Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-01-18 18:09

Bude to mít svou váhu?
Karel

#2 Re:

2015-01-19 08:05

#1: -  

 Ne, pokud se pod to autor stydí podepsat, tak to samozřejmě žádnou váhu nemá.

František

#3 Petice?

2015-01-19 14:15

Pokud petice staví na výrocích pravicově radikálního populisty Tomia Okamury, tak to je tedy těžká váha... 

V textu je taky dost pravopisných chyb, stejně jako mívá TO i jeho Úsvit v komentářích a v návrzích zákonů, které mu vláda i drtivá většina poslanců nechce schválit...


Nepřihlášený uživatel

#4

2015-01-23 18:16

nechci zde žádné muslimy !!!

Nepřihlášený uživatel

#5

2015-01-25 19:56

Nemáme peníze na své chudé a postižené. Ať se starají ti, kteří celý ten bordel, ať na Ukrajině, tak v arabských zemích způsobili.

Nepřihlášený uživatel

#6

2015-01-30 18:45

Petici jsem podepsal z několik důvodů a k těm patří:
1. Nevyzpytatelné chování současné vlády a ministra vnitra pana Chovance (neustálá změna stanovisek ohledně uprchlíků - nejdříve nikdo, pak 15 rodin z nichž se vyklubalo 75 lidí a to může ještě pokračovat...).
2. Musíme počítat i s možností náporu uprchlíků z války postižené Ukrajiny (nevíme, jak se bude válka vyvíjet). Pokud budou azylové tábory v ČR zaplněné Syřany a budou se sem tlačit další uprchlíci z Ukrajiny, tak bude o to větší bezpečnostní a ekonomické riziko pro občany ČR. Mimo to jsou nám Ukrajinci jazykově a nábožensky blíž a jejich integrace či návrat na Ukrajinu by byl jednodušší.
3. Občané Sýrie pochází z naprosto odlišného jazykového a civilizačního právního okruhu. Jejich začlenění do české společnosti či jejich návrat do Sýrie (větší vzdálenost) bude obtížnější (naučit se jazyk, dodržování jiného práva...). Můžou zde vzniknout národnostní a náboženská napětí, jako je tomu ve Francii, Velké Británii, Dánsku, Německu, Švédsku... (šária hlídky, napadání občanů, růst výstavby mešit a z toho rostoucí islamizace společnosti, pronásledování občanů za kritiku islámu státem a muslimy, vytváření no go zones, antisemitismus). Je lepší, aby se o ně postaraly sousední státy jako je Turecko, Izrael, Jordánsko, Saudská Arábie a zejména státy Perského zálivu mají dostatek finančních prostředků pro zlepšení jejich situace.
4. Islamizace je nebezpečná. Jenom v druhé občanské válce bylo kvůli radikálnímu muslimskému prezidentovi Umaru Al Bašírovi vyvražděno přibližně 2 miliony lidí v 90. letech 20. století, další přibližné 2 miliony lidí v občanské válce v Nigérii (křesťané a muslimové), etnické vyčištění Srbů z Kosova (nepočítaje genocidy za druhé světové války a jugoslávské války na Balkáně...)... Pokud země EU budou pokračovat s politikou multikulturní imigrace (podobnou provádělo SSSR a dodnes jsou s tím problémy v Pobaltí), tak dojde buď k pomalé islamizaci a převratu v jednotlivých státech (revoluce v Íránu) nebo ke krvavým občanským válkám (viz: Jugoslávie).
5. Říct, že se nás daný problém netýká a, že nás mine je šílenost. Problémy s radikálními muslimy mají už v Německu a Rakousku. U nás se tyto problémy už začínají vyskytovat také. Podobně jako byla nedávno pobodána a upálena těhotná žena v Německu svým tureckým přítelem kvůli urážce na cti, tak v roce 2007 řešil brněnský soud v ČR ubodání ženy 12 ranami k smrti jejím přítelem Mohamedem Fahedem, který je občanem Sýrie (viz:http://zpravy.idnes.cz/krimi.aspx?c=A071016_143943_krimi_cen). Zabil ji kvůli tomu, že ho urazila na cti, přičemž mlácení žen mužem je dle něho podle zpráv v Sýrii běžné (nemám nic proti syrským občanům, ale takové zvyky do naší kultury nepatří). Co si myslíte, že nastane potom až tady bude víc uprchlíků? Dopadneme jako řada států v Evropě.
6. Jak budou humanitární organizace rozlišovat v uprchlických táborech, kdo je křesťan, jezíd, šíit či sunnit a jak rozliší, kdo je uprchlík nebo nasazený terorista směrem do Evropy? Po druhé světové válce se mezi uprchlíky schovávala i řada nacistů.


Řešení:
Státy OSN by měly tlačit na to, aby se Turecko, Jordánsko, Saudská Arábie (Írán a Libanon už na území krize vojensky působí) ve spolupráci a souhlasem sýrské a irácké vlády přímo vojensky angažovaly proti Islámskému státu.
Čím dřív skončí válka, tím rychleji se budou moct vrátit uprchlíci domů a tím dřív pomine jejich trápení z humanitární krize.




