Petice za odstoupení Vojtěcha Filipa z vedení KSČM

Milan

#1 Nemohu podepsat

2014-11-24 14:26

Mohu podepsat to, aby se vyřešila otázka paní Mrencové, otázka ignorování členské základny, byrokracie ve straně...  Řešit se to dá i na úrovni VV ÚV, ale rozhodující postoj k otázce stranických vyjadřování a směřování strany musí dát ÚV KSČM, lépe sjezd. O všech otázkách je nutné veřejně diskutovat. 

Proto mi (kupodivu) nevadí uveřejnění petice (není to jen vnitrostranická záležitost). Jsme pro lidi, tak nás musí znát.

    Mgr. Milan Honusek, CSc.


Nepřihlášený uživatel

#2

2014-11-24 18:31

Už aby to bylo. Je nutné zabránit rozkladným procesům ve straně které bohužel pan Filip ignoruje. Rambo
TT

#3 No ono nejde jen o Filipa

2014-12-06 12:26

on i takovej Ransdorf dělá nehody a dluhy jako na běžícím pásu, že by na objednávku pravice, aby stranu zdiskreditoval? Já myslím, že jo. A myslím si, že v tom jedou i ostatní poslanci, sotva má strana příležitosti, tak stahuje ocas a není o ní slyšet.. Když pravice pořebuje pomoct postrašit, tak vyšlou Semelovou, ta zamele nějaký neostalinismus a je vymalováno.. a tak KSČM dnes funguje.. Bubák na šňůrkách, za které tahají pravicoví kmotři.


Nepřihlášený uživatel

#4 Re: No ono nejde jen o Filipa

2014-12-10 09:01

FERRIS

#5 Nebojím se podepsat

2015-08-24 09:09

Moje rodina byla několikrát v pořadu Černé ovce (2005) a Reportéři ČT - Podivná kolaudace - 2008 a Šikana občana ve Vyškově (12. 4. 2010). Jelikož všechny tyto pořady dali mojí rodině za pravdu, že jsme byli ze strany státu neprávem obtěžováni, tak od Vojtěcha Filipa (advokátní kancelář v Českých Budějovicích) jsme se dozvěděli, že si za své problémy (údajně) můžemě sami.

Tím chci říci, že mi kvůli tomuto problému mi hrozí ztráta střechy nad hlavou, aniž bych dlužil bance nebo exekutorovi jedinou minci. Cituji z pořadu Reportéři ČT "Co na začátku vypadalo jako maloměstská groteska je teď učebnicový příklad porušování principů rovnosti před zákonem a zpochybňování pravidel demokracie." Ve Vyškově natáčel reportér David Macháček. 

Takto vypadá solidarita předsedy KSČM k členské základně!!!

Pavel Herman, vedoucí tématické sekce pro média a PR komise mládeže ÚV KSČM (od 9/2014 do odvolání), místopředseda OV KSČM ve Vyškově, aj.

pekl

#6 Kdybych podepsal, styděl bych se.

2015-08-24 15:08

Vojtěch Filip je čestný člověk a předseda na svém místě. Takový pamflet, co jste na něj připravili je k smíchu. Ostatně 18 podpisů od listopadu 2014 hovoří za vše. 18 podpisů od listopadu 2014 je už značná masa lidí. Evidentně se v tomto případě jedná o vyřizování osobních účtů a ne o politický akt. Podívejte se raději na kalouska a jeho kliku.

FERRIS

#7 Slušný člověk?? Opravdu!!!

2015-08-24 17:49

Změňmě předsedu KSČM Vojtěcha Filipa (SKUPINA NA FACEBOOKU)

Články: 

Pravda o příjmech předsedy KSČM Vojtěcha Filipa (Krajské listy)

Barvy moci Jindřicha Šídla: Filipova cesta užitečného idiota (ihnded.cz)

POLICIE ZATKLA KOMUNISTICKOU LOBBISTKU "MRENCOVOU" (EURO15)

Firma komunistické poslankyně dluží statisíce. Se splácením nechvátá (idnes.cz)

FILIP A KONEČNÁ (KSČM) JAKO LOBBISTÉ "ARCELOR MITTAL"

Vojtěch Filip a Kateřina Konečná jsou místopředsedou Strany zelených Matějem Stropnickým veřejně označováni jako placení lobbisté společnosti Arcelor Mittal. 

