Petice za podporu Miloše Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za podporu Miloše Zemana

Zeman by měl odstoupit

#1776

2016-04-29 08:20

Zeman by měl odstoupit a už jít na důchodek domů na Vysočinu. Co je moc , to je moc.


Nepřihlášený uživatel

#1777 Re:

2016-05-11 18:24

#1776: Zeman by měl odstoupit -  

 běž do prdele 


Nepřihlášený uživatel

#1778 Zemanova obliba

2016-05-12 21:19

Velice mnoho lidí nesnáší Zemana.No mnoho?co to je?30 nebo 40% a 60 nebo 70% pana prezidenta podporuje.Tak si to lidičky ujasněte než budete psát bláboly.Věřím,že Zeman bude zase prezident,protože si nedokážu představit nikoho jiného.Nebo snad ano?Napište jména,abych se pobavil a aby to byl prezident,který má svůj názor a neleze Eu a USA do řiti.A ten pisálek Mitrofanov ten bude psát né co si myslí?ale to co mu řeknou a co mu zaplatí.A proto píše hovadiny.Kde je uznávaný novinář pan Petránek.Toho už nikam nepustí,protože říká pravdu jak na Zemana,Eu,Rusko a Putina a to nikdo nechce slyšet.Dohledejte si ho na internetu .Možná budete prekvapeni co říká.Co říká na utečence atd.


Nepřihlášený uživatel

#1779

2016-05-15 12:25

I kdybych žil sto roků,

Miloše Zemana nedoženu,

v myšlení je vpředu

o mnoho kroků.

Soupeřit a trefovat ho by rádi mnozí,

po prohraném myšlenkovém souboji s ním,

však zůstanou jako nazí.

Oponenti na něj střílí ze všech hlavní,

od líce i od boku,

nikdy ho nedostanou,

rozdíl mezi ním a jimi,

je tam právě těch mnoho kroků.


Nepřihlášený uživatel

#1780

2016-05-27 10:47

Pan prezident Zeman má neochvějnou voličskou podporu jako prezident.Právem se jeho opozice bojí,že jejich klandidát může skončit při další volbě opět fiaskem a možná větším nežli Karel číro.

Nicméně při pohledu na znaky stárnutí prezidenta,bych raději viděl na jeho postu třebas odvážnou ženu,jako paní Samkovou. Za její nedávný proslov v parlamentu si kandidaturu minimálně zasluhuje.


Nepřihlášený uživatel

#1781

2016-05-30 09:41

Není zábavný...   vypadá jako přestárlý ožralý Čaušesku.


Nepřihlášený uživatel

#1782 Re: Ať žije Zeman!

2016-05-31 10:14

#1726: - 

 On mluvit může. Ale jak již bylo naznačeno výše, jiní mluvit nemohou. 


Nepřihlášený uživatel

#1783

2016-06-13 13:11

Měli bychom podržet M. Zemana, ať už má nějaké chybičky, ale je to sečtělý a velice inteligentní pán a jeden z mála, kdo říká opravdu to, co si myslí. A hlavně - nemyslí na svůj majetek a prospěch, ale jde mu opravdu o prospěch lidí země, které je prezidentem! "Pan Karel" mu v tomto nesahá ani po kotníky!!!


Nepřihlášený uživatel

#1784

2016-07-02 09:32

Pan prezident Zeman plní svoji funkci na rozdíl od svých předchůdců více než dobře. A jeho chování? Že je názor vyjádřený obhrouble a nediplomaticky, přece neznamená, že má menší váhu nebo není relevantní. Narozdíl od těch ušlechtilých panáků, co víc dají na formu než obsah, já z toho osypky nedostanu. Jinak řečeno jen blbec přehlédne přes špatnou formu obsah, podstatu sdělení

