MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Výběr z facebooku pana prezidenta

#73776

2016-02-14 19:54

Vynilajici proslov a postoj p Prezidente jsme radi ze vas mame ze branite nas nasi zem, sklanim muj obdiv cesky narod je s vama...


Nepřihlášený uživatel

#73777 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?

2016-02-14 19:56

#73771: Tatíček Zeman! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?  

 To nebude pravděpodobné, neboť Zemanovi důvěřuje pouze 19 % občanů a tedy už mu nedůvěřují ani lidé, kteří jej volili, řekl bych. 

Na otázky, jestli znáte jediného voliče Zemana, kteří touží potom, abyste za něj mluvil jste neodpověděl. Tak hurá do toho. Zatím to skutečně vypadá tak, že mluvíte za komunisty a nácky a v tom jste Zemanovi velmi podoben. 


Nepřihlášený uživatel

#73778 Re:

2016-02-14 19:59

#73776: Výběr z facebooku pana prezidenta -  

 Jak jste na takovou hovadinu přišel? Lži Zemana dokáže naštěstí označit za pravdu skutečně pouze 19 %  občanů dle CVVM, tedy 81 % lidí se Zemanem opravdu nikam nejde nejen proto, že Zeman jezdí především do Rusákova. 


Nepřihlášený uživatel

#73779 Ruská propaganda to dělá úplně stejně

2016-02-14 20:04

"Přísně tajná příručka dává útržky výpovědí obviněných do vybájených souvislostí. Pomocí vložených komentářů vyšetřovatelů staví špionážní příběh a učebnicově ukazuje, jak lze postupovat při odstraňování nepohodlných, ale nevinných lidí."

Miloš Zeman ovšem právě tyto fabulace na "názorovém" serveru výkladní skříni ruské trollí propagandy v ČR Parlamentních listech považuje za neotřesitelnou pravdu :-/.

SSSR trénoval monstrprocesy na Češích, skončili na popravišti i v gulagu

 


Nepřihlášený uživatel

#73780 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?

2016-02-14 20:05


Nepřihlášený uživatel

#73781

2016-02-14 20:08

Nebyla to Prima, kdo lhal o běžencích. Je třeba to pořád připomínat.

Tatíček Zeman!

#73782

2016-02-14 20:11

Hostem Luboše Xavera Veselého v dnešním Pressklubu na Frekvenci 1 byla hlava státu Miloš Zeman. Pořad se vysílal živě ze zámku v Lánech.

„Neuznávám svátky, které k nám byly importovány, ať je to Valentýn, Halloween, já jsem starý konzervativní pán, který má rád staré národní svátky,“ uvedl Zeman úvodem k dnešnímu svátku svatého Valentýna.

Následovala první otázka k nové přítelkyni hokejisty Jaromíra Jágra. Má z ní hlava státu radost? „Ani radost, ani žalost. Je to jeho soukromá věc. Kdybych to měl počítat podle bulvárního tisku, tak bude asi patnáctá. Já to beru tak, že se Jaromír Jágr prochází sadem a tu utrhne jablko, tu hrušku, tu třešničku. A já mu jenom přeju, aby se mu z toho nezkazil žaludek,“ popřál Jágrovi k zítřejším 44. narozeninám.

„Jestliže duševně normální člověk vidí, že pět našich občanů odletělo z Libanonu do Prahy a současně jeden nebo dva občané odletěli z Prahy do Libanonu, tak i bez pana Stropnického si dá dohromady 1+1. Pan Stropnický měl tři volby: Buď tento fakt potvrdit, což učinil, nebo prohlásit, že o ničem neví, takže by byl za blbce, nebo by prohlásil, že to není pravda, a to by byl za lháře,“ podotkl k současné politické přestřelce mezi Pavlem Bělobrádkem (KDU-ČSL) a Martinem Stropnickým (ANO) ohledně výměny pěti českých občanů za libanonského občana Fajáda. 

Podle hlavy státu udělal ministr spravedlnosti Robert Pelikán (ANO) dobře, pokud vydal Fajáda do Libanonu, i přesto, že zde byl uvězněn za přípravu teroristických útoků. „Je to libanonský občan, tak ať Američané o jeho vydání požádají přímo Libanon,“ dodal k tomu.

„Montekové a Kapuleti se oproti tomu naprosto milovali,“ řekl k současné náladě v koalici Zeman. „Blíží se volby, a když se blíží volby, zvyšuje se hladina adrenalinu a rostou útoky mezi koaličními partnery,“ dodal. Podle něj však předčasné volby nenastanou, byť by to bylo ekonomicky zajímavé, konaly-li by se ještě letos s krajskými volbami. „Andrej Babiš však podle mého názoru vládu nyní neshodí,“ řekl. 

