MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#75626 Lokaj Kremlu

2016-03-11 08:16

Dnes má přednést Ovar ve sněmovně ty svoje bláboly,poslanci za TOP 09 opustí na protest sněmovnu a mají recht, kdo by měl náladu poslouchat "hospodské" řeči!

anti multikulti watch internetova stranka

#75627 sluničkaři jsou teplouši xenofilove neo marxiste hnusaci a uchylaci a muslimové

2016-03-11 08:40

#75618: -  internetova stranka anti multikulti watch na googlu 

 to neni vubec nic divneho u sluničkařu protože to jsou většinou teplouši xenofilove neo marxiste hnusaci a uchylaci a muslimové 


Nepřihlášený uživatel

#75628 "Zemandrtálci jsou zoofilové."

2016-03-11 09:03


Nepřihlášený uživatel

#75629 Re: sluničkaři jsou teplouši xenofilove neo marxiste hnusaci a uchylaci a muslimové

2016-03-11 09:15

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-03-11 09:41


teplouš a velký černy pero od eritrejce

#75631 Re: Re: sluničkaři jsou teplouši xenofilove neo marxiste hnusaci a uchylaci a muslimové

2016-03-11 09:42

#75629: - Re: sluničkaři jsou teplouši xenofilove neo marxiste hnusaci a uchylaci a muslimové  

 jen se stydite za pravdu ja nejsem ten kdo podporuje imigraci negru z muslimskych zemi a afriky a ten velkej černej bimbas brzi dostaneš mezi imigranty je jich hodně mužeš si vibirat prosim tě take patřiš na stranku anti multikulti watch ja bych se za sebe styděl  neser mě a běž kouřit čuraky africkym a arabskym negrum  sperma ti zachutna ty buzerantska svině prolezla sifilisem hiv kapavkou ebolou zikou a přemaluj si svou bilou plet jak řika miroslav donutil 


Nepřihlášený uživatel

#75632 PREZIDENT MÁ BÝT SLUŠNÝ A MLADŠÍ !!!

2016-03-11 09:53

#75623: - Rudé trenky nad hradem 

 Člověk s nevalnou pověstí alkoholika a lháře , teď reprezentuje  naší republiku.  Jaké to ve světě vrhá světlo na naší krásnou zemičku ?! Přeji si slušného, neruského prezidenta 50 - 65 let. Určitě ne senilního, propitého, prokouřeného, prolhaného, proruského , do sebe zahleděného páprdu.


Nepřihlášený uživatel

#75633 Re: Re: Re: sluničkaři jsou teplouši xenofilove neo marxiste hnusaci a uchylaci a muslimové

2016-03-11 09:53

#75631: teplouš a velký černy pero od eritrejce - Re: Re: sluničkaři jsou teplouši xenofilove neo marxiste hnusaci a uchylaci a muslimové  

 Nauč se nejdříve český jazyk a potom sem něco napiš.Raději 10 běženců ze Sýrie, než jeden vypatlaný debil jako jsi ty.Kde žiješ? Pod mostem?

Patriot

#75634 Slovákům můžeme jejich prezidenta, pana Kisku, jenom závidět.

2016-03-11 09:57

 Tato země si zaslouží prezidenta,který není alkoholik, nelže, nemluví vulgárně a je inteligentní.

kolik si vykouřil negru a arabu

#75635 Re: Re: Re: Re: sluničkaři jsou teplouši xenofilove neo marxiste hnusaci a uchylaci a muslimové

2016-03-11 10:19

#75633: - Re: Re: Re: sluničkaři jsou teplouši xenofilove neo marxiste hnusaci a uchylaci a muslimové  

 budeš brzi obohacenej islámem neboj však nějakej negr ti vykouři pero až začneš ejakulovat ty buziku pokud patřiš mezi ty kriply na strance anti multikulti watch tak se za tebe musi rodiče stydět 


Nepřihlášený uživatel

#75636 Re: Re: Re: sluničkaři jsou teplouši xenofilove neo marxiste hnusaci a uchylaci a muslimové

