MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

MUSLIM

#111876 TAKBIR ALLAHU AKBAR

2017-07-18 12:06

JA JSEM MUSLIM A PŘIŠEL JSEM DO EVROPY POBIRAT SOCIALNI DAVKY CHCI SVUJ BYT AUTO MAM NA TO PRAVO A TAKE JSEM PŘIŠEL ŠIŘIT ISLÁM A PRÁVO ŠARÍA ZABIJET BEZVĚRCE ZOTROČIT KŘESTRANY A ŽIDY TAKBIR ALLAHU AKBAR VŠECHNY VAS PODŘEŽEM BEZVĚRCI

 

MIROSLAV KALOUSEK

#111877 VOLTE STRANU TOP 09

2017-07-18 12:44

EXPEDICE LOV NA OVCE VOLTE STRANU TOP 09

 

Evropan

#111878 Re: Re: Re: Zajímavý detail.

2017-07-18 12:45

#111873: Čech z Prahy - Re: Re: Zajímavý detail. 

 Díky, Čípku, za odkazy. Mnohé vysvětlují.

Z odkazu na Wikipedii, např. ten pan Wolf, o kterém jsem nikdy neslyšel :  

John Bock uvedl, že Wolfa zklamalo polistopadové dění a to, že jeho utrpení nebylo dostatečně zhodnoceno, a veškerou nespokojenost s dalším vývojem si personifikoval do osoby Václava Havla. Postupem času se Wolf podle Boka stával čím dál militantnějším. Dana Němcová podle Boka Wolfovy invektivy, místy nepravdy, nechápe. Podle nich Wolf „najednou dělá, jako by byl s Vaškem Havlem v nějakém kontaktu, ale to tak zcela pravda není“. Co se týče až obscénních intimit, které Wolf o Havlovi šíří, se Bok domnívá, že se Jiří Wolf k něčemu takovému nemohl vůbec dostat nebo u toho být, pokud by se vůbec něco takového stalo, a nedovede posoudit, jestli tomu Wolf sám věří nebo si to vymýšlí. John Bok uvádí, že v letech 1988 a 1989 se Havlovým staral o byt a proto musí konstatovat, že „všechny ty věci, které Jiří píše, jsou lež“. Bokovi je Jiřího Wolfa líto, ale omlouvá ho tím, že to má „v té hlavě trochu pomotané“, aniž by tím chtěl snižovat jeho lidskou důstojnost. Bok se přitom nepovažuje za nekritického Havlova příznivce, ale také se distancuje od jeho vztahu „k Čalfům a Bakalům".

A druhý odkaz na paní Terezu Boučkovou :

Dost jsem popsala už v Indiánském běhu. Po revoluci jsme se potkali jen dvakrát. Poprvé to nebylo hezké. Jeho okolí totiž začala moje kniha, v níž pod přezdívkou vystupoval, vadit a nesměla vyjít. Což bylo kruté – nikdy mě nenapadlo, že ve svobodě, pro kterou jsem ledacos udělala, nepoddala se nátlaku estébáků ani neemigrovala, se něco takového přihodí. Havel na mnoho zapomněl anebo se mu to nehodilo k image prezidenta. Třeba, že mu máma za totality hodně pomáhala, sháněla mu lístky do divadel, seznamovala ho s lidmi, mimo jiné s herci Divadla na Zábradlí, kde kdysi jako kulisák a autor začínal... Podruhé jsme se viděli, když se na Hradě loučil jako prezident – to už se choval pěkně, byť se mi věnoval jen pár vteřin.

Mimochodem paní Boučková ve svých pamětech docela objasnila postoje pana Miloše Havla za 2. světové války, kdy dokázal řadě umělců pomoci.

Vlastně nevím, co tě jako vždy vede k nadávkám, když zrovna tyto dva odkazy na souvislosti s naším prvním českým prezidentem panem Václavem Havlem mnohé osvětlují, nic nezastírají ani nezveličují, ale nadále podporují obecný názor, že v jeho osobě jsme měli velkého státníka.

Pojmu "humanitární bombardování" moc nerozumím, ale to mě v tvých příspěvcích tak moc nepřekvapuje. Ta tvoje fascinace Goebbelsem je ale na hranici paranoie a trestného činu.


Nepřihlášený uživatel

#111879

2017-07-18 13:54

 Dr.on bOmBAMA?


Nepřihlášený uživatel

#111880

2017-07-18 18:45

Na velikosti záleží!

Jasnovidec

#111881 Re: TAKBIR ALLAHU AKBAR

2017-07-18 18:48

#111876: MUSLIM - TAKBIR ALLAHU AKBAR  

 Já v tobě vidím předposraného Čecháčka.