Tom

#7 Re: Petice?

2015-05-18 18:41

#3: František - Petice?  

 A mění to něco na faktu, že se v brněnské mešitě otevřeně hlásá nenávist k nevěřícím a v pražské dochází k distribuci materiálů podporujících hnutí směřující k potlačování práv a svobod, tím, že to jako jediný řekl na plnou hubu Okamura, zatímco se ostatní pokrytečtí přizdisráči bojí nazvat problém správnými slovy a halí svoje názory do typických multikulti klišé? Když budeme před problémem zavírat oči, tak zmizí? Těžko, ač by si to naivní kavárna moc přála.


Nepřihlášený uživatel

#8

2015-05-20 11:43

Peníze pro seniory a postižené nejsou a my sem stále bereme Ukrajince Syřany a další abychom je živily a starali se o ně.
Nadka
Nepřihlášený uživatel

#9

2015-05-22 19:05

Chce to vyjít do ulic,dokud nezvedneme zadky od PC tak nás mají mocní pěkně doma uklizené a zvysoka na nás.Podepsala jsem.


Nepřihlášený uživatel

#10

2015-05-22 19:22

Rád bych pro své syny udržel naší republiku bez muslimské špíny.
Nadka

#11 Re: Re: Petice?

2015-05-22 19:28

#7: Tom - Re: Petice?  

 To v Praze je to stejné,akorát že to je větší o tolik, o kolik je Praha větší než Brno.A na Václavském nám.je to samý černoch a arab kšeftující nelegálně s kdejakým šmejdem.Cenu má jakýkoliv protest,nesmí se s tím přestat!Malér s narůstajícimi počty mladých zdravých utečenců je jinak nevyhnutelný!


Nepřihlášený uživatel

#12

2015-05-23 21:25

ZÁSADNĚ JSEM PROTI PŘIJÍMÁNÍ EMIGRANTŮ Z AFRIKY A Z ARABSKÝCH ZEMÍ.
Ti, co se sem tlačí nejsou vzdělaní, neznají náš jazyk, naše zvyky, neumí pracovat jako My. Jsou nepodajní, muslímové. Jejich děti budou jen teroristé. Máme staleté zkušenosti s převýchovou cikánů a nezvládli jsme ji.
Po válce jich zde bylo pár tísíc, dnes jich zde máme půl milionu. A nepracují, jen nastavují dlaně. S Arabama to bude podstatně horší.

Nepřihlášený uživatel

#13

2015-05-24 16:47

Nepřeji si, aby do ČR přicházeli lidé naprosto odlišné mentality, především mladí muži bez vzdělání a znalosti jazyka. Navíc se silně vyvinutým "základním instinktem" . EU nás kritizuje, že neumíme integrovat Romy, tak proč nám chce nacpat další skupinu neintegrovatelných jedinců. Ať si je nechají a ukáží nám, jak se to správně dělá.

Nepřihlášený uživatel

#14

2015-05-24 20:43

Všichni ti, kteří tak vehementně orodují za práva imigrantů na lepší život, ať laskavě sundají růžové brýle a uvědomí si všechny rizika, že jednou budou přepadat naše děti, vtloukat jim do hlavy korán, zahalovat naše ženy. Už teď je v muslimských ghettech v Evropě mnohonásobně vyšší kriminalita a raketově vzrostl počet znásilněných dívek a žen!! Kdo tohle podporuje je zrádce a vrah našich lidí! Uvědomte si to laskavě!!!


Nepřihlášený uživatel

#15

2015-05-27 13:47

Nepřeji si zde uprchliky aby nás zabijeli,přepadávali a vyháněli z domovu,,,,nepřeji si je nikde po EVROPE,,,,jak to vypadá v ITALIII,DĚS TO VÁM JE VŠE MÁÁLO,ne chci aby naše děti ,lidi tu žili v klidu,,,děkuji LADISLAVA PALANOVA

Nepřihlášený uživatel

#16

2015-05-27 14:00

nedovolit rozbití našeho státu.Sice náš stát vůbec nefunguje pro naše občany ale to neznamená že bude fungovat pro migranty.
Věřím že zvítězí přímá demotracie a to je jen krůček ke svobodné volbě. J.vainlich

Nepřihlášený uživatel

#17 Re:

2015-05-28 09:12

#15: -  

 To si nepřeje skoro nikdo, přesto nám je sem horních tisíc proti vůli zbytku národa nacpe, prý demokracie, pche!


Nepřihlášený uživatel

#18

2015-05-28 19:28

Moc vas prosim nepustte sem ty upyrchliki aby nasi deti meli mirne nebo nad hlavou dekuji

Nepřihlášený uživatel

#19

2015-05-29 11:51

Nestojíme o to,máme tu dost Romů,nezaměstnanosti,kriminality,a o zdravotních rizicích nemluvě.
Jana

#20 Re:

2015-05-29 22:10

#6: -  

 souhlas


Nepřihlášený uživatel

#21 STOP KVÓTÁM!