2016-03-11 10:52

buzno s kavárny

#75637 Re: Re: Re: Re: sluničkaři jsou teplouši xenofilove neo marxiste hnusaci a uchylaci a muslimové

2016-03-11 10:59

Patriot

#75638

2016-03-11 11:02

Vlastizrádnou TOPku rozpustit!!!

pro kavárny a sluníčkáře

#75639 Re: povaleči s kaváren do poli a továren

2016-03-11 11:14

#75638: Patriot -  

 povaleči s kaváren do poli a továren 


Nepřihlášený uživatel

#75640 Bakalův příběh aneb kterak nejbohatší dámský krejčí zmizel do Švýcarska

2016-03-11 11:55

Kterak nejbohatší dámský krejčí zmizel do Švýcarska  i se zlatým padákem od českého státu.

Nejbohatší dámský krejčí mizí do Švýcarska se zlatým padákem od českého státu. Bakala, žralok pravdy a lásky, jak ho nazvali v odborném tisku, to je dáreček za všechny peníze.

Zdeněk Bakala se opravdu může usmívat, hezkých pár miliard mu kápne od českého státu.

Zanechává po sobě kupu problémů a na jeho hlavu prší nevybíravé nadávky. Na ‘rozloučenou‘ mu stát přidá ještě hezkých pár milionů za pozemky na Karvinsku, které bezesporu nejbohatší český dámský krejčí v pravý čas šikovně skoupil.

Poté co si vybudoval luxusní sídlo v samotném srdci Šumavského národního parku, začaly pomalu vyplouvat na povrch problémy kolem OKD, a tak uhlobaron Zdeněk Bakala zahájil nenápadný přesun do Švýcarska. Prý se tam cítí mnohem více anonymní. Svou hlavní tuzemskou aktivitu, soutěž krásy Česká Miss, zpeněžila loni i jeho manželka Michaela Maláčová, nyní Bakala, a tak jim v odchodu zjevně nic nebrání. 

Znáte snad šikovnějšího dámského krejčího, který by takhle zázračně ke štěstí a penězům přišel?

Jak krejčí vyrazil za Velkou louži

Když se ho zeptáte, co dělal až do své emigrace v roce 1980, zpravidla svede řeč na jiné téma. Například jedné redaktorce, kterou zajímalo jeho dětství, před lety odpověděl: „Moc si to nevybavuji.“ A ani o rodičích se mu mluvit nechtělo. Přesto do jeho minulosti nahlédnout lze prostřednictvím svazku, který na něj založila StB v roce 1981. Uvádí se v něm, že pochází z úřednické rodiny, jeho matka Zdeňka pracovala jako laborantka krajské hygienické stanice. Po základní škole nebyl přijat na gymnázium, a tak se vyučil dámským krejčím a rok pracoval ve VKUS Brno. V devatenácti odjel počátkem srpna 1980 na čtrnáctidenní zájezd s CKM do Jugoslávie, ale do Brna, kde žil s rodiči a sestrou Radkou, se už nevrátil. Emigroval do Rakouska, odkud se po pár měsících vydal do Spojených států.

V listopadu 1980 odletěl do Kalifornie, kde pracoval jako údržbář v kuchyni kasina Harrah’s. V dopisech rodičům prozradil, že bere čtyři dolary za hodinu, měsíčně tudíž vydělal 640 dolarů, většinou to ale bylo víc, protože dělal přesčasy „Ve skutečnosti toho moc nedělám. V Americe se ještě nikdo nepředřel,“ napsal jim s tím, že daně neplatí žádné. A pak se rozepsal: „Když člověk vydělá za rok 45 000 dolarů (to už jsou opravdu peníze!), tak zaplatí daň ze mzdy tak třeba jenom 900 dolarů. A to je směšné. Ty ostatní daně už asi tak nízký nebudou, ale já nejsem milionář, takže se mě netýkají.“

