Stop vládě Bohuslava Sobotky!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Stop vládě Bohuslava Sobotky!


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-11-23 04:18

Petice jak ze schuze KSC. Nechte vladu pracovat,ten svincik co tady za ta leta nakydaly predesle vlady vcetne presidentu, se nezmeni jen tak. Vlada ma lepsi renome nez president,pracuje a nedela skandaly. Prestane si furt stezovat a makejte,to pomaha. Pokud jste nespokojeni,chodte k volbam. Tady fnukate na spatnem miste.


Nepřihlášený uživatel

#2 Re:

2014-11-23 10:51

#1: -  

Maká se pořád oproti těm zoufalcům ve vládě :), že drží hubu a krok s politikou USA není moc dobrou vizitkou, ale je  to určitá lenost povaha českého člověka jít slepě tam kde se zdá že je lépe, můžeme se mít líp i bez USA a EU, vše se zdražuje, ale příjmy klesaj, musí padnout tahle vláda lživých demagogistů a intelektuálů, kteří umí akorát slibovat a ono nic se ve své podstatě neděje 


Nepřihlášený uživatel

#3

2014-11-24 00:11

Nejsme kolonie USA, abychom si ničili ekonomiku vyhlašování sankcí na Rusko za občanskou válku na Ukrajině! DOST LEZENÍ TĚM VÁLEČNÝM ZLOČINCŮM DO ZADKŮ!

Nepřihlášený uživatel

#4 Re: Re:

2014-11-24 01:13

#2: - Re:  

 copak muze CR byt mimo hospodarske seskupeni? kdy naposled bylo a prosperovalo? To uz si nikdo z  zijicich nepamatuje...

chybi zkusenosti,finance,suroviny a potencial. CR neni ani Svycarsko,ani Rakousko. Nema ani schopne leadry v ekonomice,bohuzel. Kouknete jak Rusko trva se postavit na nohy cela desetileti...a to maji suroviny. Zase ale zadne know-how, o hospodareni lepe nemluvit.

Kdekdo chce pryc s EU...ale jak si to kazdy predstavuje? Arabela pujci prsten a Cesko najednou bude schopne byt samostatne a prosperujici? To je scifi......

MJ 45 let byt kolonii SSSR se na rade veci podepsalo.


Nepřihlášený uživatel

#5 Re: Re: Re:

2014-11-24 05:06

#4: - Re: Re:  

ano neschopní lídři ČR je přesně výstižné, obchodní seskupení může být i bez unie, můžeme obchodovat s kýmkoli, stačí se dohodnout! to u nás sází na partnery typu USA a EU, kteří vše zařídí a my se jen povezem? klasická mentalita českého člověka? nechce to změnu a radši něco dělat? než si jenom zvyšovat platy a nadřazovat se nad obyčejný lidi? poslanců je na naši zemi až dost, že si neumí rozdělit práci mezi všechny to už je spíš jejich neschopnost, neschopnost se domluvit! a to vypovídá o určité ignoranci vůči voličům!


Nepřihlášený uživatel

#6

2014-11-24 11:07

Hlavní Ukrajinský Oligarcha Igor Kolomojský přiznal, že Ukrajinci sestřelili Boeing 777 let MH17 a to že "do něj práskli omylem": http://youtu.be/vo2SAzakzRw?t=3m41s "Hele, přestaň. Práskli to do něj náhodou. Chtěli dostat jeden a trefili jiný. To je normální, to není nic hrozného. Boeingu je škoda, lidí je škoda." 


Nepřihlášený uživatel

#7 Re:

2014-11-25 15:44

#6: -  

 Naše vláda podporuje takový zvrhlosti!! to nejsme přeci mi Moravané a Češi!! Ať nám nevnucují tuto teroristickou zahraniční politiku USA a EU nechceme tuto vládu!!


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re:

2014-11-26 06:50

#7: - Re:  

 Tahle vlada je ta nejlepsi co tady za posledni etapy byla. Pokud chcete Ruskou vladu,musite do zeme Putina. CR je proevropska zeme,nastesti.