TOHLE BY ZA PŘEDSEDY GREBENÍČKA NESTALO!!!!!!!!!!!!!!!! TEČKA!!!!!!!!

Jan Beneš

#8 Ubohá absurdnost!

2015-08-24 18:08

Ta petice je nejen absurdní, ale také ubohá. Jmenujte prosím jediného schopného člověka který KSČM opustil, natož nějaké zástupy na které se petice odvolává. Že KSČM přichází o voliče je zjevná lež, KSČM vykazuje velmi stabilní výsledky a naopak neustále zvyšuje poměr mezi volebními hlasy členů a hlasy nečlenů, takže nové voliče naopak získává. Tolik k absurdnosti a teď k ubohosti. Řešit vnitrostranické věci veřejně může jen hlupák, autor si navíc řeší svůj osobní problém. Styďte se všichni signatáři a autor toho pamfletu dvakrát tolik!

FERRIS

#9 Ubohost nebo solidarita??

2015-08-24 18:38

Autora petice neznám pane Beneš. Vhledem k Vašemu řiťolezectví v Plzni Vás i Vaše některé poslance nechci poučovat o tom, jaké jsou jejich povinnosti vůči občanům, kteří si je zvolili (a jejichž jsou zástupci!!!!).

Ubohý jste možná Vy pane Beneš s Vaší solidaritou k uprchlíkům, ale solidarita k členům vlastní strany Vám nic neříká, že??

Já jsem na rozdíl od Vás pane Beneš pomáhal občanům, které šinanoval Okresní soud ve Vyškově, zatím co Vy si z pohodlí Vašeho PC malujete solidaritu pro uprchlíky.

Pavel Herman

Jan Beneš

#10 Re: Ubohost nebo solidarita??

2015-08-24 20:23

#9: FERRIS - Ubohost nebo solidarita?? 

 Měl jsem za to, že autorem je vaše osoba, pokud se mýlím pak se za tuto část svého příspěvku omlouvám, jinak si za ním stojím. Solidaritu se členy porušující zákony oprvdu postrádám... 

FERRIS

#11

2015-08-25 14:03

Měl by jste svoje tvrzení prokázat pane Beneš. Podle Vašeho chování nesoudím, že by jste lezl vedení ÚV KSČM do zadku, protože Vy už jste tam vlezl celej!!!

Nejdříve KSČM vyzývá k občanské neposlušnosti, a potom se na ty občany zřejmě vykašle - a někteří jako pan Beneš pak řeknou, že si za to mohou sami. 

Vláda si odhlasovala šílenou důchodovou reformu

KSČM dělat, odpověděl: »Naším úkolem je nyní vysvětlovat občanům, co je čeká, a vyzývat je k občanské neposlušnosti«.

Z 18. zasedání ÚV KSČM ze dne 23.3.2012 - "Vyzýváme vládu – respektujte nedůvěru občanů a odejděte!!

S pozdravem

Pavel Herman, občanský aktivista


Nepřihlášený uživatel

#12

2015-08-26 16:19

celá tato petce je ubohá a její cílem je rozvrátit jedinou  levicovou opoziční stranu. s odpuštěním, podepsat toto přitroublé dfílko mohou jen lidé jednodušší a primitivové Jiří Košťák, publicista Hradec Králové


Nepřihlášený uživatel

#13

2015-08-26 16:26

je legrační, že iniciáítorem pochybné petice je jistý pan Pavel Herman, který ze svých osobních problémů viní Vojtěcha Filipa, což svědčí o jeho charakteru, i nerzpůsobilosti  a pan Herman by se měl léčit. jiří Košťák, piblicista, člen OV KSČM Hradec Králové

Jan Beneš

#14 Re:

2015-08-26 18:56

#11: FERRIS -  

  Pane Hermane, nikoliv vážený. Nevím co bych měl prokazovat. To, že užíváte nezkolaudovanou nemovitost jste mi tvrdil vy sám. Takže buď jste lhal a je to celé vykonstruované za účelem poškodit KSČM a nebo je to pravda a pak jste porušil zákon, tedy dokázáno jest. Laskavě si tedy napřed ujasněte jestli zkolaudováno máte, či nikoliv.

