MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#143601 Re: Re: Německo staví jeden blok temelína ve větrnících ročně, dokonce je výkon 2,8 GW, který ročně

2018-12-10 14:56

#143599: - Re: Německo staví jeden blok temelína ve větrnících ročně, dokonce je výkon 2,8 GW, který ročně stav 

Znovu pro debila, pokud se ráno nerozední a nebude foukat, tak na této zemi nebude nikdo, kdo by potřeboval elektřínu. 

Vítr fouká vždy, jen někdy víc a někdy méně, ale fouká ty nebetyčný idiote vždy, jen ty protože jsi přízemní hovado to nevíš, protože jsi nedával ve škole pozor. 


Nepřihlášený uživatel

#143602 Re: Re: Obrovský omyl českého voličstva

2018-12-10 14:59

#143597: - Re: Obrovský omyl českého voličstva 

Miloš Zeman se sám přiznává ke spolupráci s russáckými zpravodajskými službami. Nakonec Putin je KGBák a spolupráce Zemana s Putinem je opravdu příkladná, sledujeme to od doby, kdy si na inauguraci Zeman uvázal kravatu s russáckou trikolorou. 

Zeman zrazuje české zájmy. Čas na žalobu pro velezradu

Dejme tomu, že by měl Zeman pravdu, že by tajná služba nefungovala. Jak to ví? Odkud? Od služby samé jistě ne, tak od koho? Od jiné západní tajné služby? Těžko, tyto služby s BIS spolupracují. Dál, má s tím jít prezident do televize? Pokud má důkazy, měl by se přece logicky obrátit na premiéra, ten odpovídá za práci tajných služeb. Jenomže Andrej Babiš BIS chválí. Proč to tedy Zeman udělal? Co sleduje?

Evropan

#143603 Re: Re: Obrovský omyl českého voličstva

2018-12-10 15:00


Nepřihlášený uživatel

#143604 Skutečně jsme si jisti, že vláda štbáka Babiše a KGBáka Zemana není banda debilů?

2018-12-10 15:02

 

 

Obědy zdarma pro děti možná zaplatí banky a operátoři

Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD) znovu zvedla téma zavedení sektorové daně pro banky a telekomunikace. Podle ní by se peníze daly použít na obědy pro děti zdarma, které chystá vláda. Pravicová opozice kritizuje, že by to vedlo jen k přerozdělování bídy.

 

Asi té partičce měl někdo připomenout, že v dobře růstu HDP, masivního růstu platů, prakticky nulové nezaměstnanosti a řízené inflace mají deficit v desítkách miliard korun a tedy pokud tedy chtějí zavést "sektorovou daň" není možné jí zase rozdat, neboť je naprosto evidentní, že peníze v rozpočtu chybí, když navrhují deficit 50 mld. korun. 

Je to opravdu naprosto absurdní co vymýšlejí.  Je to podvod na občanech tohoto státu, je to zločin. 

ŠtBáka Babiše jeho voliči volili proto, že jim tvrdil, že se tu rozkrádají desítky miliard ročně jen na DPH z pohonných hmot, což je věcná idiocie, neb na pohonných hmotách se vybere 25 mld. ročně. 

Tedy štbák Babiše je prolhaný parchant, který lhal ve volební kampani, porušoval tím volební zákon a co horší, nikdy nedohledal ani jedinou usmolenou ukradenou miliardu natož, aby ze zlodějiny byl schopen kohokoliv usvědčit a to se jedná o méně než jedno promile rozpočtu ČR. 

Evropan

#143605 Re: Re: Německo staví jeden blok temelína ve větrnících ročně, dokonce je výkon 2,8 GW, který ročně

2018-12-10 15:03

#143601: - Re: Re: Německo staví jeden blok temelína ve větrnících ročně, dokonce je výkon 2,8 GW, který ročně  

Navíc v Německu mají u větrných i slunečních elektráren povolená úložiště, neboli velké baterie. To se u nás (bůhví proč) nesmí. Takže když fouká, dobíjí se, když nefouká, tak co asi?

