Podpora vrácení dětí Evě Michalákové norskými úřady

Podpora vrácení dětí Evě Michalákové norskými úřady / Oznámení / Poděkování Evy Michalákové / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#26

2015-01-23 01:01

Situace se opakuje -státem placený alibista,který místo aby kvalifikovaně pomáhal Českým občanům tak si na ně -PŘISÍRÁ- ˇČeská vychcanost, Není to tak dávno co jeho předchůdce byl -vyhozen za to samé co dělá tato líná a vyděšená persona.Takový člověk tam vůbec nemá co dělat !!!!!!!
VYHODIT LAJDÁKA LÍNÉHO
Dosadit zodpovědnou osobu ,která bude hájit zájmy Českých občanů
před fašistickými praktikami podobných států jako je Norsko .

Nepřihlášený uživatel

#27

2015-02-09 23:25

Proč Česká republika například nezatkne 2 silně opilé norské nezletilé studenty, kteří se momentálně opíjejí v Praze a spustí podobný proces jejich odebírání jejich norským rodičům, kteří je špatně vychovali? Toho se asi bojíme, že? Co by tomu asi řekla Evropa. Ale když Norsko krade děti českým rodičům, tak to je asi v pořádku, že?

Nepřihlášený uživatel

#28

2015-10-11 23:55

Proč asi zajímají dvě čeké děti v Norsku tolik české organizace a české politiky? Daleko horsi pripady, např. únos Otíka Zatřepálka na Slovesko matkou, kdy otec má na dítě právo po absolvování několika desítek soudů, je vůbec nezajímají, včetně médií. Velvyslankyni Livii Klausovou to vůbec nezajímá. Na můj dopis neodpověděla - viz www.sinagl.cz - opět jsme světu pro smích Kéž by se české organizace staraly o děti jako norské.

Jan Šinágl