Havloidi...
Nepřihlášený uživatel

#111882

2017-07-18 20:01

 Olga Sommerová je zestárlá elitářská píča.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-07-18 20:49


Evropan

#111884 Re: Bumbám, Bumbáš, Bumbál

2017-07-18 21:36

#111882: Havloidi... -  

Od tebe, úchyle, jsem čekal originálnější nadávku. Už, hochu, asi stárneš ...


Nepřihlášený uživatel

#111885

2017-07-18 21:56

1305: Update to description of suspect: male, aged 17-19,170-180cm tall, bearded, darker skin, wears a blue t-shirt & light shorts #FES1707

13:05, 17. Jul. 2017

Nepřihlášený uživatel

#111886

2017-07-19 03:29

Omyté maso rozkrájíme na stejně veliké kousky. Maso vložíme do kastrolu s rozehřátým sádlem a po všech stranách ho osmahneme. Po chvíli přidáme nakrájenou cibuli a smažíme ji s masem dorůžova. Přisypeme mletou papriku a ostatní koření, podlijeme trochou vody, aby se nám maso začalo dusit. Maso necháme několikrát vydusit až na šťávu a znovu podlíváme. Až je hovězí maso poloměkké, zalijeme ho větším množstvím vody a moukou, přidáme prolisovaný nebo nasekaný česnek, majoránku a dusíme do té doby, až maso zcela změkne. Hovězí guláš podáváme většinou s houskovým knedlíkem, ale také může být s rýží, chlebem nebo těstovinami.


Nepřihlášený uživatel

#111887 Re:

2017-07-19 03:31

#111880: -  

 Tak to se můžeš jít zahrabat!

Čech z Prahy

#111888 Re: Re: Re: Re: Zajímavý detail.

2017-07-19 09:42

#111878: Evropan - Re: Re: Re: Zajímavý detail. 

Bok a Němcová vs. Wolf - názory proti názorům. Nevím, jak J. Bok, ale D. Němová shodou okolností patřila do skupiny několika rodin prominentních chartistů, většinou bývalých komunistů z 50. let.
M. Havel mohl klidně i někomu pomoci, ale jeho nadstandardní vztahy s nacisty a komunisty (totéž platí v případě V.H.) zdokumentoval výše citovaný článek z hegaion.cz. odkaz

Pojmu "humanitární bombardování" jako globalistický poskok rozumět nechceš, což mě nepřekvapuje. Pochází zřejmě z Havlova rozhovoru v Le Monde 29. dubna 1999:

Dans l'intervention de l'OTAN au Kosovo, je pense qu'il y a un élément que nul ne peut contester: les raids, les bombes, ne sont pas provoqués par un intérêt matériel. Leur caractère est exclusivement humanitaire</b>: ce qui est en jeu ici, ce sont les principes, les droits de l'homme auxquels est accordée une priorité qui passe même avant la souveraineté des Etats. Voilà ce qui rend légitime d'attaquer la Fédération yougoslave, même sans le mandat des Nations unies. Mais, en m'appuyant sur mon expérience personnelle, je suis également convaincu que seul le temps permettra d'évaluer avec objectivité ce qui se passe ces jours-ci en Yougoslavie et les répercussions sur l'OTAN.

Domnívám se, že během zásahu NATO v Kosovu existuje jeden činitel, který nikdo nemůže popřít: nálety, bomby, ty nebyly vyvolány ze zištných zájmů. Jejich povaha je výlučně humanitární: to, co je zde ve hře, jsou principy, lidská práva, jimž je dána taková priorita, která překračuje i státní suverenitu. A to poskytuje útoku na Jugoslávskou federaci legitimitu i bez mandátu Spojených národů. Ale na základě své osobní zkušenosti jsem stejně silně přesvědčen, že jen čas dovolí objektivně zhodnotit to, co se děje v těchto dnech v Jugoslávii a dopad na NATO.

Globalisté typicky prohlásí, že někde dochází k porušování lidských práv nebo tam jsou zbraně hromadného ničení (význam: mají tam mocenské či ekonomické ambice) a pak jen vesele pomáhají a chrání.

Přezdívka eurogoebbels ti patří plným právem. Zasloužil sis ji svým lžemi a manipulacemi, které jsem všechny vyvrátil citacemi. Úplně stačí to, že se zastáváš nacisty založené EU odkaz a goebbelsovsky tapetuješ "chemický útok-Asad-Putler", třebaže tato dezinformace byla již objasněna. odkaz

A jedna kontrolní otázka: V které zemi hraničící s Ruskem ještě není NATO?
(10. února 1990 mezi 4. a 6. hodinou odpolední Genscher sdělil Ševardnadzemu: "Jsme si vědomi toho, že členství jednotného Německa v NATO může vytvořit mnoho komplikací. Jednou věcí jsme si ovšem jistí: NATO se dále na východ rozšiřovat nebude.")