 


Nepřihlášený uživatel

#143606 Re: Skutečně jsme si jisti, že vláda štbáka Babiše a KGBáka Zemana není banda debilů?

2018-12-10 15:05

#143604: - Skutečně jsme si jisti, že vláda štbáka Babiše a KGBáka Zemana není banda debilů? 

Obědy zdarma mají obrovskou necnost  a to přímo fatální na zdraví dětí. 

Je-li něco zdarma, nemůže si příjemce stěžovat na kvalitu dané věci. Buď si jí vezme nebo nevezme. Přitom ve skutečnosti zdarma samozřejmě není - je placená z daní. 

V tomto případě se ovšem dostává ten, kdo si jí nevezme do složité situace, nebude mí jídelnou nabízen oběd kvalitní za peníze, jídelna pro děti ve škole, bude nabízet jen oběd zdarma. 

Další věcí je neustálý tlak na stát, aby ceny jídel valorizoval, aniž by byl schopen a ochoten řešit kvalitu jídel, především schopen

Jídlo zdarma pro všechny děti ve školkách a na prvním stupni je DEBILITA  to je naprosto jisté. 


Nepřihlášený uživatel

#143607 Čína je větší hrozba než Rusko !!!

2018-12-10 15:07

Buď demokratické země transformují Čínu ke svému obrazu, nebo Čína naopak transformuje je. Na mezinárodní konferenci Forum 2000 v Praze to v pondělí řekl předseda tibetské exilové vlády Lozang Sanggjä. Čína se podle něj o proměnu demokratických zemí snaží v Evropě prostřednictvím svých ekonomických aktivit. Sanggjä ocenil tvrdý postoj, který vůči Pekingu zaujala administrativa amerického prezidenta Donalda Trumpa.
„Čínským cílem je být globální jedničkou, a to nejen ekonomicky, ale také politicky, kdy chtějí prosadit svůj systém, a koneckonců také vojensky. A proto je volba velmi jednoduchá - buď proměníme Čínu, nebo Čína promění nás,“ řekl Sanggjä.
Americká administrativa si to podle něj uvědomuje, a i kvůli tomu vystupuje tvrdě vůči Číně nejen v politickém ohledu, ale i zahájením obchodní války. „A před Evropskou unií stojí volba. Buď se spojí s Amerikou a pokusí se transformovat Čínu, nebo Čína ovládne část Evropy.Podle něj už to má vliv i na evropskou zahraniční politiku, když si Peking díky korumpování elit v některých zemích zajistil, že EU nedospěje ke konsenzu, který by byl vůči Číně vyloženě nepřátelský. Sanggjä považuje Čínu za větší hrozbu pro Evropu, než je Rusko, protože Peking má větší kapacity než Moskva.Podle něj už Peking s takovou aktivitou začal prostřednictvím své obchodní iniciativy Pás a stezka. V evropských zemích přitom používá stejnou taktiku, jakou využil i v Tibetu. „V Tibetu využili korupci lokálních elit. A vidíte to i v Evropě, že v mnoha zemích korumpují jejich vůdce a přesvědčují je, aby Čínu podporovali,“ řekl Sanggjä.
Peking podle exilového tibetského premiéra nemá zájem o to, aby v zemi fungovala demokracie. „(Čínský prezident) Si Ťin-pching vyhlásil, že čínskou charakteristikou je socialismus. To znamená žádná demokracie, žádná lidská práva, žádná svoboda slova,“ řekl Sanggjä. Běžní Číňané ale podle něj o demokracii zájem mají, a proto by je měl Západ v jejich snahách podporovat. Sanggjä věří tomu, že změna režimu v Číně může nastat s ohledem na rostoucí sociální napětí, které vyvolává stěhování lidí z vesnic do měst a tlak na vyšší příjmy.
„Já jsem přijel do Číny, abych se od Číny učil, jak zvýšit hospodářský růst, jak stabilizovat společenský řád.“ To jsou slova Miloše Zemana z října 2014. Pak prezident přiznal, že v druhé části své věty přestřelil. A skutečně, když se podíváme na několik letošních případů, jak vláda v Pekingu „stabilizuje společnost“, je to něco mezi zločinem, zrůdností a bizárem.
