Petice proti rozšiřování muslimů a islámu v ČR.


Nepřihlášený uživatel

#51

2015-06-20 16:29

Jsem občan ČR a udělám cokoliv co je v mých silách pro ochranu svou, mě rodiny a své vlasti. Proto jsem výhradně proti kvotam a přijímání lidí co opovrhují,zesměšňují a ohrožují nás a bezpečnost rodin a spoluobčanů. A jestli bude potřeba povstat, půjdu v čele za svoji vlast, svůj lid, svoji rodinu i sám sebe. NIVCR

Nepřihlášený uživatel

#52

2015-06-20 16:31

Jsem občan ČR a udělám cokoliv co je v mých silách pro ochranu svou, mě rodiny a své vlasti. Proto jsem výhradně proti kvotam a přijímání lidí co opovrhují,zesměšňují a ohrožují nás a bezpečnost rodin a spoluobčanů. A jestli bude potřeba povstat, půjdu v čele za svoji vlast, svůj lid, svoji rodinu i sám sebe. NIVCR

Nekorektně

#53 Zpověď dívky, kterou znásilnil pákistánský muslim

2015-06-24 08:02

Zpověď dívky  Ještě pořád se najde kokot, který bude tvrdit, že islám je mírumilovný? Jenom když slyším slovo muslim nebo islám tak bych zvracel. Jsou prostě neslučitelní s evropskou kulturou, pardon s jakoukoliv kulturou.


Nepřihlášený uživatel

#54 Pro p. Konvičku, členy IvČRN, členy Bloku proti islámu a jejich podporovatele

2015-06-24 14:26

§ 403

Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka

(1) Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

(2) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným podobně účinným způsobem,

b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny,

c) spáchá-li takový čin jako voják, nebo

d) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.

(3) Příprava je trestná

 

§ 404

Projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka

Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403 odst. 1, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.


Nepřihlášený uživatel

#55 Re: Pro p. Konvičku, členy IvČRN, členy Bloku proti islámu a jejich podporovatele

2015-06-27 11:35

#54: - Pro p. Konvičku, členy IvČRN, členy Bloku proti islámu a jejich podporovatele 

 Obsah tohoto paragrafu plně vystihuje xenofobní islám, to je dobrá zpráva, takže bude konečně postaven ve všech demokratických civilizovaných zemích tahle zrůdná militantní ideologie mimo zákon a její vyznavači tvrdě stíháni a perzekuováni? Jupí, konečně zafungovala spravedlnost! Huráááá!


Nepřihlášený uživatel

#56

2015-06-29 04:56

Žádný muslim žádný islám v ČR. Máme dost svých nepříspusobivých.

Nepřihlášený uživatel

#57

2015-07-01 07:30

Naprosto souhlasím s obsahem petice

Nepřihlášený uživatel

#58

2015-07-01 09:31

Děkuji za iniciativu. Islám je třeba v Evropě jednoznačně zkázat. Ne za rok ale ihned.! Je to stejné jako fašismus.


Nepřihlášený uživatel

#59 Re:

2015-07-08 18:14

#58: -  

 Už včera bylo pozdě. Když se podařilo postavit mimo zákon nacismus, tak nechápu, proč ne islám, který má na svědomí stejná zvěrstva a několik genocid!!


Nepřihlášený uživatel

#61

2015-08-21 20:24

Jeho Veličenstvo český král Karel I. (jako římský císař IV.) napsal v návrhu zákoníku „MEISTAS CAROLINA“ toto: „Pohanům či Saracénům naprosto zapovídáme a zakazujeme zřizovat si v našem nejkřesťanštějším Českém království obydlí nebo zakládat si dům; a přikazujeme, že nikdo z našich věrných poddaných nesmí ve svém domě na svým polích přijímat pohany či Saracény, což to je docela dlouhá doba, a 100% by to mělo platit, kostel si tam unich taky nesmíme postavit.
At jim pomůžou humanitární pomoci, at si tam třeba pošlou vojáky aby jim pomohly ale tat zustanou tam kde jsou doma.