Zeman se následně vyjádřil k tomu, že údajně vyzradil výši výkupného za dvě české občanky vězněně v Pákistánu, Hany Humpálové a Antonie Chrástecké. „Já jsem nic nepotvrdil. Citoval jsem pouze média, která jsou v naší zemi pravdomluvná a která tuto informaci sdělila. Mimochodem, v pátek byl na programu Sněmovny bod, který se jmenoval Zpráva premiéra o bezprecedentním úniku informací z Bezpečnostní rady státu,“ podotkl prezident s tím, že dle jeho názoru šlo právě o tuto informaci. „Tento údaj nebyl dementován, moje odpověď nebyla ale potvrzením ani vyvrácením té informace,“ dodal Zeman.

„Největší problém v sociální demokracii vidím v tom, že se odtrhla od svých voličů, a to konkrétně v otázce migrační krize. Nyní je tedy stabilizovaná tím, že ji podporují tzv. sluníčkáři, ale je destabilizovaná tím, že jí přestali věřit někteří jejich voliči,“ uvedla hlava státu k situaci v ČSSD. 

„Prezident je zasrané fašistické hovado, a až chcípne, tak se ožeru,“ citoval Zeman slova Tomasze Peszynského, který organizoval demonstraci na podporu Bohuslava Sobotky (ČSSD) a na niž přišlo padesát lidí. „Pokud se někdo opírá o podporu takovýchto lidí, je něco špatně,“ rýpl si do Sobotky Zeman. „Nemohu za vulgarismy druhých,“ zaraegoval Zeman na moderátorovu výtku, aby hovořil slušně. 

Podle Zemana policie při demonstracích, které se v minulém týdnu konaly v Praze, neselhala. Popřel tak tvrzení ministra spravedlnosti Roberta Pelikána (ANO), kterého nazval ruským agentem, což o něm tvrdí Miroslav Kalousek (TOP 09), a jenž práci policie zkritizoval.

Volby v USA, uprchlická krize i inkluze

A co volby v USA, jak dopadnou a kdo bude prezident? „Výsledky budou v příkrém rozporu se všemi prognózami a odhady, které byly do voleb učiněny. Umím si představit téměř všechno,“ řekl Zeman a rozhovořil se o Donaldu Trumpovi. „Jediné, co jsem zaregistroval, je, že nechce muslimy v USA, což nechtějí ani Australané, a mimochodem, australský model nepřijímání uprchlíků by mohl být naším vzorem,“ dodal. Koho by volil, kdyby byl americkým občanem, říci nechtěl.

„Dokud budu premiérem, nebudou na Slovensku žádní ilegální imigranti,“ citoval Zeman slova slovenského premiéra Roberta Fica. S Ficem se sešel v pátek a jeho názor na uprchlickou krizi s ním podle svých slov sdílí. 

 

Následným tématem byla inkluze ve školství. Inkluze je podle Zemana škodlivá nejen pro postižené, ale i pro nepostižené děti. „Pokud inkluze skutečně začne, bude to další z nezdařených experimentů v našem školství, který dětem i učitelům uškodí,“ dodal. 

Prezident Zeman udělil v minulých dnech svou první milost. I z toho důvodu přišla řeč na Jiřího Kajínka. „Ministr Pelikán není příliš ochoten, aby bylo obnoveno řízení s panem Kajínkem. Pokud si to nepřeje, pak prezident s tím nemůže nic moc dělat. Maximálně může na nějaké schůzce říct, že by tato obnova měla smysl. Udělení milosti pro Kajínka nepřichází v úvahu, ale na druhé straně můj osobní názor je, že obnovení řízení před jiným než plzeňským soudem by mohlo případně tu věc lépe objasnit,“ sdělil.

„Pokud vím, pan prezident Putin se slušně obléká, je uhlazený a hovoří slušně,“ odpověděl na otázku posluchačů, zda je prezident Ruska Vladimir Putin gentleman. To je podle něj definice gentlemanství.

Značně opotřebený muž

Řeč přišla i na to, jak by zněl inzerát, kdyby si jej hlava státu podávala. „Značně opotřebený, fyzicky absolutně neschopný, člověk, který vyžaduje soustavnou péči, hledá ošetřovatelku. Značka zadarmo,“ podotkl.

„Zásadní hodnotový střet,“ tak Zeman nazývá současnou krizi mezi ním a premiérem Sobotkou. „To, co potřebuje sociální demokracie, je člověk, který zemi připraví ochranu před migrační vlnou,“ dodal Zeman s tím, že názorový rozkol mezi ním a Sobotkou tvoří především právě migrační krize. „Hrozí, že zůstane osamocen jako německá kancléřka Angela Merkelová,“ dodal.