Čínský komunistický režim už téměř 70 let nechává mnoho lidi, kteří jsou politicky nepohodlní, nebo skutečně spáchají nějaký trestný čin, prostě „zmizet“. V době moderních technologií je to ale přece jenom daleko složitější, protože lidé zanechávají takzvané elektronické stopy – maily, či statusy na sociálních sítích. Prostě si „zmizení“ hned všimnete.
Nelze proto nevidět, že v čínské provincii Sin-ťiang, kterou obývají převážně muslimové, místní rodiny postrádají na milion svých příbuzných. Mnozí vůbec nevědí, kde jsou – „zmizeli“. Čínská vláda tvrdí, že zde bojuje s islámským terorismem a náboženským extremismem tím, že lidi posílá do „profesních vzdělávacích a školících středisek“. Což je eufemismus pro převýchovné tábory, ve kterých jsou životní podmínky podobné těm v nacistických koncentrácích. Podobná mizení jsou taktéž běžná na území Tibetu či Vnitřního Mongolska.
Čínský režim ale dokáže v tomto směru vymyslet i daleko bizarnější kousky.
Svět v posledních dnech ohromil případ „zmizelého“ šéfa Interpolu, největší mezinárodní policejní organizace na světě. Její čínský šéf Meng Chung-wej odjel 25. září z francouzského Lyonu, kde Interpol sídlí, na návštěvu své čínské vlasti. A jak poté upozornila jeho manželka, tam „zmizel“. Mezitím se ale objevila zpráva, že na svoji funkci rezignoval. Čínské úřady až téměř po dvou týdnech přiznaly, že Menga vyšetřují kvůli „přijímání úplatků a porušení neupřesněného zákona“.
Podobným způsobem „mizí“ v Číně i většina politických odpůrců, náboženských a lidsko-právních aktivistů, zastánců etnické autonomie ale i vládních činitelů, obchodních magnátů či proslavených celebrit. Pokud se znovu objeví (někdy zmizí navždy), tak často u soudu, nebo v souvislosti s nějakým přečinem.
Začátkem června „zmizela“ i nejznámější čínská herečka současnosti Fan Ping-ping, která hrála v amerických filmech X-Men či Iron Man. Toho si čínská veřejnost ihned všimla, protože byla velmi aktivní na sociálních sítích. Její účet na sociální síti Wej-po, čínské obdobě Facebooku, kde ji sleduje 62 milionů příznivců, byl po několik týdnů nečinný.
Pak se tam objevilo podivuhodné sdělení samotné herečky: „Bez přínosné politiky komunistické strany by nebyla žádná Fan Ping-ping.“ Co to znamená, se ukázalo záhy. Fan byla obviněna z daňových úniků. Jak informovala čínská státní tisková agentura Sin-chua, musí státu doplatit na daních 883 milionů jüanů, což je v přepočtu téměř 2,9 miliardy korun. V době jejího „zmizení“ podle všeho probíhala důsledná převýchova této krásky.
Už začátkem tohoto roku zmizel také Jie Ťien-ming, bývalý šéf společnosti CEFC, která expandovala v Česku, a který je také poradcem Miloše Zemana. Prezident prý vyčkává, jak o čínském soudruhovi rozhodne soud, až pak nějak naloží s jeho postem. Jenže Jie také „zmizel“, nikdy nebylo veřejně upřesněno, kde se nachází. Zda proběhne nějaký soud, se neví. Mezitím v České republice převzal aktivity CEFC přímo čínský stát prostřednictvím společnosti Citic. Byl to komplot, jak se Čína chtěla zmocnit majetku přes nastrčenou firmu? Nebo je v tom skutečný zločin?
Takže „stabilizovat společnost“ čínská vláda skutečně umí. Učit se to od ní, jak říkal Miloš Zeman, by ale byla sebevražda. I když nechat „zmizet“ některé lidi i u nás, by možná nebylo od věci…(Třeba Ovar, Pitomio, Agronetvor, Kikina atd.atd. kdyby toto zmizelo bylo by tu moc fajn.)