Nepřihlášený uživatel

#62

2015-08-21 22:43

V ČR nemůžeme dále tolerovat xenofobní ideologie jako je islám. Pokud chtějí muslimové dostat azyl v naší zemi, pak se musí zřeknout svých barbarských zvyků a přizpůsobit se naší kultuře, jinak mají smůlu a nechť si táhnou zpět, odkud přišli. Nikdo není povinný přijímat uprchlíky stůj co stůj, i když ti opovrhují jeho kulturou a na oplátku za jeho štědrost se mu budou mstít formou rabování, znásilňování a teroristických útoků


Nepřihlášený uživatel

#63

2015-08-21 22:56

Jen se divím, že "muslimové" ze Sýrie, Afghanistánu a odjinud prchají před válkou ze svých muslimských zemí do (doufám) ještě nemuslimské Evropy. Proč si neutíkají někde ke svým, do své kultury. Myslím, že já, i jiní nechceme tuhle zvrhlou "multikulti" v Evropě a Česku !!!
antiislamista

#64

2015-08-22 06:51

Myslím, že tyhle multikulti akce jsou podporovány z Bruselu a JúEsEj v záměru oslabit křesťanství v Evropě (a nakonec ho zničit).

Lidí, co si nevidí na špičku nosu! Podívejte se, jak se žije lidem v Islámských zemích!!!

(Je to tam výkvět a příklad svobod, práva, humanismu, tolerance! Jak tam mohou křesťané svobodně vyznávat víru, stavět kostely, a pod. !!!??? ... Samozřejmě, že nic z toho tam nenajdeme. Protože Islám je zvrhlé, satanistické náboženství !!!)


Nepřihlášený uživatel

#65 Re:

2015-08-22 07:26

#61: -  

 A Karel IV. byl bezpochybu největším českým panovníkem všech dob, tak nechápu, proč si z něj dnešní vláda přizduisráčů nebere vzor!

uvědomělý občan křesťanské ČR

#66

2015-08-22 08:22

Korán (potažmo Islám) dovoluje svým věřícím muslimům lhát (pokud to prospěje Islámu - pro "dobro věci") všem "nevěřícím".

Tak jak je možné, že ti naivní BLBCI z EU jim to baštěj!???

Asi jsou fakt tak blbí!?! ... To není obyčejná blbost, ale KORUNOVANÁ BLBOST !!! ... TRESTUHODNÁ BLBOST !!!

...

filosof řekl: ... "Nejhorší je srážka s blbcem !"

Dekonspirátor

#67

2015-08-22 08:32

Nejde mi na rozum, že Amíci, rozuměj Jú Es Ej ... jsou spojenci Izraele, kteří podporují židy, ... a přitom tady spolu s multikulti-klikou z Bruselu podporují multikulturní společnost v Evropě !!!??? Přitom Izrael má své letité špatné zkušenosti s láskou muslimů !?

Muslimové nás milují ... až k sežrání !

...

Amíci něco ve světě rozvrtají, pak táhnou do prdele, a nechaj nedodělanou práci, ... což vzbudí jen konsolidaci muslimských sil - ISIL (je toho důkazem), a díky tomu pak prchaj statisíce "uprchlíků" - většinou muslimů do Evropy, aby ji rozkládali zevnitř pomocí budování nejprve multikulti, a posléze nadvlády Islámu!

...

Ptá se muslim muslima: ... "a máš připravenou bombu na nevěřící psy!?" ... odpověď pravověrného muslima: ... "I mám, i mám !"

Dekonspirátor

#68

2015-08-22 08:39

Ještě mi nejde na rozum, když: ... ne každý muslim je terorista, ale každý terorista je muslim ...

že neprotestují milióny, stamilióny obyčejných, mírumilovných muslimů na celém světě proti terosistům, kteří se hlásí k Islámu!?!!!?

A kolik takových obyčejných, mírumilovných muslimů protestuje proti teroristům, kteří se hlásí k Islámu třeba v Německu, Francii, Velké Británii!?!!!? ... jeden, deset, nikdo!? ... i to o něčem svědčí !!!

křesťan Miroslav

#69 Re:

2015-08-22 08:53

#19: Karel -  

 Karle, Karle! ... už jste byl v nějaké muslimské zemi !? ... a viděl jste tam nějaké kostely (křesťanské)!? ... víte, jaké tam mají křesťané "svobody"?