V září 1981 ho Městský soud v Brně poslal v nepřítomnosti na rok a půl do vězení. V roce 1986 promoval na University of California v Berkeley se zaměřením na makroekonomii a na studia si prý vydělával mytím nádobí a uklízením v hotelu, což při astronomické výši školného na této univerzitě působí přinejmenším hodně překvapivě. Do Československa se vrátil v roce 1990 a dnes je jednoznačně nejbohatším dámským krejčím v republice. Kromě důležitých kontaktů s dalším navrátilcem, emigrantem z Venezuely Pedro Pickem, byla pro něj stěžejní spolupráce s Karlem Schwarzenbergem, který svěřil správu svého rozsáhlého restituovaného majetku právě do rukou Zdeňka Bakaly, respektive jeho finanční skupiny Patria Finance, jejíž založení Bakala inicioval v květnu 1994.

Později je pojila i řada dalších podnikatelských aktivit, například privatizace likérky Jan Becher či finanční akvizice v komerční televizi TV-3. Jméno Schwarzenberg Bakalovi zcela jistě otvíralo mnohé dveře a určitě významný byl pro rozjezd jeho podnikatelských aktivit i Schwarzenbergův kapitál. V pouhých třiceti letech se stal jedním z předních finančníků a v ekonomických otázkách radil také prezidentu Václavu Havlovi. Roční zisk společnosti Patria Finance přesáhl v roce 1997 107 milionů korun a její celková aktiva činila tehdy bezmála 1,2 miliardy.

Pilně udržoval i důležité kontakty na vlivné politiky, s prezidentem Havlem v jednu dobu jakoby téměř srostl. Financoval jeho divadelní představení i film a nakonec se stal partnerem jeho knihovny. Havel mu naopak dodával punc důvěryhodného finančníka. Z praktického hlediska ale bylo pro Bakalu klíčové vytvoření sdružení Lípa, které Václav Klaus s Milošem Zemanem podezírali, že chce vytvořit alternativní mocenské centrum. Jeho členy byli kromě již zmíněného Karla Schwarzenberga například i Josef Lux či Bohuslav Sobotka.

V červnu 2010 Bakala oznámil, že během předvolební kampaně věnoval 28,5 milionu korun třem politickým stranám. ODS dostala 15 milionů, TOP 09 7,5 milionu korun a Věci veřejné 6 milionů. Protože právě tyto tři strany pak utvořily koalici pod vedením Petra Nečase, publicisté kolem Deníku Referendum a po nich i některá další média označovali Nečasovu vládu „Bakalova koalice“. Své vazby na vlivné politiky finančně podpořil i o dva roky později, když 22. listopadu 2012 daroval Karlu Schwarzenbergovi půl milionu na volební kampaň a v roce 2013 pak ještě další dva miliony korun doplatil.

Krejčí uhlobaronem

K obrovskému majetku se ale Bakala dopracoval především jediným velkým obchodem, a to koupí největší české černouhelné těžební společnosti OKD, ostravsko-karvinských dolů. Jak přesně probíhala privatizace i změna vlastníků, není dodnes zcela jasné. Počátkem listopadu 2004 nicméně vystoupil za nové vlastníky Zdeněk Bakala a oznámil, že ovládl firmu Karbon Invest. Novým vlastníkem se stala kyperská společnost RPG Industries, která koupila prostřednictvím dceřiné společnosti Charles Capital, jejímž jediným vlastníkem byl Bakala, majoritní podíl v hlavním akcionáři OKD, firmě Karbon Invest. Jednou ze záhad zůstává, kde vlastně Bakala vzal potřebné miliardy, které měl za OKD zaplatit. Prý mu část půjčily banky a zbytek si našetřil.

