Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

#176

2015-07-01 10:06

ať si táhnou odkud přišli,my je tu nechceme,stačí nám Ukrajinci a Vietnamci

Nepřihlášený uživatel

#177

2015-07-01 12:58

Jsem proti přijetí uprchlíků ze Sírie
Martin Pospíšil
Brno

#178 Re: Islámský stát rozesel buňky po Evropě

2015-07-01 14:22

#175: NE ISLÁMU! - Islámský stát rozesel buňky po Evropě 

To je jasné snad všem, že už tady mají hromady spících buněk. A i kdyby neměli, čistě matematicky nemůžeme uprchlíky přijímat donekonečna. Pokud by tento proces přesidlování pokračoval, tak se do Evropy zkrátka stejně nevejdou. A i u toho posledního nás budou sluníčkáři přesvědčovat, že nejsme humánní. Tlačí na naše slitování, když na druhé straně média ráda uveřejňují zprávy, ze kterých vyplývá právě jakákoli absence slitování ze strany neevropských režimů. Je těžké zahodit zdravý rozum a stát se buď masochistou nebo sebevrahem. Nemůže se celá planeta sestěhovat na jedno místo, které se jim zdá bohatší, protože pak tu už ani tráva růst nebude. Připomíná mi to heslo: když ne my, tak nikdo. Zničením Evropy si stejně nepomohou.


Nepřihlášený uživatel

#179

2015-07-01 20:30

Nechci ty černe huby u nas po cestě jen znasilnují kradou ohrožují lidi a to vše ve jmenu nějakeho alaha :(. Taky by bylo hezke vyfasovat zbraně na obranu , by se divily kdiby jich ve jmenu alaha schytaly do zadnice

Nepřihlášený uživatel

#180

2015-07-02 12:00

Co se děje není náhoda,je to cílená invaze. Divné je, proč nás lídři EU přesvědčují, že uprchlíci jsou chudáci a oni zatím mají nemalé peníze na zaplacení dopravy pirátům. Politici EU nepracují v zájmu občanů států EU, to je zřejmé, otázkou je v koho zájmu pracují.


Nepřihlášený uživatel

#181

2015-07-02 13:29

Co na to americký dolar?

Všechno dohromady to pro americký dolar jsou špatné zprávy. Jsem přesvědčená, že Euro vzniklo jako náhrada za krachující americký dolar (resp. za jeho řízený krach, až budou USA hozeny přes palubu) a jako měna, sloužící k propojení Evropy s Euroázií.  Nepřestanu opakovat důležitost zprávy ze začátku krize 2008 po pádu Lehman Brothers, kdy tato byla ihned druhý den odkoupena britskou bankou Barcleys – více  a kdy zanedlouho na to Rotshild a Rockefeler ohlásili své spojení – více a učinili tak přes francouzskou Societe Generale. Nebylo to snad obojí opouštěním dolaru a přechodem na evropské měny?

Řecko zřejmě je čárou přes rozpočet, neboť Euro je součástí vyšších plánů, ale – nemůže to nakonec být i tak, že Řecko je řízenou rozbuškou k opuštění dolaru a k přechodu na jinou světovou měnu? Bez ohledu na dění v Řecku Evropa přece intenzivně jedná s Čínou a Evropská banka stejně jako MMF se hlásí k AIIB… Myslím si ale, že Řecko bude opět před bankrotem zachráněno, neboť je to více politický než hospodářský projekt. (A také tam mocní mají, podobně jako v Kosovu, své ekonomické zájmy, jako např. rodina Clintonových zde)

Kdo je v celém dění globálním a kdo regionálním hráčem, to ukáže čas. Nic to nemění na situaci, že Evropa se dnes diví, co se to s ní děje – na jedné straně imigranti, na druhé hrozba krachu Eura a celého projektu EU. A co stojí obzvláště za pozornost – nediví se jen obyčejný lid, diví se i ti, co se nechali vodit jako loutky v přesvědčení, že slouží Evropě.  Napadají mě dávná slova z diskuse na jednom „konspiračním“ serveru: „Lidi, vy nevíte, kdo proti vám stojí – jsou to banky a média. A tady pomůže jen osobnost typu Krista anebo Putina“. Evropo, dobré ráno!

ODKAZ-Čína, Rusko a Indie v hlavní roli – AIIB zahájila činnost, Evropa chce spolupráci. V Bruselu probíhá summit EU a Číny. Bankrotem Řecka ZTRATÍ NĚMECKO 80 miliard Euro. Kolik vším ztratí dolar?