Dalík, OKD i Soukalová

V následujících otázkách odpověděl posluchačům na trest pro Marka Dalíka, který jej nepřekvapil. V otázce ohledně OKD zopakoval své předcházející výroky, že podnikatel Zdeněk Bakala je hyenou, která by měla být ve vězení.

„Já mám radost z úspěchů všech našich sportovců,“ vyjádřil se také k úspěchům biatlonistky Gabriely Soukalové. 

„Zákon o elektronické evidenci tržeb podepíšu. Beru jej jako nástroj proti daňovým únikům,“ dodal také k zákonu o evidenci tržeb, kterou minulý týden schválila Poslanecká sněmovna. 

„Pana Šípka jsem prakticky vůbec neznal. Setkal jsem se s několika artefakty na Pražském hradě, a ty se mi vesměs líbily. Je škoda jeho předčasného úmrtí, kdyby tady byl, zcela jistě by vytvořil ještě několik hodnotných děl,“ vyjádřil se k úmrtí architekta Bořka Šípka.

„Budu se připravovat se čtyřmi velvyslanci, číst monitory, abych se dozvěděl, kdo ještě je ruským agentem na české politické scéně a připravovat se na setkání s makedonským prezidentem a na knihu o von Mansteinovi, který dobyl Sevastopol,“ uzavřel Zeman s tím, že posluchačům přeje, aby také dobyli svou Sevastopol, ale nedopadli u toho jako von Manstein.


Nepřihlášený uživatel

#73783 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?

2016-02-14 20:30

#73780: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?  

 Nikoliv čtete průzkumy velmi špatně, skutečně pouze 19 % občanů Zemanovi důvěřuje, tedy z mého pohledu si o jeho odporném lhaní myslí, že je to pravda. Ostatní mu nedůvěřují, někteří méně - spíše důvěřují, jiní více spíše nedůvěřují a někteří jeho lži označují za lži a tedy mu nedůvěřují vůbec, to je podstata odpovědí:

důvěřuji 19 %

spíše důvěřuji

spíše nedůvěřuji

nedůvěřuji


Nepřihlášený uživatel

#73784 Re: Zeman je žvanil...

2016-02-14 20:35

#73782: Tatíček Zeman! -  

 ....v Austrálii může získat dokonce občanství kdokoliv, kdo splní podmínky typicky věku a vzdělání. Stačí si dokonce požádat po i-netu, pokud dotyčný odpoví pravdivě, žádné další podmínky mu k přesídlení do Australie nejsou kladeny a občanství získává po roce pobytu v Austrálii automaticky. 

Inkluze, tak jak je nyní tak popularizována Milošem Zemanem dávno funguje. Dávno chodí děti s postižením do standardních škol a je to velmi dobře. Nově dojde jen k tomu, že bude 5 kategorií pomoci těmto dětem. Speciální školy se neruší ani se rušit nebudou. 

Zeman jako vždy po rusko trollsku lže. 


Nepřihlášený uživatel

#73785 Re:

2016-02-14 20:55

#73781: -  

 Ne tak uplně, druhý překlad nebyl zdaleka takový, jak poprvé Prima prezentovala. 

Tatíček Plevel, pardon, Havel

#73786

2016-02-14 22:14

StB mě naučila nikomu nevěřit, těžím z toho dodnes! Jsem za tu zkušenost rád!


Nepřihlášený uživatel

#73787 Re: Vzdělání slouží také (spíše především) k tomu, abychom byli schopni oddělit.....

2016-02-14 22:19

#73786: Tatíček Plevel, pardon, Havel -  

 ....pravděpdodobné od nepravděpodobnéhoho, ideálně pravdu od lži, relevantní zdroj informací od irelevantních parlamentních rusko trollích listů. 

Zeman je z tohoto pohled analfabet a nevzdělatelný idiot, věřící rusko trollí propaganda resp. dokonce rusko trollí propagandu vydává za realitu. 


Nepřihlášený uživatel

#73788

2016-02-15 03:48

Zeman? Zeman!


