomkům a jejím domácím podporovatelům z řad aligarchům by se to, co se stalo a stále děje na Ukrajině nikdy nestalo !!!
TATO OBČÁNSKÁ VÁLKA NA UKRAJINĚ JDE JEDNOZNAČNĚ NA VRUB USA A EU !!!
JE JEN SMUTNÉ, ŽE I ČR MÁ NA TÉTO VÁLCE SVŮJ PODÍL !!!

Nepřihlášený uživatel

#14

2014-06-25 07:27

Vzpomeňte, když ve třicátých letech se v Madridu bojovalo za Prahu.

Nepřihlášený uživatel

#15

2014-07-08 17:50

Nechápu kde se v ČR bere tolik lidí kteří veří všem Ruským lžím o konfliktu na Ukrajine. Tento konflikt je vyvolán Ruskem a jen Ruskem. Naštěstí se Ukrajině podařilo alespoň trochu zareagovat, nenávist zesetá Ruskem ale bude Ukrajinu rozdělovat ještě desetiletí.
Conny

#16 Re:

2014-07-10 08:28

#15: -

Toto mohl napsat provokater,nebo člověk duševně chorý, a těm se neodporuje!


Nepřihlášený uživatel

#17

2015-03-23 00:34

Myslím si že pokud se Ukrajna rozdělí na dvě části tak bude klid.Každý s tech banderovců dostane to co chce a je to.Charkov,Luhansk,Doneck,Zaporožská a Chersonská oblast po řeku Dnepr směrem dolů aš k moři+Krym směrovat na východ.Stejně tam jsou prorusky naladění lidé.Zbytek směrovat na západ.Myslím si že tam jsou lidé spíše proevropsky naladěni.Zakarpatskou rus připojit ke slovensku tak jako to bylo kdysy.Nejhorší je že to odnašej obyčejní lidé.(ty banderovské tahanice).Možná alternativní kompromis.

Nepřihlášený uživatel

#18 Re:

2015-03-23 00:55

#17: -  

 Proc se ma Rusko roztahovat,to je tak male? Pokud nemohou zit pohromade ukrajinci a rusove,tak at se rusove vrati do Ruska.....Jak by se vam libilo kdyby se tohle tykalo cechu,ze strany slovaku?  Sebereme kousek Ceska,polaci pak Tesinsko,je tam velka mensina, ze, madari pak Slovenska, Polsko si vzpomene ze mu take bylo uzmuto uzemi atd.....? Rozporcujeme a kdyz ne,bude terror...? 

To by jste reagoval jinak,ne?

Mj byla jsem jeste s jednou ruskou, pred par lety v Lugansku na pozvani pritelkyne. Mimo toho ze mi Moskva zadrzela pas na 5 hodin,tak vse ostatni probihalo super. Uzasni lide a pohostinnost,cela Ukrajina. Domlouvali jsem se rustinou a nikdo nas nesikanoval.divne ne? 

Proc by mela Ukrajina poustet prumyslovou cast  Rusku a jeho podporovatelum? Opet otazka,nemaji sveho bohatstvi dost ze zase silhaji jinde?

Zcela jiste maji sve prsty v tomto porcovani Ukrajiny,rusti nebo ukrajinsti oligarchove,jedna pakaz. Nekteri z nich se toci I kolem Putina,tak jsou jeho umysly s Ukrajinou ciste.  

LFCFAN92

#19 NEPODPORUJU VAŠI PETICI

2020-02-28 21:46

Nepodporuju tuhle petici vlastizrádných proputinových hoven v čele, s pičou z Ne základnám Evou Novotnou a Ivanem Davidem, europoslancem nebo spíš europošahancem z nacistické SPD Pitomia Kadimůry. Vyserte si voko, Putinovi pacholci !!!!!!!  1882LFC