Nepřihlášený uživatel

#9 Re:

2014-11-26 06:52

#6: -  

 on se tim ale chvalil I prorusky separatista,dokonce jako prvni....takze varite z vody. 

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2014-11-28 16:01



Anonymous

#11 Re: Re:

2014-11-28 20:25

#9: - Re:  

 

Ospravedlnění, že vláda je lepší než všechny ostatní před tím je málo, co dnešní vláda napáchá poznáte až za pár let, jsem zvědav jak se Vám to bude líbit, ale to už budou zase volby a samozřejmě velké populistické keci socanů a top09 ods apod, že budou dělat vše proto aby to změnili, ale věřím že převahu budou mít outsiderské strany, náprava za tyto genstery bude opět něco stát! drahocený čas promrhané peníze, proto vláda po nich to bude mít opět těžké.. jen si vzpomeňte co udělal pan mistr Bohuslav Sobotka jako ministr financí! prodal uhelné doly za pár drobných a vychvaloval se jaký to má pro nás přínos a teď ještě ty doly my daňoví poplatníci budem dotovat? co to je za bordel ? měl by jít sedět ! a to je to o čem se bavím to co v tichosti napáchají teď, bude vidět za několik let jejich důsledky! konec takovým ve vládě!!! ..zahraniční politika je v krizi, stále dbají na spisovnost a správnost výroků, který jenom papouškují od jiných zemí k světovým problémům, ale nemyslí na důsledky co to udělá nám obyčejným občanům v ČR, nejde o komunismus nejde o demokracii o žádnou ideologii jde o zdravý rozum, který postráda spousta lidí v politice! ale přeci jde o pouhou propagaci naší země!... podporovat Nacisty v Ukrajině? není to trochu mimo? nebo proč se nezajímají o to kam se ropa od ISIS prodává? na takovou zemi která kupuje krvavou ropu sankce! ale to ne my jsme malá země to by byl rozruch upozorňovat na takový světový problém radši se držme světo vládce, který to tu vede!!!! podpora krveprolití všude na světě je gensterské gesto, a já nejsem žádný genster a věřím, že většina z vás taky ne, pryč s takovýma!!!!jinak mimo téma třeba propagace je velice důležitá a jelikož radu ČT volí poslanci tak je spolitizovaná i když pořád jenom mažou med kolem huby že to tak není a převážná masa informací je vždy pouze proti něčemu zcela zaujatě nic objektivního, politická mafie stále pracuje a zvolená loutka ředitel ČT nědělá nic pro to, aby to tak nebylo proč by taky...a udělat si z těchto informací v TV názor je velmi jednoduché jelikož tam nehraje hlavní roli proti váha tedy 50:50!!!

 

 


Nepřihlášený uživatel

#12

2016-01-27 16:21

S peticí souhlasím ve všech bodech,



max

#13 Re: Takto může uvažovat člověk IQ tykve

2016-01-27 16:58

#1: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#14

2016-01-27 21:17

Vláda ( zejména Sobotka, Dientsbier, Pelikán a jim podobní multikulti ), která nechrání zájmy národá, ale islámských otrokářů a vrahů, nesmí být v čele státu.

Nepřihlášený uživatel

#15

2016-01-28 10:50

Důležité je širší hospodářsko-politcké propojení skupiny V4, jen společně koordinovanými silami můžeme čelit zhovadilé sebedestruktivní politice Bruselu. S jednou pidizemičkou si vytřou prdel, ale s blokem několika zemí již ne tak snadno. To by ale Bohouš nesměl být zalezlý celou svojí plešatou mkovicí v bruselském rektu, ale měl by se přidat k Ficovi s žlobou na kvóty. Co na tom, že si hrajeme na protiimigrační frajery, když v nejdůležitější moment vždy někdo cukne - napřed Poláci, teď my. A taky je potřeba zvednout prdele a jít podpořit každou demonstraci (další se koná 6.2.2016, hned několik), protože jen tak vytvoříme dostatečný tlak na vládu, aby z svého protiimigračního postoje neuhnula. Toho hloučku lidí, co vždy přijde, se nikho nezalkne, tlacháním v hospodě u piva nebo na gauči v obýváku se ještě žádná revoluce nevybojovala.