podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1751 Díky pane prezidente!

2016-03-10 12:07

Pan prezident právě završil tři roky svého mandátu a jeho prezidentování mohu hodnotit jen pozitivně. Pokud jde o hájení zájmů státu pseudodemokratům a kolaborantům z neziskovek navzdor, vedl si moc dobře. Doufejme, že bude i nadále pokračovat v zaběhlých kolejích a ndá se odradit kavárenskými prudiči. Snad mu zdraví dá, aby sloužil naší vlasti i druhý mandát, byla by takového prezidenta škoda. Přeji vše nejlepší, hodně štěstí a zdraví Miloši!!!


Nepřihlášený uživatel

#1752

2016-03-12 10:17

Kdo tak ještě neučinil, dejte prosím stopku říšskému protektorovi Schapirovi

http://www.petice24.com/vyhotni_velvyslance_usa_pana_andrewa_schapira


Nepřihlášený uživatel

#1753 Zeman by měl konečně odstoupit a odjet na Vysočinu !!

2016-03-13 19:59

Zeman by měl konečně odstoupit  a odjet na Vysočinu !!


Nepřihlášený uživatel

#1754

2016-03-14 08:34

Zeman více trapný než zajímavý.

Stačilo se opět včera dívat na ČT na 168, jak se Zeman trapně snažil být zajímavým narážkami na to, že on není ten kdo krade pero a každému sděloval, že on pero vždy vrací.

Hnus a hloupost a ještě hloupější bonmoty z něho na jeho "spanilých" jízdách po krajích jen čiší. Kdo může být na takového prezidenta hrdý, to je mi záhadou.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10117034229-168-hodin


Nepřihlášený uživatel

#1755

2016-03-14 09:18

Něco takového jako je Zeman by se zcela určitě nemohlo stát prezidentem v demokratická zemi s dlouhou demokratickou tradicí a vzdělanými obyvateli.


Nepřihlášený uživatel

#1756

2016-03-14 09:20

Osobně vidím Zemana jako asociála, který zneužil sociální demokracii ve své cestě za mocí. Zeman chytře manipuluje se značnou částí národa, ovšem bez uprchlíků by byl sotva poloviční. Nejhorší ale je, že se díky vazbám na východní mocnosti stal pro stát bezpečnostním rizikem.


Nepřihlášený uživatel

#1757

2016-03-14 09:31

Prezident se snaží rozeštvávat obyvatelstvo, nenávidí inteligenci a novináře a soustavně je uráží - existuje vůbec něco podobného ve světě?


Nepřihlášený uživatel

#1758

2016-03-17 09:38

Důsledkem nadměrného požívání alkoholu není jenom prezidentova prolhanost, ale i viditelné poruchy rovnováhy a mizerná koordinace pohybů.

V neposlední řadě u něho viditelně stoupá oploštělost citů a zjevné poruchy paměti.

Jouda

#1759 Dobře

2016-04-02 16:35

To je dobrá petice,alespoň je k dispozici seznam všech debilů,co v ČR žijou


Nepřihlášený uživatel

#1760 I love Zeman, Ich liebe Zeman, je t'aime Milosh

2016-04-13 07:49

_  __  _  _ ####_ _ _   _   _ _ ####

__ _ _ #########_  _ _ _ #########

 _ _#############_ _#############

##################################

##################################

 _##############################

_ _###########################

 __ _  #######################

_  _ _ _ _ #################

_ _    _ _ _ _ _##########

_  _ _  _ _ _  _  _  #####

    _   _ _  _ _ _  _ _ _#--


Nepřihlášený uživatel

#1761 Miloš Zeman: integrace Muslimů v Evropě je prakticky nemožná!

2016-04-21 10:30

VIDEO: Prezident Miloš Zeman uvedl, že integrace Muslimů v Evropě je prakticky nemožná! Nepokoje kvůli migrantům otřásají už i Holandskem [CZ Titulky]

Situace s migranty začíná zasahovat i Holandsko v plné síle. Místní starostové a městská zastupitelstva, v rozporu  a bez ohledu na postoje obyvatel měst a občanů, nabízejí holandské vládě za úplatu ubytovací prostory a centra pro uprchlíky. Potají, na zapřenou. Obvykle se centra budují v noci, když lidé spí. To platí i o příjezdech autobusů s migranty do těchto center. Ve městě Heesch došlo k extrému, kdy starosta města, na vlastní pěst, bez souhlasu městské rady, podepsal dekret s holandskou polostátní neziskovkou a pronajal jí ubytovací prostory uprostřed města pro až 500 migrantů. Ve městě propukly nepokoje, policie nasadila všechno, co měla a demonstraci asi tisícovky lidí rozprášila.