Občan, volič

#1785

2016-07-14 10:54

Všichni vidíme že pan prezident je uznávaný,to neznamená neomylný a mnozí to nedokáží pochopit.Snaží se a dělat to co je dobré pro národ,né jednotlivce kteří ovplyvnují veřejné mínění. Je skromný,spokojený se svoji nafukovací jachtou a klidem na své chalupě.Schvaluje referendum,protože věří svému národu , proti jsou jenom ti kteří hodnotí podle sebe a straší po vzoru neziskovek,placených miliardáři .Jednou se začít musí,chyby člověk dělá a sám se poučí,tím se lidé stávají odpovědní za své rozhodnutí a důležité věci si rozhodnou sami.I ve Švýcarsku se jednou muselo začít aby se vypracovali.Vy ,kteří máte plnou pusu nadávek a urážení prezidenta se probudte,nenávist vám nepomůže.Názory můžou být různé,ale uráží jenom člověk bez argumentů a své neschopnosti porozumět jinému......


Nepřihlášený uživatel

#1786

2016-07-19 08:58

Američtí farizejové jsou ta nejhorší svoloč jakou jsem kdy viděl. Nejdříve dají přes US ambasádu nějaký peníze feťákům, aby udělali to a to, vzali si červenou kartu a stoupli si tam či tam a v danou chvíli jí drželi nad hlavou. A pak tady slyšíme pištění, že prezident Zeman rozděluje lidi?! To je drzost opravdu nezměrná a opravdu to odpovídá tá americké mentalitě. Doslechl jsem se, že ty lidi byly opravdu fetky a ani nevěděly co tam s tou kartou dělají! Ze zvědavosti jsem si koupil knížku "odmaturuj ze společenských věd", abych věděl, co vlastně těm mladým dneska cpou do hlav. Našel jsem v ní obrázek s červenokaretníkama s popisem: V roce 2014 vyjádřili demonstrující lidé nesouhlas s chováním prezidenta republiky červenou kartou" = doufám, že jste měli zrovna po ruce igeliťák, pokud jste se náhodou z toho poblili! A tak to je! Zaplatili feťáky z kliniky a udělali z toho "událost" jakési důležitosti, která nemá absolutně žádnou váhu a nestala se z těchto uvedených důvodů! Tak se dělá propaganda hoši, je to na zeblití! Bohužel si myslím, že US štváči jen využili toho, jak udělal Zeman zezačátku pár přešlapů. To si naštěstí záhy uvědomil a už to nedělá a nyní má největší důvěru ze všech politiků! A nikdo s tím nic prostě neudělá, jelikož on vede volební kampaň neustále celou dobu co je v úřadu - jezdí do měst a obcí mezi lidi a diskutuje s nimi, což je úplně jiná třída než byl šlohpéro Klaus!


Nepřihlášený uživatel

#1787

2016-07-22 08:40

Zeman jako jeden z mála na českém písku nazývá věci pravými jmény a i když se sem tam napije, tak má střízlivý pohled na dění v Evropě, což se o mnoha říct nedá (pánbu s námi). Za současné situace jsem velmi rád, že je prezidentem právě on. Aspoň si na nic nehraje.


Nepřihlášený uživatel

#1788

2016-07-26 13:42

   N e  .


Nepřihlášený uživatel

#1789 Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-07-31 20:02

Český prezident Miloš Zeman v nedělním rozhovoru pro Blesk TV odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. Odmítl také slova kancléřky Angely Merkelové, která i po posledních útocích v Německu řekla: „Zvládneme to.” Postavil se tak po bok bavorského premiéra Horsta Seehofera, který se od jejích slov distancoval.

„Já bych se od tohoto výroku distancoval také,“ řekl Zeman a dodal: „U nás politiků, mne nevyjímaje, je taková tendence, že když jsme něco prohlásili, tak u toho setrváváme, i když se fakta změnila. Já jsem změnil názor ohledně držení zbraní.“

„Myslím, že i paní kancléřka by měla změnit svůj názor, že ta vítací kultura se ukázala jako nesmyslná, že ani Německo není schopno absorbovat takový počet uprchlíků, zejména když mezi nimi jsou džihádisté,” doplnil prezident.

