Petice za zrušení koncesionářských poplatků pro českou televizi ..


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-03-07 17:04

Kdo lže, ten krade!
disident

#2

2015-03-07 17:39

Nechápu, čeho se "hrdinové", kteří skrývají svá jména, bojí. To jen potvrzuje kvalitu demokracie a víru občanů v ní ! Vážení, pokud se budeme všichni bát, budou zde za pár dní americká vojska, zatáhnou nás do války s Ruskem, které nás nijak neohrožuje, a z těch, co přežijí válku, nadělají otroky, kteří navíc budou vystaveni hordám muslimských zabijáků, které k nám nechají nastěhovat. Pokud se bojíte ČT říci své jméno, plaťte jak mourovatí a nestěžujte si !

Filištín

#3 Učíme se v USA a VB, 1 000 opakujeme lež.Ohlupování davů.

2015-03-07 20:16

Bývalý šéf personálu novin New York Times, při projevu v rámci přípitku v New York Press Club mimo jiné řekl:

„V současné době neexistuje taková věc, jako je nezávislý tisk. Víte to stejně dobře, jako já.

Není mezi vámi ani jeden novinář, který by se odvážil upřímně vyjádřit svůj vlastní názor. Víte předem, že kdyby to udělal, nikdy by se to neobjevilo v tisku.

 

Jsem týdně placen za to, že své upřímné mínění nezveřejňuji v novinách, pro něž pracuji. Vy ostatní jste placeni za stejnou věc a kdo z vás by byl tak pošetilý, aby napsal svůj upřímný názor, brzy by se ocitl na ulici a hledal by si jiné zaměstnání. Kdybych dovolil, aby se v jednom čísle mých novin objevil můj poctivý názor, do dvaceti čtyř hodin bych přišel o místo.

 

Prací žurnalistů je zabíjet pravdu; bezostyšně lhát; překrucovat pravdu; hanobit; plazit se u nohou mamonu a prodávat svou vlast a rasu za svůj denní chléb. Vy i já víme, že věřit v nezávislost tisku je bláznovství. Jsme nástroji a vazalové bohatých mužů za scénou.

Jsme skákající tajtrlíci, oni tahají za drátky a my tancujeme. Naše talenty, naše možnosti a celé naše životy jsou vlastnictvím těchto mužů.

Jsme intelektuální prostituti.“

Platí to do puntíku pro čeký rozhlas i televizi. Proč si platit za vymývání mosků národa???

Disident 1

#4 Disident nechápe.Po roce 1989 zde zvítězila svoboda?????..

2015-03-07 20:23

Nechápete? U nás je totiž svoboda, pane disidente. Svobodně si řeknete veřejně pravdu a zaměstnavatel nebo stát vás svobodně VYKOPNE  ze zaměstnání. A NENÍ DOVOLÁNÍ.  A pokud jste si nenakradl, můžete svobodně chcípnout i s celou rodinou. V roce 1989 totiž zvítězila pravda a láska,JAK SE PRAVÍ V TELEVIZI  a v dílech génia z Hrádečku.Svobodně si můžete na záchodě říkat co libo. A ČTV vás pravdivě informuje o rozkrádání vlasti....směj se, paňáco.

Iva

#5 Dovětek:3.svět.válku tento národ nepřežije

2015-03-07 20:30

Pane disidente, 3.světovou válku nikdo ve středoevropském válečném prostoru z Čechů nepřežije.NYNÍ JDE O HOLOU EXISTENCI OBČANŮ ČESKÉ REPUBLIKY. NEPLAŤME SMRTÍCÍ VLASTIZRÁDNOU LŽIVOU PROPAGANDU. Redaktoři rozhlasu a televize stupňují válečnou propagandu proti Rusku. Rusko nic a nikoho nepotřebuje. Zato Západ a USA jsou vydrancované do mrti. ZÁPAD POTŘEBUJE PŮDU, SUROVINY, ROPU, ODBYTIŠTĚ A OTROKY.


Nepřihlášený uživatel

#6 Ako platia televíziu a rozhlas v iných krajinách

2015-03-08 16:11

- od týchto úhrad už upustili napríklad v Belgicku, Holandsku, Luxembursku, Lichtenštajnsku, Monaku, Portugalsku a v Španielsku, kde rozhlas a televíziu platia zo štátneho rozpočtu

http://vool.cz/m9h2k

Zpravodajec

#7 Co mi v rozhlase a TV chybí

2015-03-08 16:43

Jiří Hykel
Kopřivnice

#8 ČT v moci USA, NATA, EU !!!

2015-03-09 15:14

ČT od převratu r.89 většinou doslova krmí společnost v našem státě polopravdami,lhaním, dezinformaceni, jak v našem státě, tak i ve světě  !!! Velice vstřícně poukazuje do nekonečna na zločiny komunistů a všeho co se týkalo socialismu a doby od 2 svět. války, ale již neříká, co bylo pro lidi prospěšné, jaké měli sociální jistoty, zdravotnictví, školství a hlavně byla práce pro každého člověka a na druhou stranu straní nadšeně požitků kapitalismu, imperialismu, kapitalistické demokracie. Hlásá  a krmí společnost jaké je zasloužilá kapitalistická demokracie, svoboda slova, svoboda občanů, jak je společnost zabezpečena potravinami, jaké jsou podle statistiky výdělky, ale již nehlásá, jak se žije obyčejným občanům, jak živoří, kolik sebevražd a zničených životů současné zřízení zapřičínilo. V současnoti doslova propaguje válečné štvaní proti Rusku v návaznosti na Ukrajinu, ale již doslova lže a hlásá opak o tom, co se tam doopravdy stalo,že na Ukrajině doslova se znovu obrodil fašismus a tvrdý nacionalismu za podpory především USA, NATA a EU  !!! Neinformovala o vraždách ukrajinských fašistů ukrajinských občanů Doněcka, Luhanska, o vraždách policistů, kteří měli udržovat pořádek na Majdanu, byli těmito fašisty zajati a podřezani, jak dobytčata, nehlásá o všech zvěrstvech těchto fašistických a banderovských hordách  !!! ČT doslova připravuje naší společnost a náš stát na vojenský konflikt mezi USA, NATA, EU  a Ruskem, kde již dopředu velice záměrně nálepkuje jako agresora Rusko a že Rusko je hrozbou jak pro ČR, tak i pro celou EU.

NENÍ TO PRAVDA, JE TO PRACHSPROSTÁ LEŽ A ZÁMĚR ROZDĚLIT I NAŠÍ SPOLEČNOST  !!!

NEJVĚTŠÍ NEBEZPEČÍ JAK PRO NÁS, EVROPU I CELÝ SVĚT, ABY NEVZNIKL VÁLEČNÝ KONFLIKT ČI SVĚTOVÁ VÁLKA JE PŘEDEVŠÍM IMPERISLITICKÉ USA, NATO  I SE SVÝMI POHUŇKY EU I ČR  !!!!

ČT JE V PODRUČÍ TĚCHTO VÁLKYCHTIVÝCH ZLOČINECKÝCH MOCNOSTÍ S DOCÍLENÍM SVĚTOVLÁDY  !!!


Nepřihlášený uživatel

#9

2016-02-27 18:19

Dobry den jsem pro zruseni poplatku za ceskou televizy .Ceskou tv platime a bylo slibeno,ze televize nebudou visilat reklamy.Ceska tv ani nema ani zadnou lepsi programovou nabidku nez sokrome tv a porad opakuji stare porady.