2015-05-31 16:47

Nevím proč by naše republika měla odnášet neschopnost středomořských zemí ohlídat si svoje hranice !! Ať pořádně zatočí s převozníky a neulehčují si svoje břímě na naše ramena! Ještě bychom byli rádi, kdyby ve Středomoří místo těch neschopných plyner Itálie, Francie, Španělska, Řecka bylo Rusko, to by s převozníkama zatočilo natotata. Stačila by jedna ponorka a všechny pašerácký bárky by šly ke dnu. Potroublí humanisti typu knížete, Kocába, Bursíka, Štětiny, Dienstbiera, Uhla aspol by je za to samozřejmě pokrytecky odsuzovali, ale byl by klid, Evropa by nekolabovala pod přílivem hotentotů a měla by nějakou budoucnost! Dokud nám bude vládnout ta bruselská multikulti čeládka, půjdeme čím dál víc do sraček!! - Islam do Evropy nepatri,tecka.To uz se vedelo v ranem stredoveku.A Kebabland mel zacinat az za Bosporem.Kdyby se mamelucti hnali tenkrat v 17. stoleti,tusim,dusledneji,tak by byl klid.Turiste ano,ale to je vse.Jaky je to problem,je uz v nekterych ,ne zrovna vzdalenych zemich, dost videt.Obecne plati,ze temer vsichni system jen zneuzivaji ve svuj prospech a proti tem,kdo jim paradoxne chteji ve sve naivite pomahat.Stejne jako jiste etnikum u nas.Az na to,ze zde v nasi zemi jde pro nektere politiky o vynosny etnobyznys. Je nacase volit ty,kdo s tim ucini konec.Abychom jeste nemuseli oprasovat ostnate draty a obnovovat PS na hranicich,tentokrat ne aby strileli ty co chteji utect.


Nepřihlášený uživatel

#22

2015-05-31 19:41

Promořenost AIDS u plaváčků 11%!A to je jen AIDS.Tím,že se někdo narodí ve zbídačené,mizerné zemi a vnikne sem aniž by pro svoji cokoliv učinil,má právo využívat zdravotnictví,soc. systém a vše budované předky po generace?Příjímat nevzdělance v drtivé většině bez zákl. kulturních návyků,vzdělání s naprosto antagonistickou,nenávistnou a s křest. Evropou neslučitelnou kultůrou?
Toto je nám dáváno za povinnost Bruselskými zrádci,uzavřenými ve svých VIP čtvrtích a rezidencích hlídaných za peníze nás,podvedených!! Před Multibordelem,jež sami způsobili..
Sylvie

#23

2015-06-01 13:41

#1: -  

 Drahy pane autore. Nejaka znalost o Syrii by neuskodila. Vite ze polovina Syranu jsou krestane? Lidi jako my. Mozna i lepsi, protoze pouhy sobec muze vytvorit takovou petici jako Vy.

Jindra84

#24

2015-06-02 05:27

Zajímalo by mě Vy Chytráci....pokud by vypukla válka v EVROPĚ....jestli by jste seděli s dětma na zadku anebo se snažili někam utéct a zachránit si holý život????

 

Zajímalo by mě Vy Chytráci....komunismus jsem nezažil (jsem ročník 1984)....ale naši imigranti byli přijímáni do Austrálie, Kanady, Rakouska......a nikdo nesepisoval petice!!!!Byli rádi, že je někdo přijmul.

 

Ano není nejlepší řešení poslat k nám stovky lidí anebo mít kvóty na imigranty, ale soudný člověk který kouká na objektivní zpravodajvství vidí, že týdně přijde 5000 lidí do Itálie a Řecka, ty země to nemohou zvládat - a my nemůžeme zavírat oči. My Evropané!!!!

 

Evropa v tomto zaspala....řešení bude někde mezi, přijmout lidi i aktivně pomáhat v těch lokalitách odkud lidé odcházejí!!!!

 

Ty lidé dají vše co mají, občas riskují životy, aby zachránili sebe a své děti!!!! Nikomu z Vás tady nepřeji to, co asi musí oni denně zažívat!!!!

 

 


Nepřihlášený uživatel

#25 Re: Petice?

2015-06-02 07:30

#3: František - Petice?  

 Samozrejme,ze se chyby v textu vyskytly.K zamysleni je, ponekud obsah tohoto clanku.Proc by jsme meli prijimat uprchliky?Jenom kvuli tomu,ze nam to naridi EU?Kam tohle vsechno dospeje?Pokud tomuhle nikdo nezabrani,jen tezko se uprchliku budeme v budoucnu zbavovat!!!Tak se tu nezabyvej chybami v clanku, ale radeji se zamyslete lidi dokud je jeste cas!!!!