Nepřihlášený uživatel

#143608 Obrovský omyl českého voličstva

2018-12-10 15:09

Věřte mi, že byla doba kdy jsem si Zemana jako opozičního politika vážil. Obdivivoval jsem jeho rétorické schopnoti, smál se jeho bonmotům a odpouštěl mu jeho drobné sprosťárničky. V první volbě jsem ho sice nevolil, ale z jeho zvolení jsem tragédii nedělal. Očekával jsem, že se svého úřadu zhostí se ctí a bude chtít konec své politické kariéry ukončit jako skutečný státník. Domnívat se, že to tak bude byl těžký a vražedný omyl. Sice přicházely úvahy a zprávy z přímé blíkosti Zemana, že pokud dá průchod svým špatným lidským vlastnostem, máme se na co těšit. Hmmm stalo se, bohužel. Zeman v zajetí svých špatných vlastností a neuvěřitelně špatných lidí úřad prezidenta dehonestoval natolik, že to bere dech. Podařilo se mu pošlapat snad vše na čem stát stojí. Sprostotu, lež, hulváctví, bezohlednost a cynismus povýšil na ctnosti. To, že dnes opojen mocí, kterou rok za rokem lží posiluje, slouží především oněm špatným lidem a východním velmocem je něco neuvěřitelného. V čele naší země stojí nemorální pomstychtivá, zlá, zákeřná zrůda, kterou jsme si do nejvyššího úřadu zvolili sami. Možná se někomu budou zdát tato slova příliš tvrdá, ale nejsem schopen v souvislosti posledními událostmi najít jiná.


Nepřihlášený uživatel

#143609 Re: Re: Re: Německo staví jeden blok temelína ve větrnících ročně, dokonce je výkon 2,8 GW, který ro

2018-12-10 15:10

#143605: Evropan - Re: Re: Německo staví jeden blok temelína ve větrnících ročně, dokonce je výkon 2,8 GW, který ročně  

Tady jsou úložiště energií u obnovitelných zdrojů zakázána? 

Moc prosím, jestli je k tomu věrohodný zdroj, rád bych si ho přečetl. Zákon o obnovitelných zdrojích jsem studoval jen do té míry, že jsem si potvrdil, že skutečně regulaci dotace socanská poslankyně zničila jedním pozměňujícím návrhem a že to pak ODSáci ohlasovali v Senátu jako "jeden muž". 

Toto považuji za jednu z vůbec největších prasáren, které se kdy ODS hromadně dopustila. Druhá podobně velká bylo odhlasování Tupolánkova pověstného "balíčku" pozměňovacích návrhů, tam se tehdejší předseda Senátu zachoval ultra hanebně, když navrhl "bez výhrad" a nevedla se o této prasárně ani diskuse. 

Poslanec Hovorka pro to nezvedl ruku a měl pro to opravdu velmi dobré důvody, které jsou zaznamenány ve steno záznamech Sněmovny.


Nepřihlášený uživatel

#143610 Re: Obrovský omyl českého voličstva

2018-12-10 15:11

#143608: - Obrovský omyl českého voličstva 

Když Amerika požádala o vydání ruského hackera, prezident této země přímo intervenoval u premiéra ba i odvolal tehdejšího ministra spravedlnosti, který ho chtěl USA vydat. Když Rusko zatáhlo naši zemi do kauzy Novičok, prezident této země pokřivil zprávy rozvědek, aby Rusku přispěchal mediálně na pomoc. Naštěstí britské tajné služby pracovali spolehlivě a našli Skripalovi traviče a tak ruskou lež i snahy českého prezidenta zesměšnili v přímém přenosu. Český prezident je jedinný prezident Evropy, který měl jako poradce činského lobbistu, toho času ve vazbě díky korupci. Když české zpravodajské služby rozpráší skupinu ruských špionů, český prezident opět přispěchá s pokyny z ruského velvyslanectví, aby podkopával jejich práci. Když nad tím celý tak přemýšlím, tak nakonec je možná dobře, že Babiš je dotačním králem, kdyby totiž nebyl finančně závislý na veřejných penězích západní Evropy, už dávno bychom byli v ruské državě ...