Nezaráží Vás, že by měly stamilióny normálních, mírumilovných muslimů protestovat po celém světě proti terorismu a teroristům, kteří se hlásí k Islámu!? ... a přitom protestuje jeden, dva, nebo dokonce deset muslimů!? A co tak to samé, týkající se Německa, Francie, Velké Británie: ... viděl jste tam nějaké mohutné protesty muslimů proti terorismu!?

Tak tady, prosím, neplácejte naivní nesmysly! Mě to uráží.

tesid

#70 Re:

2015-08-24 22:12

#26: Tomáš Rykl -  

 tak ona neni prace pro cechy tak ji dostanou prednostne arabove ne


Nepřihlášený uživatel

#71

2015-08-25 23:19

Islámský stát vedou teroristi, bývalí Husajnovi generálové!? ... Nebylo lepší nechat Husajna na pokoji, a Irák pod kontrolou, než píchat do vosího hnízda, a zavinit vznik IS !? ... a všeho, co pak následovalo a následuje !?

A podobně: nebylo lepší v Libyi nechat Kaddáfiho na pokoji (když měl Libyi pod kontrolou) a nešťárat do vosího hnízda !?

A stejně tak Afghanistan !? ... milí AMÍCI !? No, děkovat vám nebudu !!!


#72

2015-08-26 20:31

Zdá se, že rozum má z našich politiků jen pan prezident a Tomio Okamura !!! ... Zbytek je škvára, kterou jsme si, bohužel zvolili !!!

(v Evropském kontextu je to ještě horší: jeden blb vedle blba !!!)

ten, který prohlédl

#73

2015-09-05 10:59

Chválím pana Václava Klause za jeho petici proti migraci !!!

I jako protiváhu k petici pseudovědců a pseudoakademiků - (naivně zmanipulovaných složkami světovlády nového řádu) !!!


Nepřihlášený uživatel

#74

2015-09-11 09:42

Evropa už dávno není Evropou, co bývala, dávno nám zvoní umíráček. Je prolezlá skrznaskrz Afričany, kteří zde šíří krom kriminality AIDS, ebolu, tyfus, malárii a kdo ví co všechno a další statisíce jich klepou na vrata, ale pseudohumanisté je budou dále vítat s otevřenou náručí a s neutuchajícím elánem bojovat za práva všemožných menšin a za pestrou multikulturní společnost plnou islamistů, mafiánů, drogových dealerů (a vším, co s tím neoddělitelně souvisí), kteří mají větší práva než my samotní. Zatímco my jim zde povolujeme burky, stavíme mešity a modlitebny, utrácíme za ně miliardy sociálních výdajů, oni ve svých domovinách za absolutního nezájmu našich médií provádí tichou genocidu všech nepohodlných menšin a jednou, až zde budou v převaze, naplno projeví svoji mentalitu. To se pak všemožní Dienstbierové, Šabatové, Kocábové, Peheové, Halíkové budou divit, co za hady si hřáli na prsou. Průměrný Čecháček si naivně myslí, že se ho to netýká, protože jich tu máme jen hrstku, ale v západní Evropě, Skandinávii, kde mají významné komunity, už naplno okusili jejich kulturní obohacení v podobě přepadávání cizoetnickými gangy, znásilnění, spálených aut, vyrabovaných obchodů, wahabistických demonstrací, teroristickýh útoků a jiných libůstek. A co nevidět to dorazí i sem. Všichni vědí, že stávající cesta vede do pekel, ale každý se bojí ozvat, být ten první, kdo řekne STOP, protože hysteričtí humanisté by ho rozsápali na kusy. Tak budou dál nad tímto problémem zavírat oči a raději poukazovat na Rusko, na tom nejlépe naberou politické body u strýčka Sama. Evergreen Putin vždycky zabere, tak co se stresovat.

Svarun

#75 Re:

2015-09-11 10:33

#71: -  

 Samozřejmě, že by bylo z bezpečnostního hlediska mnohem lepší, se tam nevrtat, ovšem to by se muselo bezpečnostní hledisko shodovat s hlediskem politiky USA. Ale to bohužel neshoduje.