Opět se ukazuje, že systém NWO jde na násilnou integraci a nasunování „mloků“ do evropských měst za pomocí nástroje, který vždy fungoval, za pomoci peněz. Města mají nahnuté rozpočty a vybudování uprchlického centra, podpořeného finanční dotací pro město od státu a EU, je velkým lákadlem. Demonstrace tak potom přicházejí ke slovu až ex-post, kdy už je hotovo a vymalováno a nejde s tím nic dělat.

VICE-VIDEO: Prezident Miloš Zeman uvedl, že integrace Muslimů v Evropě je prakticky nemožná! Nepokoje kvůli migrantům otřásají už i Holandskem [CZ Titulky]

Zeman by měl odstoupit

#1762 Zeman by měl odstoupit

2016-04-29 08:22

Zeman by měl odstoupit a už jít na důchod


Nepřihlášený uživatel

#1763

2016-05-03 07:38

Ne za každou urážku, kterou kdy plivl.


Nepřihlášený uživatel

#1764

2016-05-15 12:28

I kdybych žil sto roků,

Miloše Zemana nedoženu,

v myšlení je vpředu

o mnoho kroků.

Soupeřit a trefovat ho by rádi mnozí,

po prohraném myšlenkovém souboji s ním,

však zůstanou jako nazí.

Oponenti na něj střílí ze všech hlavní,

od líce i od boku,

nikdy ho nedostanou,

rozdíl mezi ním a jimi,

je tam právě těch mnoho kroků!


Nepřihlášený uživatel

#1765 Re: Miloš Zeman: integrace Muslimů v Evropě je prakticky nemožná!

2016-05-16 06:42


Nepřihlášený uživatel

#1766

2016-05-16 06:45

No, tak si vzal deštník do lijáku, no.  Ne za každou urážku, kterou kdy plivl. 


Nepřihlášený uživatel

#1767

2016-05-24 12:16

Pan prezident Zeman měl šéfovat Evropské únii, pak by celá EU vypadala zcela jinak ale rozhodně ne tak jak vypadá dnes za vedení diletantskými elementy, které ženou Evropu do záhuby jak kulturní tak ekonomické.


Nepřihlášený uživatel

#1768 Re:

2016-05-31 05:59

#1767: -  

 Každou urážkou kolem sebe sije vítr. Činí tak úmyslně a soustavně. Jinou formu komunikace  ani nepoužívá. Pak si chodí stěžovat soudruhům, že jsou na něj doma zlí, a běduje přitom, že se od nich musí naučit uklidňovat zemi.


Nepřihlášený uživatel

#1769

2016-06-13 13:14

Zemana jsem volil až v 2 kole, protože mu nemůžu zapomenout opoziční smlouvu a tím podíl na rozkradení státu.Vidím teď, že jsem udělal dobře.Jako jeden z mála se nebojí říkat pravdu.Neleze do žádné řiti a říká co si myslí.Hájí zájmy nás a ne někoho v EU nebo za mořem.

Občan, volič

#1770

2016-07-14 10:56

Všichni vidíme že pan prezident je uznávaný,to neznamená neomylný a mnozí to nedokáží pochopit.Snaží se a dělat to co je dobré pro národ,né jednotlivce kteří ovplyvnují veřejné mínění. Je skromný,spokojený se svoji nafukovací jachtou a klidem na své chalupě.Schvaluje referendum,protože věří svému národu , proti jsou jenom ti kteří hodnotí podle sebe a straší po vzoru neziskovek,placených miliardáři .Jednou se začít musí,chyby člověk dělá a sám se poučí,tím se lidé stávají odpovědní za své rozhodnutí a důležité věci si rozhodnou sami.I ve Švýcarsku se jednou muselo začít aby se vypracovali.Vy ,kteří máte plnou pusu nadávek a urážení prezidenta se probudte,nenávist vám nepomůže.Názory můžou být různé,ale uráží jenom člověk bez argumentů a své neschopnosti porozumět jinému...