Nepřihlášený uživatel

#143611 Re: Obrovský omyl českého voličstva

2018-12-10 15:11

#143608: - Obrovský omyl českého voličstva 

To ti tenkrát nebylo jasné, že jsou to lži, co žvanil? 


Nepřihlášený uživatel

#143612 Re: Re: Obrovský omyl českého voličstva

2018-12-10 15:12

#143611: - Re: Obrovský omyl českého voličstva 

Harry Potter v parodii zničí Zemana na vajgly a popelník, Babiše na účtenky

Zdroj:https://zpravy.idnes.cz

zemští patrioti

#143613 Ať žijí Země Koruny České !!!

2018-12-10 15:13

V těchto dnech si připomínejme i tisíciletou historii Českých zemí. Republika Československá trvala jen 68 let, ale monarchie v zemích Koruny České trvala skoro 1000 let. Vzpomínejme také na ty, kdož tu s námi v průběhu historie žili, na naše menšiny německé a židovské, které bohužel moderní historie brutálního fanatismu a totality zcela zničila. Vzpomínejme i na připojené země Slovensko a Podkarpatskou Rus, které věřily ve společný stát, ale ten projekt 1.Československé Republiky se prostě nezdařil. Nesmíme zapomenout na hrůzy nacistické okupace a posléze na příšernou bolševickou totalitu - obojí semlelo drsně zbylý národ český, který tu zůstal sám již bez svých bývalých spoluobčanů. Dnes sice máme opět svobodu a demokracii, ale opět se zvedá hydra nenávisti, fanatismu a xenofobie tentokrát živená moderními technologiemi z nichž mnozí dnešní lidé jsou již úplně zpitomělí a zdegenerovaní a nejsou s to udělat si nezávislý úsudek a naslouchat přirozeně svému instinktu. Z lidí se stávají roboti konzumu, bez srdce a emocí, s hlavou plnou čísel a kombinací nejvýhodnějších nákupů, slev a půjček či maximálně adrenalinových zábav znuděných již tím moderním stylem.Chce to více návratu k ryzímu lidství a citům. Ekonomika, peníze a chytré technologie nikdy nemůžou vyřešit odvěký lidský problém zlých a dobrých emocí, krutosti a barbarství, osamělosti a utrpení a hlavně neustálého honu za mamonem a mocí.
Ať žije tisíciletá monarchie Zemí Koruny České !!
Ať žije první republika Československá včetně krásné Podkarpatské Rusi !!
Ať žije svobodná Česká Republika a milovaný prezident Václav Havel !!
Ať žijí myšlenky svobody, lásky, respektu a úcty mezi lidmi naší země bez rozdílů !!!
Ať znovu získá nezávislost a svobodu i nám vzdálený, nepochopitelný a přeci blízký Tibet !!!
Ať se v naší krásné malé zemi bezhlavě neničí dědictví předků ve prospěch nenasytných developerů a adrenalinových znuděných zbohatlíků, nechť se udržují památky, tradice, naše skvělá hustá železniční síť včetně lokálek !!!
Nechť lidé více čtou knihy, chodí na filmy a poslouchají hudbu namísto úplné závislosti a hloupnutí z moderních technologií.
Toto vše přejme naší krásné malé zemi ve středu Evropy.


Nepřihlášený uživatel

#143614 Re: Čína je větší hrozba než Rusko !!!

2018-12-10 15:27

#143607: - Čína je větší hrozba než Rusko !!! 

Dle BiS i obecné úvahy není aktuálně pro ČR žádným velkým rozdílem nebezpečí z Číny ani z Russákova. Tedy už snad ty tvé bláboly není potřeba kopírovat. 

Čína díky počtu obyvatel je rozhodně země problematická, když má více jak dvojnásobek EU a skoro deset krát více než russákov. To samozřejmě je v úvahách zakomponováno. 

Rozdíl mezi russákovem a Čínou spočívá aktuálně v tom, že Čína a USA si navzájem vlastní socializační a monetární "hotovost" měň navzájem tak, aby na měny navzájem neutočili a tedy snad ani neměli potřebu útočit válečně. 