Nepřihlášený uživatel

#73789 Re: Re:

2016-02-15 03:50

#6778: - Re:  

 Divím se! :-)

agent kremlu a kgb

#73790 angela merkelelova vudce 4 řiše

2016-02-15 05:42

multikulti velky černy pakistansky penis

 nezapomente hesky roztahnout nohy imigrantum až tu budou nezapomente že mrdaji velmy tvrdě takže sluničkařske děvky dostanou velkeho černeho bimbase mezi nohy dostanete arabske sperme do držky přeju vam dobrou chut a rozhodně budete muset polikat ti krasne štavy   tohle je rada pro  všechny sluničkaře  přeju dobrou chut a černy penis v prdely mějte se dobře až vam budou mlatit černim bimbasem do huby a dejte to do play boe ad se buzeranti divaj takže nemusite brečet že jste osaměly 1 velkej černej penis na vas čeka mezi imigranty  take mam rad multikulti ale ve stylu  call of duty europe islám edition takže ja si krasně budu střilet čmoudy s usměvem na tvaři 


Nepřihlášený uživatel

#73791 Nevadí mi Tarkovského Zrcadlo......

2016-02-15 06:50

.....ale velmi mi vadí ruská trollí propaganda nejen Miloše Zemana na našem území a v češtině. 

proti schwarzenbergovi a bioaktivistum

#73792 seznam protistatnich biokryplu

2016-02-15 07:14

#1: -  

 Nize podepsani Schwarzenbergovci at jdou do prdele. At zije prezident Zeman. A ten seznam tech idiotu by stalo za to pro pozdejsi potreby zkopirovat... tito lide nejsou prateli teto zeme... a tak by na ne melo byt pohlizeno

mel bys dostat po drzce

#73793 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?

2016-02-15 07:17

#73777: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?  

 A koho byste tam chtel vy nedemokrate? Rakouskeho zlodeje, ktery ve volbach PROHRAL? Za urazku hlavy statu byste mohl jit sedet vy zmrde. Za plivani do tvare demokracie byste zaslouzil rozbit drzku

za knizete padaka

#73794 Re:

2016-02-15 07:18

#73776: Výběr z facebooku pana prezidenta -  

 Moje ucetni vychvalovala Schwarzenberga. Tak dostala padaka. A myslim ze tady v okoli praci nesezene. Mohla by jit do Prahy na Kliniku:-))

fuck you curaku

#73795 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?

2016-02-15 07:20

#73783: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?  

 Ctete spatne. A jak rikam: porad lepsi Zeman nez zlodej Karel Schwarzenberg... to uz bychom meli republiku plnou muslimskych prasat


Nepřihlášený uživatel

#73796 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?

2016-02-15 09:14

#73793: mel bys dostat po drzce - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?  

Vyhrát se dá jen tam, kde jsou dodržována pravidla. Miloš Zeman porušil všechny tři limity zákona o volbě prezidenta republiky. Proč to dělal, když jej k tomu nikdo nenutil a nikdo jen ani k tomu nutit nemohl, snad kromě KGBáků, kterými se obklopil? Smyslem snad bylo získat moc? Porušováním volebního zákona jí přece získávají komunisté a náckové, na tom se doufám shodnu i superdebilem. 


Nepřihlášený uživatel

#73797 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?

2016-02-15 09:17

#73795:  you curaku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?  

 Nikoliv, volby by neměli vyhrávat lidé, kteří porušují volební zákona, na tom se snad shodnu i s vámi.  Miloš Zeman masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky, jedinou sankcí bylo vyřazení z voleb, já si myslím, že se tak mělo stát. Nakonec Nejvyšší správní soud konstatoval, že zákon porušován byl. 


Nepřihlášený uživatel

#73798 Re: Re:

2016-02-15 09:18

#73794: za knizete padaka - Re:  

 Vy toho ruský trolle taky nakecáte.


Nepřihlášený uživatel

#73799 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?

2016-02-15 09:28

#73796: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?  

 Ty zasraný tzv. limity si strč do prdele, euro hulibrku!


Nepřihlášený uživatel

#73800 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?

2016-02-15 09:56

#73799: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?  

Moje reakce je na toto:  "Ty zasraný tzv. limity si strč do prdele, euro hulibrku! " kdyby snad přispěvatel dodatečně změnil příspěvek :-), jak se ruským trollům hojně stává.  

Tedy se s vámi neshodnu na tom, že porušování volebního zákona je věc hanebná a takový člověk by v žádném případě neměl požívat privilegia absolutní beztrestnosti a absolutní neodpovědnosti svého konání - pokud se přikloním k Zemanovu pohledu na Ústavu, který ovšem samozřejmě nesdílím? Onu neodpovědnost ústavní pozice totiž přebírá vláda, neboť vláda drtivou většinu konání musí pozici prezident schválit a zbytek má ve své moci Sněmovna. Odpovědnost za to, co Zeman tedy činí nese vláda s Sněmovna a bohužel tedy nesou odpovědnost i za lidi jako je Nejedlý, Mynář, Ovčáček, Augustin, Buríánová......

Volební zákon typicky porušují komunisté a náckové, když se chtějí "mírnější cestou" dostat k moci. Na tom se doufám shodneme?