Nepřihlášený uživatel

#1771

2016-07-19 09:01

Nemusíme milovat Miloše Zemana. S řadou jeho kroků je těžké se identifikovat. Pořád je to však "klasický" levičák, s nímž jde standardně soupeřit. Zatímco zombie a různé "knížecí" zpotvořeniny "nepolitické politiky", vydávající se podle situace za pravici či levici, aby je obě zničily a zcela ovládly politický prostor, jsou opravdovým nebezpečím moderního totalitarismu podle "unijní" uniformy.


Nepřihlášený uživatel

#1772 Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-07-31 20:14

Český prezident Miloš Zeman v nedělním rozhovoru pro Blesk TV odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. Odmítl také slova kancléřky Angely Merkelové, která i po posledních útocích v Německu řekla: „Zvládneme to.” Postavil se tak po bok bavorského premiéra Horsta Seehofera, který se od jejích slov distancoval.

„Já bych se od tohoto výroku distancoval také,“ řekl Zeman a dodal: „U nás politiků, mne nevyjímaje, je taková tendence, že když jsme něco prohlásili, tak u toho setrváváme, i když se fakta změnila. Já jsem změnil názor ohledně držení zbraní.“

„Myslím, že i paní kancléřka by měla změnit svůj názor, že ta vítací kultura se ukázala jako nesmyslná, že ani Německo není schopno absorbovat takový počet uprchlíků, zejména když mezi nimi jsou džihádisté,” doplnil prezident.

Zbraně jako obrana

Zeman původně velmi silně podporoval právo na držení zbraní a kritizoval EU, která to chce omezit. „Opravdu si myslím, že by se občané měli ozbrojovat proti teroristům. Poctivě přiznávám, že jsem změnil svůj názor. Byl jsem proti tomu, aby lidé měli více zbraní.“

„Podstatné je, aby si lidé uvědomili, že když už mají zbrojní pas, tak může nastat situace, kdy budou muset zbraň použít,” řekl prezident a zmiňoval útok v hudebním klubu Bataclan.

Kdyby tam podle něj měli dva lidé zbraň, mohlo by to celé dopadnout jinak. Mohli by totiž zmařit teroristický útok, což se člověku s holýma rukama asi jen tak nepodaří.

Náboženství smrti!

K poslednímu útoku ve Francii, při kterém byl podřezán kněz, řekl: „Byl to případ toho, čemu bývalý ministr školství profesor (a kněz Petr) Piťha říká střet mezi náboženstvím života a náboženstvím smrti. Když máte učení, které říká - zabiji-li nevěřícího, dostanu se okamžitě do ráje - pak se najde několik fanatiků, kteří toho využijí. Je-li zabitým kněz u opačného náboženství, je to pro tyto fanatiky významnější než zabití civilistů.“


Nepřihlášený uživatel

#1773 Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-09-20 16:34

#1772: - Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 Pane prezidente máme Vás rádi a stojíme za Vámi. Přejeme Vám mnoho sil v boji se slunčkářskou chátrou podporovanou americkými jestřáby z Washingtonu, krkavci z Wall Streetu, lžihumanisty z EU a domácími pornoherci a homosexuály. Děkujeme!


Nepřihlášený uživatel

#1774 Vše nejlepší k narozeninám, Miloši!

2016-09-28 09:25

Tví voliči Ti přejí vše nejlepší, hodně štěstí, politických úspěchů a hlavně toho zdravíčka, abys mohl stejně svědomitě a při plné síle vykonávat prezidentský mandát i ve druhém funkčním období!!



Nepřihlášený uživatel

#1775 Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-10-03 17:35

#1772: - Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 PAN Prezident,má naprostou pravdu o držení zbraní,ale jak by dopadlo soudní řízení,pokud by jeden člověk zastřelil případného teroristu jako civil.Naše skorumpovaná justice by ho odsoudila za vraždu a byla by se přiklonila ke šmejdovi a prohlásila ,že měl počkat na policii.Nakonec by byl odsouzen člověk,který si za své peníze pořídil ZP a zbraň na ochranu svoji svích blízkých a svého majetku.Tak jak to tady vtomto státě je.Justice pomáhá zlodějům a vrahům.Nepřiměřená sebeobrana-napřed si musíte nechat rozpůlit lebku trubkou a pokud budete na živu potom můžete použít vlastní zbraň.Nehorázná Pi-č-o-v-i-na