Petice na podporu ředitelky SZŠ v Praze dr. Ivanky Kohoutové


Nepřihlášený uživatel

#101

2016-04-09 17:00

Šabatová je skutečný nepřítel lidských práv. A bohužel jsou i tací, kteří nenávidí svět a ti potom mohou fandit takovým jakými jsou Šabatová, Dienstbier či Albrightová.

 


Nepřihlášený uživatel

#102 Re:

2016-05-17 21:34

#9: -  

 Přesně tak, mi musíme slepě dodržovat vše a oni nerespektují, naše práva v naší zemi.


Nepřihlášený uživatel

#103

2016-07-18 18:15

Držím palce paní ředitelce v boji proti těmto páchačům "dobra"... Účelové, vykonstruované, zmanipulovaná média. Je mi zle z toho co se tady děje. Díky také TV Prima za reportáž, snad jeidná která byla objektivní..

Nepřihlášený uživatel

#105

2016-11-04 15:38

Naprosto souhlasím s tím, že pokud se rozhodnu žít v jiné, než rodné zemi, přijmu její pravidla, pokud mi nevyhovují, musím své štěstí hledat jinde!
Jan Šinágl

#106 „Neveřejné“ jednání... „Neveřejné“ jednání o dehonestaci vynikající ředitelky dr. Ivanky Kohoutové „

2016-12-18 11:36

www.sinagl.cz

 

Jan Šinágl

#107 Rodinný klan Petra Uhla a Anny Šabatové– zakuklená komunistická buňka?!

2016-12-18 12:15

www.sinagl.cz

Jiří

#108 Re: Kohoutová je podvodnice! Šabatová argumentovala správně.

2017-01-18 03:54

#4: Luba - Kohoutová je podvodnice! Šabatová argumentovala správně. 

 Blbost už jako malý jsem tento řád porušil a dostal jsem poznámku pak doma do huby za to, že nosím pokrývku hlavy v místnosti - tedy ve škole. Vím, že holky to měli jinak - ve společnosti , ale ve škole to měli stejné. A i kdyby ho upravila měli se ty ..... podřídi řádu školy  !!!

Čechoslav

#109

2017-01-21 11:20

Islám nemá v Evropě naprosto co pohledávat. Jednak jako nábožensko-politická ideologie ustrnuvší ve středověku obsahuje mnoho prvků, které jsou neslučitelné s naším západním, křesťanským či postkřesťanským myšlením. Je to především upírání základních práv ženám či dětem, násilí, zabíjení a předpoklad získání moci nad veškerým světem, jednak tihle lidé mají úplně jinou kulturu, zvyky, tradice, které se sem snaží zavléci a při jejich praktikování dochází zcela samozřejmě k třenicím s původním obyvatelstvem a soužití oboustranně skřípe. Ti lidi nejsou lidé jako my, zháčkaní pozlátkem přepychu, pro svůj osobní prospěch zavrhující vlastní identitu, to jsou lidé, kteří zde svoje pravidla, která jsou mnohdy v rozporu s našimi mravy či dokonce zákony, striktně prosazují. Jsou to lidé tvrdí, houževnatí, zocelení tvrdými podmínkami a chudobou, kteří nejsou slabí a zhýčkaní jako my, lidé, kteří berou naši vstřícnost jako slabost, kterou hodlají náležitě zneužít, jsou to lidé soudržní, nemají ve svých řadách žádné zrádce jako my vítače, kteří se při první příležitosti postaví na stranu nepřítele. Naše kultura a civilizace nemá šanci při tomhle střetu žádnou šanci přežít. Je to jako jet proti divizi tanků na koni s mečem. Prostě je třeba jednoznačně říct, že Evropa vyrostla na křesťanských základech, z nich pramení většina našeho práva a zvyků a pro zvyky muslimské zde není místo. Buď se přizpůsobte našemu způsobu života, našim zvyklostem a hodnotám, nebo běžte jinam. Islámských zemí máte spoustu, alláh vám rozprostřel koberec od Maroka až po Indonési. To je prostor, kde vás budou respektrovat takové, jací jste. Tady vám s islámem pšenka nepokvete!

nekřesťan

#110

2019-12-12 23:26

Škoda, že zmiňujete tu židovsko-křesťanskou tradici a historii, jinak bych to rád podepsal.