PETICE ZA ZRUŠENÍ GENERÁLNÍ INSPEKCE BEZPEČNOSTNÍCH SBORŮ


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-09-13 12:50

Kontrolní orgán je potřeba všude. Ale pokud obzvláště pro GIBS existuje čárkový systém, tak je to fatální. Nikdo nevidí jaké má jenom neopodstatněné trestní stíhání od GIBS důsledky, pro dotyčného a jeho rodinu. Pokud jseš krysa, tak nemáš u Policie ČR co dělat, ale kolik takových tzv. krys, bylo odsouzeno ? proč nevidí GIBS aktuální statistiku, když se jí sama řídí. ?!

Nepřihlášený uživatel

#2

2014-09-13 20:02

Děkuji,že to vzniklo.Už jsem v penzi, mohla bych to nechat v ledu. Ale moje důvěryhodná dlouholetá kolegyně,vazba, rok a půl mimo službu po zásahu kariéristické kolegyně. Soud vyhrála, ale na duši bere léky a jejich praktiky jsou v karlovarském kraji nestravitelné.


Nepřihlášený uživatel

#3

2014-09-14 09:27

Orgán v této podobě a s obsazením jaké má, napojením na státní zástupce a dalši nemá v demokratické společnosti místo. Je nezbytné vydat se zcela odlišnou cestou, vymýtit z tohoto orgánu staré struktury z veřejné bezpečnosti a policie, kteří se v mnoha případech mstí nebo si léčí své mindráky. Podvádeji, ničí životy ne jen příslušníků bezpečnostních sborů,ale i jejich rodin.

Nepřihlášený uživatel

#4

2014-09-15 04:34

Je to naprosto zbytečná instutice, kde se koncentruje moc. Každý speciál je nebezpečný, pokud není náležitě zasazen do právního systému a nemá náležitě propracované kontrolní mechanismy.

Nepřihlášený uživatel

#5 Re: Pozdrav

2014-09-15 09:35

#3: -  

 Zcela souhlasím s Vaším komentářem, já sám jsem postaven mimo službu již více jak 3 roky, čekám na hlavní líčení, ale nikdo nic nekoná........Psal jsem již stížnosti na neodůvodněné průtahy, nikdo mi ani neodpověděl. Sloužm 33 let, jsem ve funkci VO, nesmím si nikde přivydělat, atd. Stále pouze čekám a čekám.....a ono se stále nic neděje. Je pravdou, že tím žije a trpí celá rodina,  a to nejen finančně. Hlavním důvodem mého stíhání byla msta mého kolegy, který se díky mému případu dostal na GIBS...(vyslechl proti mé osobě toxikomana, kterému jsem měl dávat informace ze spiů, zapomněl ovšem, že do spisů kriminálky jsem neměl přístup a v té době jsem vůbec nesloužil).


Nepřihlášený uživatel

#6 Re: Re: Pozdrav

2014-09-15 16:24

#5: - Re: Pozdrav 

 Není asi složité se dovtípit, že jde o jistého pana z 1?. odd. GIBS, že...jeho kontakty jsou pověstné, toť pravda...ta nečinnost právě ukazuje na to podivné propojení, které by vůbec nemělo existovat...proto by se mělo rychle zrušit a založit orgán, který bude dělat to co má, a ne to co dělá GIBS...je ovšem pravda, že nejde házet všechny jeho lidi do jednoho pytle...ovšem zcela bez kontroly to jistě nejde...a ona odvolávání se na dozor SZ je v mnoha případech k smíchu...zahlédl jsem v podepsaných pod peticí JUDr. Dvořáka, jistě by také mohl obsáhle vyprávět...

 

Honza
Nepřihlášený uživatel

#7 Urychleně zrušit GIBS

2014-09-20 20:33

Mám za to, že ve své podstatě je jediným jejich cílem podmanění, ovládání a manipulace. Napomáhání trestné činnosti policistů a tím podkopávají nestabilitu ČR a za to jsou ještě státem dobře placení z našich daní. Nechápu co si tito lidé od toho slibují. Byli zřízeni, aby mohl stát prosperovat, ale opak je pravdou. Proč je stát platí, když očividně vidí, že to co mají vykonávat nedělají. Proto se musí okamžitě zrušit a potrestat toho, kdo to způsobil, jinak se nikam nedostaneme, tudy cesta pro nikoho  nevede.


Nepřihlášený uživatel

#8

2014-09-28 19:21

Konečně někdo kdo se tim zabývá. Za všechny policisty, tedy ja uz za ty bývalé dekuji kpt. Mgr. Kotrcovi.

Nepřihlášený uživatel

#9

2014-10-04 16:57

Kontrolní orgány je potřeba, o GIBS si myslím, že jejich pracovníci nejsou profesionálové