Tuto vazbu na russákov asi nemá nikdo mimo jiné proto, že nikdo nevěří, že by své dluhy russákov platil. 


Nepřihlášený uživatel

#143615 Vzpomínáte jak KGBák Miloš Zeman "privatizoval" russácký dluh v objemu 140 mld. a .....

2018-12-10 15:49

Česko získá za staré dluhy od Srbska 222 milionů korun

.....Vladěna Iljič Putler při tom vyprav min. 30 mld. korun, které se mu zadřely za nehty? 

Jo on se do toho neopomněl vložit i soudruh Rusnok, věci se ještě hodně vyjasňují....

Rusko splatilo Česku starý dluh ve výši 72 miliard korun



Nepřihlášený uživatel

#143616 Re: Re: Re: Obrovský omyl českého voličstva

2018-12-10 15:56

#143612: - Re: Re: Obrovský omyl českého voličstva 

Suuuperrr !!!! Hrozně jsem se nasmál, díky za odkaz, toto zábavné a poučné video budu šířit dál !!!


Nepřihlášený uživatel

#143617 Re: Čína je větší hrozba než Rusko !!!

2018-12-10 16:00

#143607: - Čína je větší hrozba než Rusko !!! 

Zatímco se Zeman se od svého mladého čínského přítele strýčka Si kormidelníka č.3 učí stabilizaci společnosti a české zpravodajské služby opakovaně varují před čínskou infiltrací, otevřený dopis českých sinologů proti zastrašování prominentní novozélandské kolegyně získal bezprecedentní podporu 160 expertů z celého světa, převážně předních badatelů v oboru čínských studií. K dopisu je možné přidat podpis na adrese open letter am brady

Od nástupu prezidenta Si Ťin-pchinga k moci zvýšila komunistická strana Číny represe vůči svým občanům tak jako nikdy za posledních několik desetiletí (zátahy proti aktivistům, právníkům, dělníkům atd., převýchovná kampaň a tábory v Sin-ťiangu, bezprecedentní útlak v Tibetu a mnohé další).

Represe na domácím obyvatelstvu je doprovázena rostoucí snahou omezit svobodu projevu i mimo hranice ČLR: kooptací čínsko-jazyčných  médií, ale také prostřednictvím přímého i nepřímého tlaku na zahraniční subjekty, například akademická vydavatelství nebo soukromé firmy.

Další nátlak představují bezprecedentní útoky na zahraniční vědce a výzkumníky, ať už odpírání pracovních víz, zastrašování pomocí trestních oznámení, nebo v některých případech i jejich zadržení během výzkumu v Číně.

Na Novém Zélandu se stala cílem řady útoků profesorka Anne-Marie Brady, která zkoumá vliv čínské KS v místní politice.

 

Open letter on harassment campaign against Anne-Marie Brady

We, the undersigned concerned scholars and others with an interest in China, have been alarmed and appalled by the recent wave of intimidation directed against our colleague, Professor Anne-Marie Brady, in apparent retaliation for her scholarly research on contemporary China.

Anne-Marie Brady, a scholar of Chinese politics affiliated with the University of Canterbury, has investigated the external propaganda and political influence mechanisms employed by the Chinese Communist Party (CCP) in New Zealand and beyond. Her 2017 paper Magic Weapons, based on extensive Chinese and English-language sources and previous scholarship on the PRC political system, described the CCP’s use of United Front tactics to control extra-Party forces, intensified at home and abroad under current CCP secretary general Xi Jinping. Professor Brady has accompanied her research with specific policy recomendations on how the New Zealand government can deal with the CCP’s political influence operations. These policy recommendations have attracted wide interest far beyond New Zealand.

Since the publication of her work on global United Front work, Brady’s home and office have been subjected to burglaries, during which no valuable items other than electronic devices were stolen. Most recently, her car was found to have been tampered with in ways consistent with . According to media reports, and the(SIS) are involved in the investigation. In China, academics were interrogated by Ministry of State Security agents after their institutions hosted Brady. Brady has also been personally attacked in media under the direction of the CCP, both in the and i Taken together, these circumstances make it likely that this harassment campaign constitutes a response to her research on the CCP’s influence, and an attempt to intimidate her into silence.