Občanská neposlušnost je legitimní forma politického protestu. Mě tedy uniká s čím vyjadřujete nesouhlas užíváním nezkolaudované nemovitosti, ale to už s vámi nemám ani sílu, ani náladu řešit. Nicméně věste, že k občanské neposlušnosti patří také ochota přijmout za ni sankce a ta vám zdá se chybí, čili mě to vrací k předešlému, že to je prachsprosté porušení zákona a za to vás nikdo soudný litovat nebude. Takže se připojuji k radě svého stranického kolegy z Hradce Králové, konečně už jsem vám to řekl na facebooku, chcete-li ve své situaci opravdu pomoci navštivte psychiatra. A cestou možná ještě nějaký kurz slušného chování… 


Nepřihlášený uživatel

#15 pane Beneši, naprosto s vámi souhlasím, pan herman je paranoidní, negramotný primitiv.jiří bRe: Re:

2015-08-27 10:24

Jaroslav Šlechta

#16 Potlesk antikomunistů

2015-08-27 11:42

Za většinu problémů současného světa může kapitalismus. Největší silou, která se angažuje za změnu tohoto systému, je KSČM. Zdá se, že se asi pan Herman nudí nebo se chce zviditelnit, když nemá nic jiného na práci než odvolávat předsedu této strany Filipa. Spousta antikomunistů bude panu Hermanovi za jeho kopance proti komunistům vděčná. Jaroslav Šlechta


Nepřihlášený uživatel

#17 Re: Re: Alča

2015-08-27 16:45

#14: Jan Beneš - Re:  

 Naprotý souhlas, není co dodat.


Nepřihlášený uživatel

#18 AlčaRe:

2015-08-27 16:48

#12: -  

 Ale ta petice také něco signalizuje, podepsalo ji jen 20 lidí. To o n ěčem vypovídá.


Nepřihlášený uživatel

#19

2015-09-07 17:06

Je potřeba vyměnit předsedu KSČM, jestli neproběhne něco na způsob 5. sjezdu KSČ, tak je strana v prdeli.
RedOi!Punk

#20 Re: Potlesk antikomunistů

2015-09-07 17:09

#16: Jaroslav Šlechta - Potlesk antikomunistů 

 Filip vede stanu do kytek, chce to někoho, jako byl Klement Gottwald.

FERRIS

#21 Největšími antikomunisty jsou někteří členové strany

2015-10-13 15:42

Pan Šlechta je jedním z těch, který se řadí mezi studenty. Z toho vyplývá, že zatím nemusel řešit problémy pracujících nebo řešit problémy s úřady.

Vzhledem k tomu, že zmíněný Šlechta v Komisi mládeže patřil mezi ty, kteří zvedali ruku PROTI vydávání brožuřek "Černá kniha o zločinech kapitalismu," "Základy marxistické teorie," "Za socialismu se podařilo vybudovat," jenž chválili komunističtí historikové (Kovanda a Kráčmarová), tak musím s údivem prohlásit, že největšími antikomunisty jsou někteří členové KSČM.

P.S.: Na místo těchto brožurek byly vydány zajímavější materiály jako napříkad "Velikonoční kuchařka" soudružky ekonomky M. Vostré ;-) :-D ;-)

S pozdravem

Pavel Herman

FERRIS

#22 5. 8. 2016 Exkluzivní rozhovor s Janou Mrencovou

2016-08-08 16:50

Našli a vyzpovídali jsme Janu Mrencovou, ženu z aféry „neexistujících mluvčí“

 

Redakce Seznam.cz získala první videorozhovor s lobistkou Janou Mrencovou, jejíž jméno figuruje v kauze údajných falešných mluvčí hejtmana Michala Haška (ČSSD) či nejnověji strany KSČM. Reportéři Václav Dolejší a Jaroslav Gavenda Mrencovou během nečekaného setkání konfrontovali mimo jiné se smlouvami na PR služby, které má redakce k dispozici.

 

Více na: https://www.stream.cz/seznam-cz-zpravy/10011593-mrencova?nahled=6f0bfe3