Petice za zrušení Azylu Naděje Pchery u Kladna


Nepřihlášený uživatel

#76 Re: Lebeda Milan

2014-12-17 16:39

#22: Ladislav Tejml - Tchor -  

 Naprosto sohlasím s panem Ladislavem.Mam od nich fenečku a videl jsem to samé.Jedná se o štvavou kampaň.


Nepřihlášený uživatel

#77 Re: ....na pravou míru!

2014-12-17 16:52

#46: Tomáš P., Praha - ....na pravou míru! 

 A taky naprosto souhlasím s panem Tomášem P.Milan Lebeda.


Nepřihlášený uživatel

#78 Re: Re: ....na pravou míru!

2014-12-17 16:56

#77: - Re: ....na pravou míru! 

 O psy je dobře postaráno.Veterinární kontroly toto potvrzují.Milan Lebeda.


Nepřihlášený uživatel

#79

2014-12-17 21:31

Souhlas s petici.pryc s tema zrudama a ktere tyraj zvirata!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#80

2014-12-19 01:25

Zvýšila bych trestní sazbu za týrání zvířat, jsou to také živí tvorové jako lidi, cítí bolest stejně jako každý člověk, tak proč se s nimi tak nezachází!!! Hodně štěstí přeji a co nejdříve ať se účel této petice splní.
Lukavcová

#81 Re:

2014-12-21 11:13

#22: Ladislav Tejml - Tchor -  

 I my máme odtud fenečku ovčáka a žádné známky týrání rozhodně nemá. Dokonce, když se po téměř roce s Harigelovými setkala, vítala je jako své druhé páníčky, olizovala je s packami kolem jejich krku. I já mohu dokumentovat fotografiemi. Stejně se k Harigelovům chovají i psi v útulku, přátelsky a vděčně. Nemůžete chtít, aby zvíře, které před příchodem do útulku zažívalo peklo, okamžitě ztratilo svou nedůvěru v člověka. I tito psi si musí nejdříve na pohlazení zvyknout. A to, že paní Harigelová upozorňuje zájemce na nevhodné psy je správné. Pak se nestává, že se tam ti chudáci objevují znovu, jako pro novou rodinu nepřijatelní. Nerozumím tomu, proč vznikla tahle štvavá kampaň, nabývám dojmu, že se nejedná o zvířata, ale o pozemky, tady často zmiňované. V blízkosti nově vystavené čističky je tenhle pozemek docela terno, ne?!! Lukavcová

ibrib

#82 Re:

2014-12-27 20:27

#1: -  

 Myslím, že už ze zákona nemůže být brán pes, jako věc. Tohle je jasné týrání.

 


Nepřihlášený uživatel

#83

2015-01-04 11:31

kdy skončí utrpení zvířat?až nebudou mít lidi nasráno v hlavě.

Nepřihlášený uživatel

#84

2015-03-13 20:30

JE DĚS,JAK SE ZDE STARAJÍ O ZVÍŘATA. JAK JE MOŽNÉ,ŽE SE NECHCE VVYDAT NALEZENÁ FENA MAJITELI NEBO CHOVATELCE ? TA MRCHA TAM NA TOM REJŽUJE....
mám na tom i částečně svou vinu

#85 Re:

2015-05-07 17:56

#44: -  

 taky jsem tam byla cca před 4 roky,

posteloví miláčci lanceři jí omrzeli, skončili v kotci v útulku - potvrzuji , k bernardýnu Mozartovi koupila fenku,koupila si štěňata čivavy, psy vydávat zájemcům - NECHCE - potvrzuji, mýlíte se - počet asi 76 psů je špatný! - v útulku cca 100 psů, u ní doma cca 20 psů!!! , kotce plné výkalů - potvrzuji, ovce ,kozy - potvrzuji, voda na pozemku není, dováží se ze hřbitova - potvrzuji, masívní výskyt potkanu ( běhají tam z pole) - potvrzuji, pes a fena v jednom kotci (třeba i otec s dcerou)pak z toho štěňata - potvrzuji, konzervy v kotci jsem neviděla, pořezané čumáky psů též ne, blechy , parva - potvrzuji.