Despite the evidence of CCP interference provided in Brady’s research, of which the harassment campaign appears to be a further example, the New Zealand government has been slow to take action and failed to acknowledge that a problem exists. Professor Brady’s repeated requests for additional SIS and police protection have been

Far from unique to New Zealand, the CCP’s global United Front tactics and other political influence operations have been documented in other locations, in Europe, Oceania, Asia and the Americas. Small nations can be especially vulnerable to the PRC Party-state’s exploitation of asymmetries in economic power and relevant expertise to advance its political interests. Whether within or without the limits of the law of their target countries, these activities have considerable effects on their societies and merit evidence-based research and the attention of politicians and the media. The harassment campaign against Brady risks having a chilling effect on scholarly inquiry, allowing the CCP to interfere in the politics of our societies unfettered by informed scrutiny.

We urge the New Zealand authorities to grant Professor Brady the necessary protection to allow her to continue her research, sending a clear signal to fellow researchers that independent inquiry can be protected in democratic societies and conducted without fear of retribution.

We join other voices in support of Professor Brady, which have included stat, as well as many others on social media.

We further hope decision makers and the public at large, in New Zealand and elsewhere, will engage with evidence-based research on the CCP’s United Front tactics, such as Brady’s Magic Weapons, and give due consideration to policy advice emanating from such research.


Nepřihlášený uživatel

#143618 Z výboru rovnou na plénum z pléna do Senátu a pak rovnou k Ústavnímu soudu, žádná jiná cesta....

2018-12-10 16:14

Zemanovy „čučkaře z BIS“ projedná výbor Senátu. Ovčáček prezidenta brání

....už opravdu neexistuje, to je dnes naprosto jísté. Miloš Zeman je odporný zločinec a velezrádce. 


Nepřihlášený uživatel

#143619 Re: Re: Re: Obrovský omyl českého voličstva

2018-12-10 16:22

Evropan

#143620 Re: Re: Re: Německo staví jeden blok temelína ve větrnících ročně, dokonce je výkon 2,8 GW, který ro

2018-12-10 16:26


Nepřihlášený uživatel

#143621

2018-12-10 16:28

Bureš = současný problém ČR.


Nepřihlášený uživatel

#143622 Re: Re: Re: Re: Německo staví jeden blok temelína ve větrnících ročně, dokonce je výkon 2,8 GW, kter

2018-12-10 16:33


Nepřihlášený uživatel

#143623 Re: Z výboru rovnou na plénum z pléna do Senátu a pak rovnou k Ústavnímu soudu, žádná jiná cesta....

2018-12-10 16:38

#143618: - Z výboru rovnou na plénum z pléna do Senátu a pak rovnou k Ústavnímu soudu, žádná jiná cesta.... 

Tak rovnou z výboru Sentáru k Ústavnímu soudu. Zároveň by se měla sejít společná schůze Senátu a Sněmovny k velezradám Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#143624 120 kg totální demence......

2018-12-10 16:40

Stát navrhl novou pokutu za špatné vyplnění údajů v kontrolním hlášení DPH, může se vyšplhat až na půl milionu

 


Nepřihlášený uživatel

#143625 Re: Re: Re: Re: Obrovský omyl českého voličstva

2018-12-10 16:47

#143616: - Re: Re: Re: Obrovský omyl českého voličstva 

Výborné video, bravo !!!! Kéž by to tak mohlo být i ve skutečnosti - nechat proměnit Owara v hnusnou změť vajglů a Agronetvora v hromadu eet účtenek - ještě bych poradil dotočit mrskání a píchání zezadu páně Offchcáčka skupinou skřetů, dále proměnu staré a naduté Kikiny v modrou chemikálii a mladou zrůdičkovou Kikinu v pytel brambor, jo a ještě Pitomio Debilitio - Abraka Dabra a byl by o hlavu kratší pomocí pravého samurajského meče ze strany pravého vlastence. A zbylé hejno rudých i hnědých stvůřiček nahnat do plamenů pekelných a spálit je na popel.