Nepřihlášený uživatel

#111889

2017-07-19 10:38

Obdivuji inteligenci pana prezidenta Zemana. Náš pan prezident Zeman naslouchá názorům občanů a jakožto obětavý vlastenec hájí zájmy českého národa. V r. 2018 bude hlavou státu opětovně zvolen.

Evropan

#111890 Re: Re: Re: Re: Re: Zajímavý detail.

2017-07-19 10:40

#111888: Čech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Zajímavý detail. 

Čípku, Čípku, ty jsi fakt exot :

1. Odkaz na článek o panu Wolfovi si sem napsal ty, tak se nečil, když jsem z něj jen něco zkopíroval. Hegaion.cz - co to proboha je? Plky Tomáše Guttmanna? A to má být zdroj informací? Totéž je uloz.to. Vždyť tam si lidi dávají videa a mp3, a může si tam kdokoli dát vlastní studii o letu na Jupiter. Informační hodnota těchto serverů je mínusová.

2. Francouzsky bohužel neumím, ale nějak jsem ani odhadem nenašel přibližné spojení odpovídající sousloví "humanitární+bombardování". Každopádně asi myslíš reakci vyvraž´dování celých kosovských vesnic. Jugoslávské údaje hovořily o 576 zabitých vojácích a 13 zničených tancích. Na kosovské straně bylo jen v roce 1998 zavražděno přes 700 obyvatel Kosova a celý konflikt se začal hrotit tzv. masakresm v Račaku, který nejdříve srbské dělostřelectvo ostřelovalo tři dny, poté vešly srbské jednotky a zavraždily zde nejméně čtyřicetpět lidí včetně tří žen, dvanáctiletého chlapce a několika starých mužů. Všichni byli popraveni, nikoli zastřeleni při vzájemné přestřelce.

3. Ten odkaz na Die Welt (který je překvapivě v angličtině a ne němčině) mi přijde jako povedený aprílový žertík, ale nikterak nezpochybňuje chemický útok vedený asadovskou armádou. nebo si snad myslíš, že za ním byl v článku zmíněný Intel? A jestli chceš něco vyvrátit, tak zkus vyvrátit doložené počty 400.000 zabitých Syřanů během konfliktu, který vede al-asadovská armáda podporovaná Putlerem.

4. Ševarnadze - není to bývalý gruzínský prezident, tedy bývalý prezident země, jehož sever okupuje Russko? A jehož součástí byla Abcházie, která se za podpory Russka od Gruzie oddělila? Na hranice Ruska se NATO dostalo vstupem Polska, Estonska, Litvy a Lotyšska v roce 1999. Abcházie vznikla po rusko-gruzínské válce v roce 1998. Válka v Podněstří, která se málem rozšířila přes Moldávii až na hranice Rumunska, proběhla už v roce 1992. Jinak zkouška zeměpisu ze základní školy (ale pro tebe to, Čípku, udělám), které země na hranicích Ruska nejsou v NATO : Finsko, Bělorusko, Ukrajina, Azerbajdžán, Gruzie, Kazachstán, Mongolsko, Čína a Severní Korea. Smí se lhát lháři ... pardon, notorickému lháři?

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-07-19 10:43



Nepřihlášený uživatel

#111892

2017-07-19 10:44

Invaze Afričanů do Itálie

https://www.youtube.com/watch?v=YtoH2XqNpvk


Nepřihlášený uživatel

#111893

2017-07-19 10:58

Nevládní organizace ani jejich pracovníci nejsou nijak napojeni na pašeráky lidí. A pokud někdo takové věci vykládá, je to jen propaganda. Takto kategoricky vysvětlila čtenářům webu Český rozhlas plus nejnovější vývoj kolem neziskovek přivážejících migranty Magda Faltová. Ta stojí v čele Sdružení pro migraci a integraci.

 

Tato nezisková organizace chce hájit práva cizinců v České republice. Za tímto účelem je jejím záměrem „rozvíjet toleranci, potírat xenofobii a rasismus“. Na webových stránkách organizace je poměrně obsáhlý popis, jak toto potírání probíhá. Zejména akcemi na školách, kde pořádá jednak besedy na téma migrace za účasti cizinců, a jednak nabízí „služby interkulturálních pracovníků“, kteří mají na rozvoj tolerance na školách dohlížet dlouhodobě.

Magda Faltová sama je jednou z nejvýraznějších postav imigrační scény a oblíbeným hostem studia ČT24. V létě 2015, když vrcholila migrační krize, ze studia Daniely Drtinové ujišťovala, že uprchlíci nijak neohrozí evropský sociální systém, ale o pár týdnů později, když se do Evropy přivalil téměř milion běženců, tak naopak vykládala, že se budeme muset vzdát našeho vysokého ekonomického standardu, ale že to bude jen dobře, protože v sobě alespoň objevíme jiné hodnoty.

