Stížnost za neposkytnuté tištěné Learning package(skript)

LucieP.

#1 Finanční kompenzace

2014-10-06 15:17

Zdravím,

tento problém jsem řešila se studijním oddělením a koordinátorem programu již vloni, ve svém třetím ročníku. Od studijního jsem se dozvěděla, že smlouva o studiu vůbec neříká, v jaké formě budeme LP dostávat, takže toto rozhodnutí není v rozporu se smlouvou. Navíc argumentovali tím, že "v dnešní elektronické době je žádoucí LP netisknout a poskytovat jen v elektronické podobě", a že si LP můžeme sami vytisknout, pokud budeme chtít. Koordinátor programu mi následně slíbil konzultovat požadavek snížení školného o adekvátní částku, dodnes se mi však i přes svůj slib s výsledkem neozval 9 (už je to cca 5 měsíců). Proto jsem všemi deseti za tuto petici, už jen kvůli tomu zmiňovanému důvodu, že si LP jen v elektronické podobě přáli sami studenti, což je nehorázná výmluva!

Lucie

Jana Bíšková

#2 Re: Finanční kompenzace

2014-10-06 18:50

#1: LucieP. - Finanční kompenzace 

 Ahoj Lucie,

děkuji za tvou informaci. Je to fakt zajímavé jak s námi jednají. Každopádně když nás bude více tak třeba reagovat budou. Rozposílejte to dál pokud to jde. Vím, že s tím všichni nesouhlasí a vím, že to není ve smlouvě ani příručce, ale stejně to musím zkusit.


Nepřihlášený uživatel

#3

2014-10-07 05:08

Souhlasím s touto peticí a podporuji. Na začátku studia nám byla zaručena literatura, kterou si jistě i hradíme. Literatury máme méně a méně a alespon LP jsem pro lepší přehled učiva očekávala.
Jana Bíšková
Autor této petice

#4 Re:

2014-10-07 07:42

#3: -  

 Děkuji za podporu :)