Prohlášení k současné situaci (na Ukrajině a ve světě)


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-11-24 23:19

Tak at Rusko neohrozuje sve sousedy a opusti retoriku z pozice zastrasovani. Slovnik Putina i Lavrova je jak za studene valky. Pokud to nevidite,nejste nestranni a tahle petice je jen poza. Napeti mezi slovanstvem nikdo nevyvolava,eskalace mezi nimi je od pradavna. Polaci,Ukrajinci ci Rusove by mohli dokumentovat.


Nepřihlášený uživatel

#2

2014-11-25 00:20

z USA a Ukrajinu jdi do prdele to sou země co odmítly rezoluci OSNproti glorifikaci nacizmu takovou petici vám podpisovat teda nebudu

rudvorak

#3 ???

2014-11-25 00:29

#1: -  

Vážený nepřihlášený uživateli, stačí když si sundáte z očí ten závoj, třeba uvidíte lépe. Nyní vidíte jen to, co chcete vidět a vůbec vám to nezapadá do souvislostí. Zřejmě vám to vůbec nevadí. To co slyšíte ve zmanipulovaných oficiálních sdělovacích prostředcích, že řekl Putin nebo Lavrov, to ještě neznamená, že to řekli. Propaganda je strašná věc a nemám vám to za zlé, že jí podléháte. Zkuste se probudit a začít se ptát, proč se děje to či ono, kdo má zapotřebí vyvolávat válku, aby zachránil dolar před krachem, kdo vraždí lidi své země a za jakým účelem, kterým směrem utíkají ti zbylí, aby si zachránili holý život, kdo prodal ukrajinské přírodní zdroje, aniž by to tamní lidé věděli, kdo nutí evropské země, aby si samy na sebe uvalovaly obchodní sankce a říkaly tomu sankce proti Rusku, proč organizuje americké velvyslanectví v Praze demonstraci proti českému prezidentovi a zneužije k tomu mládež, kdo a proč se snaží rozpoutat v ČR občanskou válku stejně jako na Ukrajině atd. Udělejte si svůj vlastní názor a nezahlcujte nás tady západní fašistickou propagandou.

Vybrat přezdívku

#4 Předmět

2014-11-25 05:17

No vy mate dost. Vy si dovolujete neco rikat o propagande? Konspiracim zdar soudruhu. Paranoia a hloupost tomu dominuji.

Dnes si kazdy muze svuj nazor vytvorit sam a nepotrebuje k tomu ani hazet vajicka,ani souhlasit s jakoukoliv prostoduchosti. 


Nepřihlášený uživatel

#5

2014-12-15 06:26

Vieme všetci kto vyvoláva napätie,rozbroje a vojny vo svete , ale nie všetci počujeme a vidíme.Ľudia otvorte oči a uši aby počuli......

Nepřihlášený uživatel

#6

2015-03-06 16:23

Já nechci vůbec žádnou válku a je mi moc líto
lidí, kteří to musí zažívat
Myslím, že nás normálních lidí je většina
kteří takhle smýšlí