 

 

 

V září 2015, když Evropou proudily statisíce imigrantů, podepisovala společně s Tomášem Halíkem, Jiřím Menzelem či Petrem Pithartem výzvu k „slušnému chování“. Tato slušnost byla ve výzvě specifikována zcela explicitně: „Ukázka našeho soucitu a vůle pomoci je naší lidskou povinností.“ Nebo: „Jen nedávno jsme před branami Evropy stáli my sami. Naše odpověď nemůže znít zamítavě.“

Později útočila na politiky, kteří zpochybňovali schopnost imigrantů se integrovat, a obviňovala je ze lži. „Ke konci roku 2015 žilo v ČR celkem 3644 osob s udělenou mezinárodní ochranou. Drtivá většina z nich se velmi dobře integrovala, z řady z nich se stali úspěšní čeští občané,“ uvedla v roce 2016.

Trocha aktivismu, než se půjdeme najíst: Magda Faltová na konferenci Evropských hodnot

Nyní se Faltová rozhodla rázně vstoupit do debaty o roli neziskových organizací, zaměřujících se na migraci (tedy včetně té její), v masivní migraci do Itálie, které jsme svědky letos od začátku roku. Na její území, už tak dost zaplněné migranty, se mělo dostat dalších 85 tisíc Afričanů. Politici i občané přitom dokumentují, že přes Středozemní moře vozí imigranty stále stejné lodi stále stejných neziskovek, které je často nakládají jen několik kilometrů od afrických břehů.

Italští politici již nahlas mluví o „mořském taxi“ a požadují, aby italské orgány směly vyšetřovat financování těchto neziskových organizací a současně aby úředníci směli kontrolovat jejich lodě i na moři, zda jejich prostřednictvím nedochází místo „záchranné činnosti“ k trestnému pašování lidí.

Už i orgány EU hovoří o tom, že by měl být vypracován „kodex neziskové organizace“, který by neziskovky převážející migranty musely dodržovat, jinak by ztratily jejich lodě právo přístupu do evropských přístavů.

Eugenio Ambrosi, ředitel evropské kanceláře Mezinárodní organizace pro migraci, ovšem v rozhovoru pro web Politico vyjádřil nad těmito nápady zhnusení: „Nemyslím si, že existuje přímá vazba mezi aktivitou neziskových organizací a počtem příchozích.“

Zástupce Agentury OSN pro uprchlíky Vincent Cochetel se vyjádřil podobně. Podle něj si někteří lidé myslí, že neziskové organizace jsou součástí problému, protože svými loděmi blízko u afrických břehů přímo lákají imigranty a jejich převaděče. „Ale já si nemyslím, že tomu příběhu někdo může věřit,“ odmítl Cochetel.

Italské orgány činné v trestním řízení začaly v květnu oficiálně vyšetřovat některé neziskové organizace, zaměřující se na pomoc uprchlíkům, za pašování lidí.

Vyšetřovatel z oblasti Katánie Carmello Zuccaro již dříve uvedl, že je dokázáno, že mezi pašeráky na africkém břehu a „zachránci“ na lodích existuje telefonický kontakt, bohužel však podle něj tento důkaz sám o sobě nestačí na zahájení trestního stíhání pracovníků neziskovek.

PODROBNOSTI V TEXTU AGENTURY REUTERS

Magda Faltová z neziskovky podporující migraci ovšem Českému rozhlasu sdělila: „Zatím se neobjevil jediný důkaz napojení nevládních organizací na pašeráky lidí. Je to propaganda,“ sdělila Českému rozhlasu plus kategoricky Magda Faltová.


Nepřihlášený uživatel

#111894

2017-07-19 12:05

Volím Zemana!!!
Drahoš je vítač muslimů a lokaj EU!!!


Nepřihlášený uživatel

#111895

2017-07-19 12:16

Muslim starostou Londýna. Evropa se pozvolna začíná vracet do temného středověku.


Nepřihlášený uživatel

#111896 Re:

2017-07-19 14:24

#111895: -  

Teď si nevybavuji, kdy v temném středověku byl muslim starostou Londýna ... 


Nepřihlášený uživatel

#111897 Re: Re:

2017-07-19 15:27

#111896: - Re:  

 Zlatý středověk...


Nepřihlášený uživatel

#111898 Re: Re: Re:

2017-07-19 15:31

#111897: - Re: Re:  

 středověk to jsme na tom ještě dobře muslimove ješte dnes žiji v době kamene


Nepřihlášený uživatel

#111899

2017-07-19 15:58

Šéf francouzské armády rezignoval, nesouhlasí se škrty Macronovy vlády


Nepřihlášený uživatel

#111900

2017-07-19 17:16

Věříme v Zemana.