Nepřihlášený uživatel

#182

2015-07-02 13:39

DO EVROPY UTIKAJI SAMI KRIMINALNICI VĚTŠINA JE BEZ DOKLADU ALE ZNAČKOVÉ OBLEČENÍ,HODINKY,MOBILY A TISÍCE DOLARU NA CESTU! KDE NA TO VZALI ??? TI TADY NEJDOU ZA DEMOKRACII ALE UTIKAJÍ PŘED ZÁKONEM !!!


Nepřihlášený uživatel

#183

2015-07-02 18:56

Hybaj Syřan, hybaj dom,

nebo ťa tu zabijom.

Jsi tu ogar nechtěný,

nesahaj nám na ženy.

 

Budúcnost růžově si nemaluj,

sbal saky paky a upaluj.

Neposlúchá sa to lehce,

nikdo ťa tu vidět nechce.

 

Hybaj Syřan, hybaj dom,

hybaj za svým Aláhom.

Tam kde ten tvůj Aláh žije,

hybaj zpátky do Asie.

 

Tam můžeš hlavú o zem mlátiť,

od rána až do noci,

nevěříci přitom vraždiť,

už ti není pomoci.

 

Hybaj Syřan, hybaj dom,

hybaj za svým chalífom.

Islám si strč do Afriky,

ne do naší republiky!

Svarun

#184 Re: Re: Re: Petice?

2015-07-02 19:23

#52: titan - Re: Re: Petice?  

 Koukám, že jsi nikdy neslyšel o Evropském sdružení volného obchodu (EFTA), kam patří i země jako Švýcarsko, Norsko, Island či Lichtenštejnsko, které nejsou v EU. Je rozhodně lepší z EU vystoupit a vstoupit do EFTA, tenhle směr vidím do budoucna jako jediný možný. Volný obchod zboží a osob zajišťují separátní smlouvy a to Schengenská a smlouva o Evropském hospodářském prostoru. My jsme tyto smlouvy přijali zároveň se vstupem do EU, a proto si spousta lidí mylně myslí, že musíme být v EU, abychom využívali těchhle výhod. Ale zmíněná čtyřka tyto smlouvy využívá, ale členy EU nejsou. Takže bezcelní zóna by byla a pasové kontroly nejsou až takový problém, to je na hranicích minimální zdržení a je to velmi nízká daň za bezpečnost naší země. Víza by byly potřeba jen z/do rizikových zemí. Lepší ochrana vnějších hranic se měla zařídit už když se zřizoval Schengen. Mimoto hraniční země Schengenu mají povinnost zajistit hranice proti nelegálnímu vniknutí cizích osob. Ve Varšavě sídlí k tomu zřízený jakýsi výbor EU. Pokud ty země tak nečiní, ba naopak, ty osoby aktivně do svých zemí přivážejí, je to výhradně jejich problém. A pokud nám ty imigranty budou vnucovat, nezbyde nám nic jiného, než si naše hranice hlídat sami. Kvůli pár Rusům na motorkách se dělal takový tyjátr a tady připlouvají tisíce nebezpečných běženců týdně a EU dělá, jako by se vlastně nic nedělo. To je na hlavu uhozené. Evropa není nafukovací.


Nepřihlášený uživatel

#185 CO NAM ČT H... ZAS NEUKAZALA

2015-07-02 19:56


Nepřihlášený uživatel

#186 Re: CO NAM ČT H... ZAS NEUKAZALA

2015-07-03 07:30

#185: - CO NAM ČT H... ZAS NEUKAZALA  

 Ono to ještě někoho od té propagandstické ČT sračky dokáže pekvapit? Obdivuji lidi, kteří ji stále dokáží sledovat. Ti musí mít hodně silný žaludek, hodně pevné nervy, nebo hodně prázdnou hlavu.


Nepřihlášený uživatel

#187

2015-07-03 09:57

Útlocitný pohled Dr. Čulíka na problematiku imigrace aneb jak se nechtěně sympaticky „odkopal“!

Pan Čulík i dál perlí : Velká část uprchlíků jsou vysoce kvalifikovaní příslušníci profesních středních vrstev, chirurgové a farmakologové ze Sýrie a z Afghánistánu, protože kdo jiný než střední vrstvy má možnost platit pašerákům za převoz do Evropy až 30 000 euro. Kolik Čechů by si mohlo dovolit zaplatit převaděči do zahraničí v nejvyšší nouzi více než 800 000 Kč?! Z názoru pana doktora Čulíka bychom měli zřejmě usuzovat, že ty plné lodě uprchlíků jsou samí páni inženýři, chirurgové, farmakologové ze Sýrie a Afghánistánu jenom proto, že měli na zaplacení převozu 30 000 euro? A pokud ty lodě nejsou plné inženýrů, chirurgů apod., ale jsou obsazeny také obyčejnými lidmi, někdy s rodinami, jindy bez nich, kde tito lidé vzali 30 000 euro na zaplacení převozu? Vzali si na to snad u banky úvěr? Zda-li vše znalý pan Čulík také ví, komu ty peníze za převoz jdou do kapes? Pan všemoudrý dr. Čulík pokračuje:

     „Na světě existují nejrůznější varianty islámu a drtivá většina z nich je naprosto mírumilovná.“ To je velmi pozoruhodný pohled a hodnocení pana Čulíka na islám (zřejmě praxe a zkušenosti z pobytu v Anglii), jen škoda, že jinak velmi chytrý, vzdělaný, zkušený pan doktor jaksi neslyší také jiné reálné názory některých islámských extremistů (jejich názory je možné vysledovat na řadě video záznamů), kde se o islámu vyjadřují naprosto odlišně a pan Čulík by se zřejmě nestačil divit! Není však od věci poznamenat, že podle těchto extremistů skutečně věřící muslim, vyznávající islámské náboženství, může být mírumilovný jen do té doby, než mu Bůh-Alláh (Prorok) cestou nějakého extrémního islamisty (teroristy) nepřikáže jednat jak Alláh žádá a přikazuje!

     Skutečnost, že Konvičkovu petici podepsalo a na jeho patologickou demagogii přistupuje několik desítek tisíc lidí v České republice, je však znepokojující, protože jako obvykle se Češi stávají obětí hysterie a strachu ohledně neexistujícího, vykonstruovaného problému. Pan Čulík se ve své hystericko-demagogické analogii totiž nechtěně, zato až nezvykle upřímně „odkopal“, když totiž touto větouvyslovil tolik utajovanou pravdu. Není to tak dávno co sám na stránkách Britských listů burácel propagandou o nebezpečném Rusku, jeho imperiální   rozpínavosti, o jeho dobyvačných úmyslech, ale i o jeho špatném morálním charakteru, vycházejících z historických zkušeností atd.

ODKAZ-Útlocitný pohled Dr. Čulíka na problematiku imigrace aneb jak se nechtěně sympaticky „odkopal“!


Nepřihlášený uživatel

#188

2015-07-03 12:35

Tohle není migrace jako třeba po druhé sv.válce, kdy Německo např. přijímalo tisíce lidí z Turecka. Po válce byla jiná situace, miliony lidí zahynulo ve válce a na světě bylo o několik miliard lidí méně. Přesto, že v Německu žije už 2. generace Turků, je jejich styl života stále odlišný. Pořád jsou rodiny,které dokážou svoji dceru zavřít doma nebo zabít, když se zamiluje do Němce.A Turci jsou civilizovanější, než ti chudí z nejchudších z Afriky, co je sem někdo verbuje. Za touhle migrací z Afriky a blízkého je ďábelský plán vyšinutých magorů, co si říkají Islámský stát. Proč to pořád tihle, co nás urážejí, že jsme rasisti, nechtějí vidět a pochopit.


Nepřihlášený uživatel

#189

2015-07-03 13:27

nechci aby me deti zili ve strachu jako tomu je v USA,Anglii,Franci v nemecku casem poznaji ze udelali chybu uz na to doplaci i Swedsko a jako vzdy media vse tutlaji aby si lidi mysleli ze je vse ok
Doktor

#190

2015-07-03 13:34

nechci aby me deti zili ve strachu jako tomu je v USA,Anglii,Franci v nemecku casem poznaji ze udelali chybu uz na to doplaci i Swedsko a jako vzdy media vse tutlaji aby si lidi mysleli ze je vse ok


Nepřihlášený uživatel

#191

2015-07-04 06:05

naše nyní romy, neúspěšně integrujeme od roku 1241 a to jsou křesťané....nejde jen o syřany, jde o všechny utečence, 10 milionů lidí z této země neemigrovalo, neboť si ani nemohlo koupit příslib do Jugoslávie, museli jsme žít zde " pod jhem komunistů" platit daně a budovat -mimo jiné fond solidarity ze kterého se již v roce 1977 podporovala výchova syrských odborníků v továrnách va naší zemi. Já s nimi pracoval- ostrý nůž na řešení všeho- a to byli internacionální přátelé. My starší tedy již máme pomoc za sebou, zjevně se neosvědčila a protože jsme neemigrovali a žádná :-) vyspělá demokracie nás nehostila, tak opravdu nemáme žádnou morální povinnost hostit zde půl světa. Emigranti ji maji- ovšem sami za sebe, takže ať každý kdo tuto morální povinnost má, se dostaví k notáři a prohlásí do notářského zápisu : jsem normalizační emigrant a mám morální povinnost pomoci uprchlíkům, žádám o přidělení ....ks uprhlíků do mé domácnosti a plně za ně přebírám trestní a hmotnou odpovědnost :-) jednoduché a morální a spravedlivé. Vím co říkám, jsem akademicky vzdělán s letitou praxí v bezpečnostních složkách státu. S pozdravem Ivan Dolejšek

Nepřihlášený uživatel

#192

2015-07-04 10:17

Křesťanská Evropa jako protihráč i partner islámského světa

„Příliv uprchlíků do Evropy: Multikulturní obohacení nebo občanská válka?“ To bylo téma již šestnáctých Hovorů na pravici, organizovaných 22. června v Praze Akcí D.O.S.T. Vystoupili na nich předseda strany Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura, předseda Bloku proti islámu Martin Konvička, místopředseda Národní demokracie Ladislav Zemánek a publicistka Lea Vojteková.