Zato tu chybí: česání psů - sci-fi,  veterinární kontrola 0 - nejsou peníze (koupí si nového psa), jen pouze se svými psy (momentálníma oblíbencema) jezdí k veterináři na očkování či léčbu, ostatní nic, žádný veterinář tam za mne nikdy nebyl ani o nikom během několika let nemluvila, že by plošně očkovala, či veterinárně kontroloval psy v útulku. Je zde též "normální" že příjdete druhý den do útulku a v kotci najdete mrtvého psa (měl smůlu, nikdy ho veterinář neviděl). Někteří psy v kotci žíjí roky, bez výběhu,bez veterináře,  spíš je pro ně vysvobození smrt. Je mi těch psů strašně líto, ale jakákoliv finanční či materiální pomoc pani Harigelové vede jen k  navýšení počtu psů.

Musím se zastat že pani Harigelová vše dělá pro zvířata,neuvědumuje si, že to nelze zvládnout, její manžel pro vidinu vydrbat na zvířatech prachy. Pani H. vše přerostlo přes hlavu, normální člověk si pořídí 1 psa, na vesnici třeba 2, ale nikdo normální si nepořídí 100.  Neuvědomuje si, že "každý" pes v útulku chce pozornost, lásku. Ona všech 100 považuje za "své psy", proto vydá jen ty kteří se jí nelíbí, cca 10%. Ostatní budou čekat na svou smrt v kotci,na vysvobození.  Jestli je při zrušení  jediným řešením pro veterináře poslední injekce, je to pro ty psy dar. Jinak jen tak mimochodem,slova útulek, azyl, jsou jen zástěrka pro skutečnost - vlastní chov svých vlastních zvířat. Majitelce  psů z vedlejší ulice koupíte granule, dáte penize ? ne, útulku ano.

mám na tom i částečně svou vinu

 

Standa

#86

2015-08-21 20:02

Já už mám zase dost toho vyrválu, kdy tady celou noc na zahradách vyřvávají čokli, že člověk ani nemůže usnout, kort teď v létě, kdy nemůže kvůli horku ani zavřít okno. Jeden takový zmetek tady štěkal celou noc, když jsem měl před maturitou. Já myslel, že ho odprásknu. A to ani nepočítám, kolik hluku nadělá takový jeden aportující čoklista někde u vody, to ani škola v přírodě nenadělá tolik obtížného hluku. K tomu když čokli běhají volně po pláži, takže člověk vyleze z vody a má pošlapanou zabahněnou deku, vše pocákané od otřepávajících se čoklů, mnohdy se takový smradlavý čokl otřepe přímo přede mnou, takže jsem celý zacákaný a mám durch promočený časopis, co si právě čtu, což už je krajně nechutné (ne každý je zoofil, aby se nad smrdícím čoklem rozplýval). Dalším nešvarem jsou volně pobíhající psi bez náhubku. Koliki čoklů už se na mě sápalo a už mě párkrát poškrabali nebo mi rozervali tričko, nepočítajíc kolik dětí už ty odporný lovecký plemena napadly, mnohdy s tragickými následky. A v neposlední řadě taky lidi, co nepoklízí po svých mazlíčcích hovna, takže průchod parkem je někdy jako průchod minováým polem, tudíž člověk nemůže ani poslat hrát si na trávník malé děti. Tihle bezohlední lidé jsou ve výsledku (hlučnost, hygiena, nebezpečnost) horší než cikáni. Kolik lidí v mém okolí to obtěžuje, ale nikdo se proti tomu neozve. A je to stále se zhoršující trend. Já nepejskař se cítím být tímhle krajně omezován a diskriminován.

Yvca

#87

2016-10-09 20:19

S timto azylem mam velmi spatne zkusenosti,pred rokem a pul sem si z azylu chtela vzit Shortyho,ktereho meli v nabidce na adopci,bylo mi ale receno,ze psa mi nedaji jelikoz je bazlivy,je zvykly jen na osetrovatele utulku a je agresivni,tak sem se ptala,proc ho teda nabizeji . .. No pani se mnou byla hodne rychle hotova a hned druhy den uz Shorty nebyl v nabidce pro adopci,ale jen na virulalni adopci a popis u nej byl uplne zmenen.... Kdyz sem se pak dozvedela,ze Shorty se v azylu narodil a je tam ctyri roky,bylo mi z toho zle. Snad to co nejdriv zavrou!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#88

2017-02-04 19:30

Je tato petice stale platna?