Právě krajně pochybná koupě OKD, v níž byl podvodnými znaleckými posudky stát poškozen o několik desítek miliard, z něj udělala jednoho z nejbohatších lidí v České republice. Její zástupci si Bakalu najali, aby hájil v zápase o OKD státní zájmy. To se ale nestalo. Hájil zájmy své. Podle analýzy, kterou zveřejnil Deník Referendum, poté co doly získal, vytěžil z emise akcií společnosti NWR, která OKD ovládá, kolem třiceti miliard korun. Letos Bakala odstoupil z představenstva NWR a bývalý premiér Jiří Paroubek k tomu uvedl: „Na prvním místě by bylo rozhodně velmi vhodné, aby problémy společnosti OKD řešil sám Zdeněk Bakala svými vlastními penězi, mělo by jít o pomoc v řádu desítek miliard korun…“. Ten se ale k ničemu takovému uzevně nechystá. Obrovskou skvrnou na jeho pověsti zůstávají navíc byty, které společně s OKD získal, slíbil odprodat nájemníkům, jenže skutek utek.

Obnovit jednání mezi ČR a OKD o poskytnutí další státní pomoci na uzavření Dolu Paskov bude zřejmě muset stát. Důvodem je další pokles cen uhlí, na jejichž vývoj je dohoda o státní pomoci navázána. Stát se již dříve zavázal zaplatit 600 milionů korun na sociální programy horníků, navíc Sobotkova vláda nedávno odsouhlasila vznik průmyslové zóny v místech bývalého Dolu Barbora u Karviné. K tomu je třeba najít vhodné pozemky, jenže Bakalova společnost Asental Land vlastní v Moravskoslezském kraji více než čtyři a půl tisíce hektarů. A tak kraj bude muset nejspíš vykoupit pozemky právě od něj – za ‘pakatel‘ 180 milionů korun. Takže takový malý ‘zlatý padák‘ od státu na cestu do švýcarské pohody.

Bez zajímavosti není ani skutečnost, že v době Bakalova ‘zázračného‘ zbohatnutí byl ministrem financí Bohuslav Sobotka.  


Nepřihlášený uživatel

#75641 Re: Lokaj Kremlu

2016-03-11 12:30

#75626: - Lokaj Kremlu 

 PosrancI TOP09 budou stejně viset.


Nepřihlášený uživatel

#75642 Re: Re:

2016-03-11 12:33

#75587: Mantis - Re:  

 Tebe by měl oprcat negr do prdele, kurvo špinavá.

Zlatí komunisti!

#75643

2016-03-11 12:42

Tomuhle zločineckému systému dávám maximálně rok.

To se nacistům z Majdanu povedlo

#75644

2016-03-11 12:47

Dezerce, rozkrádání a kamarádíčkování.
Ukrajinské námořnictvo je v rozkladu


Nepřihlášený uživatel

#75645 Re: Slovákům můžeme jejich prezidenta, pana Kisku, jenom závidět.

2016-03-11 12:48

#75634: Patriot - Slovákům můžeme jejich prezidenta, pana Kisku, jenom závidět. 

Hlavně musí stát za národem a ne proti němu, jako zmrdi Havel, Kcharl, nebo Kiska. A Havel už naštěstí zdechnul a Kcharl půjde brzy za ním. muhehehe :-)


Nepřihlášený uživatel

#75646 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do roku 2007 mela Ceska republika tu samou funkci jako Turecko dnes

2016-03-11 12:50


Nepřihlášený uživatel

#75647 Re: KLDR je pro vás přímo ušita na míru.

2016-03-11 12:57

#75617: - KLDR je pro vás přímo ušita na míru. 

 Pomažete vy, buzeranti z kavárny. Tahle země není vaše!


Nepřihlášený uživatel

#75648 Zeman a jeho ynteligentni volici

2016-03-11 13:14

Prispevky dolnich 2,5 milionu Zemanovcu mluvi za sebe. jaky pan, taky plebs.


Nepřihlášený uživatel

#75649 Ja uz toho blba nemohu poslouchat.

2016-03-11 13:15

Zemane,tve idiotsky keci ,tveho choreho mozku se nedaji poslouchat. ODCHAZIM........


Nepřihlášený uživatel

#75650

2016-03-11 13:19

Ty hajizle vozrala,ty Zemane neurazej moji manzelku. Ty svine,ma zena se zivi poctive.JE UKLIZECKOU. Ty smejde a co delas ty?