Diskusní večer měl zajímavou dohru, neboť jeden z přítomných, sociolog Petr Hampl, člen Svobodných a spolupracovník Bloku proti islámu Martina Konvičky a Jany Volfové (která slovně napadla přítomného poslance Okamuru), veřejně osočil představitele národně konzervativní Národní demokracie Ladislava Zemánka za údajné rasistické, antisemitské a nacistické výroky, jichž se měl během svého vystoupení dopustit. Tuto evidentní lež byl pod tlakem důkazů následně nucen odvolat a omluvit se.

ODKAZ-Křesťanská Evropa jako protihráč i partner islámského světa

Drak

#193 Imigranty nechceme !!!

2015-07-04 10:26

Chaos a rozvrat Evropy jako konkurenční boj zadlužené a vadnoucí velmoci o trhy, vliv a moc, za pomoci evropských a bruselských kolaborantů a zrádců, v lepším případě blbců.

O migranty ze zemí, které rozvrátili USA a NATO (Irak, Lybie, Syrie ...), někdy za formální pomoci EU (Ukraina) by se měli postarat pachatelé těchto zločinů,  t.j. především USA, někdy pod vlajkou NATO. Vše však bez mandátu UNO/OSN !!!

Na americkém středozápadě je přeci tolik místa. Evropa má již dost svých zkušeností s imigranty (Francie, BRD, GB,  Švédsko ....) a neumí je řešit. Např. Italie neustále neohroženě, nikým nažádána "zachraňuje" (někdy i u břeh Libie), místo aby účinně hlídala a chránila hranice své i Evropy proti nelegálním vetřelcům a pak naříká, že to nezvládá a chce pomoct!

Nám stačí naše neřešená cikánská menšina. To opravdu již nemůže český daňový poplatník, který vytváří nějaké hodnoty, utáhnout. Navíc nám stále přibývají další státní zaměstanci, státní správa bobtná a často jediný jejich přínos je, že z jejich platů, na které se bere z daní produktivních daňových plátců, sami platí aspoň také nějaké daně. Absurdní?

 


Nepřihlášený uživatel

#194

2015-07-05 13:06

Čechy čechům,žádné dementní muslimáky !

Nepřihlášený uživatel

#195

2015-07-05 13:33

Souhlasím,jsem Čech.Islám tu nechci!

Nepřihlášený uživatel

#196

2015-07-05 20:28

Když vidím ty sluníčkářský aktivisty, jak se snaží za každou cenu zaplativt tuhle zem co největším počtem imigrantů, tak se mi otevírá kudla v kapse. Jak je vůbec možné, že někdo může být tak fanatický vlastizrádce a vygumovaný naivní idiot? Co u nich udělali rodiče ve výchově špatně, že z nich vyrostli takoví idioti? Kdyby v biblických dobách existovali lidskoprávní aktivisté, mohl si bůh odpustit 10 ran egyptských a místo toho by na faraona poslal jednoho z nich - efekt by byl stejný.


Nepřihlášený uživatel

#197

2015-07-06 07:22

Nechci žít s muslimi abych se bál o život svých blízkých nebo svůj vlastní. Nechci žít s lidmi, kteří mě jako nevěřícího v Islám budou nenávidět. Nejde o žádný rasismus jak mnoho politických představitelů a sluníčkářů bez logického myšlení stále dokola omýlají. Jsem naprosto obyčejný spořádaný občan a proto říkám NE Islámu.

Nepřihlášený uživatel

#198 Humanismus zabíjí

2015-07-06 07:53

Vřele doporučuji všem sluníčkářským vymaštěncům, aby si uvědomili, co vše svojí debilitou podporují:

Humanismus zabíjí 1

Humanismus zabíjí 2


Nepřihlášený uživatel

#199

2015-07-06 10:01

mohou si imigranty přijmout emigranti.a havlovci.trautrnberg navzdory benešovým dekrétům zíískal co mu nepatřilo.má pozemku dost ať si je vezme.

Nepřihlášený uživatel

#200 Re:

2015-07-06 18:28