Zbraně jako obrana

Zeman původně velmi silně podporoval právo na držení zbraní a kritizoval EU, která to chce omezit. „Opravdu si myslím, že by se občané měli ozbrojovat proti teroristům. Poctivě přiznávám, že jsem změnil svůj názor. Byl jsem proti tomu, aby lidé měli více zbraní.“

„Podstatné je, aby si lidé uvědomili, že když už mají zbrojní pas, tak může nastat situace, kdy budou muset zbraň použít,” řekl prezident a zmiňoval útok v hudebním klubu Bataclan.

Kdyby tam podle něj měli dva lidé zbraň, mohlo by to celé dopadnout jinak. Mohli by totiž zmařit teroristický útok, což se člověku s holýma rukama asi jen tak nepodaří.

Náboženství smrti

K poslednímu útoku ve Francii, při kterém byl podřezán kněz, řekl: „Byl to případ toho, čemu bývalý ministr školství profesor (a kněz Petr) Piťha říká střet mezi náboženstvím života a náboženstvím smrti. Když máte učení, které říká - zabiji-li nevěřícího, dostanu se okamžitě do ráje - pak se najde několik fanatiků, kteří toho využijí. Je-li zabitým kněz u opačného náboženství, je to pro tyto fanatiky významnější než zabití civilistů.“


Nepřihlášený uživatel

#1790 Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-08-27 22:09

#1789: - Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 Zeman na rozdíl od sluníčkářů a pražské kavárny to má v hlavě srovnané a říká pravdu. Ještě že na hradě máme Zemana nedovedu si představit mít tam někoho jiného obvzláště Huhlu to by to dopadlo to už by tady bylo hadrníků a mešit...Doufám že mu zdraví dovolí aby mohl kandidovat na další volební období. Nejlepší president jakého kdy Česká republika měla.


Nepřihlášený uživatel

#1791 Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-09-13 19:40

#1789: - Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 Casto jezdim do Nemecka,neustale koukam,kdo jde za mnou,vedle mne,s kym sedim ve vlaku a uz me to fakt stve neustale byt ve strehu a mit oci na stopkach.Stokrat si rikam,ti lide porebuji pomoc,nic se nestane,ale nejak me ten strach a obavy vzdycky prekrici,co kdyby...

Tak tohle tu v Cechach opravdu nechci,abych byla vyjukana a vydesena z uprchliku i tady.


Nepřihlášený uživatel

#1792

2016-09-26 08:38

Z vrcholových českých politiků alespoň Zeman má jasné konzistentní stanovisko jak v otázce požadavků Sudeťáků – viz dobu kdy knížepánovi před prezidentským referendem učísl Číro (i s jejich fondem budoucnosti, který navázal na Havlovo omluvu – podej psu prst a sežere ti celou ruku) , tak v otázce Sorosáckých migrantů. Víc takových Zemanů! Potřebujeme jako sůl politiky, kteří budou hájit český národní zájem. Zoufale se jich nedostává. Zeman je jedním z mála.


Nepřihlášený uživatel

#1793 Vše nejlepší k dnešním narozeninám, Miloši!

2016-09-28 09:16

Tví voliči Ti přejí vše nejlepší, hodně štěstí, politických úspěchů a hlavně toho zdravíčka, abys mohl stejně svědomitě a při plné síle vykonávat prezidentský mandát i ve druhém funkčním období!



Nepřihlášený uživatel

#1794

2016-10-16 20:00

Pan Zeman je státník, jak má být! Navzdor plkům z pražské kavárny před nějakým měsícem se Zemanem otiskli na welt.de článek,tak tamní diskutéři nám ho záviděli v opravdu hojném počtu.Na nějakýho Havla si dneska nikdo ani nevzpomene.

DIVNEJ ŘEV

#1795 Re: Divnej řev

2016-10-18 08:04

#1779: -  

 

Každej svoje dveře s hrůzou zamyká,vap ta dap

když slyší, jak z Hradu do údolí proniká,vap ta dap

Ten Zemanův smích, ten divnej řev,

při kterým v žilách tuhne krev,

divnej smích, krutej smích....

Ha, haaaaaaaaa,ha,ha,ha,ha.....

 

Už ho táhnou z Hradu, vezou ho, už odjíždívap ta dap,

ted se pravě práskl holí do hýždí,  vap ta dap,

Ten Zemanův smích, ten divnej řev,

při kterým v žilách tuhne krev,

divnej smích, krutej smích.....

 Ha, haaaaaaaaa,ha,ha,ha,ha.....

 

Ovčáček už balí,Mynář taky, už uhání, vap ta dap

Kmoníček se lekl, zda si prachy ubrání, vap ta dap

Ten Zemanův smích, ten divnej řev,

při kterým v žilách tuhne krev,

divnej smích, krutej smích.....

 Ha, haaaaaaaaa, ha,ha,ha,ha.....

 

 Už  ho vezou ve svěrací kazajce,  vap ta dap,

zůstane bez kuřiva a slivovice,  vap ta dap,

Ten Zemanův smích, ten divnej řev,

při kterým v žilách tuhne krev,

divnej smích, krutej smích.....

 Ha, haaaaaaaaa, ha,ha,ha,ha...

 

Sanitka už houká, se Zemanem uhání, vap ta dap

saniťák se lekl, jak opilec vyvádí, vap ta dap

Ten Zemanův smích, ten divnej řev

při kterým v žilách tuhne krev

divnej smích, krutej smích...

 ha,haaaaaaa,ha,ha,ha,ha.....

 

 Už ho vezou Prahou, už je skoro za ploty,  vap ta dap

má to marné,  nepomůžou ani bonmoty, vap ta dap

Ten Zemanův smích, ten divnej řev

při kterým v žilách tuhne krev

divnej smích, krutej smích...

ha,haaaaaaa,ha,ha,ha,ha.....


Nepřihlášený uživatel

#1796 Re: perfidita

2016-10-24 08:26

#1778: 

 Já ho nepodporuju. Protože chci věci vyřešit.  Navíc nejlépe, jak je to jen možné.  On má úplně jiný cíl. Velké trvalé korýtko. Velkohubý fušer zvrtal všechno, na co se lepil. 


Nepřihlášený uživatel

#1797 Re:

2016-10-25 05:43

#1784: -  

Chcete naznačit, že se sice neumí chovat slušně, ale jinak je v podstatě normální a dokonce inteligentní? Lze to vysvětlit i tak, že ještě nevyrostl z puberty, nebo že setrvale je pod vlivem alkoholu, a tak podobně.


Nepřihlášený uživatel

#1798 Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-10-25 06:13

#1789: - Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 Je otázka, čemu Merkelová říká zvládnout. Lze se důvodně domnívat, že tím rozumí prosté dokončení svého mandátu v obvykle předpokládané době. Nicméně je čím dál více vidět, že Německo nezvládlo ani Turky se slabým, ale před očima odprýskávajícím sekulárním nátěrem.  

Ono to totiž nejde. Ale na to Merkelová nikdy nepřijde. Vůbec tomu totiž nedokáže uvěřit.


Nepřihlášený uživatel

#1799

2016-10-25 18:27

.. se ptám, je to stále ten člověk, kterému jste dali důvěru reprezentovat náš stát? Skutečně jsme chtěli někoho, kdo bude dělat naší zemi ostudu, jako na posledním summitu OSN, Peroutkově kauze nebo při prakticky otevřené podpoře ruské politiky? Jsme skutečně tak tolerantní národ, že odpustíme člověku takové přehmaty, i když se jedná o Prezidenta?


Nepřihlášený uživatel

#1800

2016-10-26 14:41

Verim presidentovi Zemanovi,,je to na nej nastrazene,,od KDU-CSL,,Herma a jeho znami z toho si udelali velke divadlo,,pro sveho stryce,,takovych lidi co zazili jako p,Bredy je moc,,ale ty lidi jsou soudi,,ale Herma si dela karieru,,on ze jezdi do nemecka a jeho stryc skoncil v lagru,,za Nemecka-je to divne co?