PETICE PROTI VYBUDOVÁNÍ 1. ETAPY PŘELOŽKY SILNICE I/19 V MĚŠICÍCH


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-05-29 19:54

myslím. že v současné době. kdy nebude zpoplatněn úsek dálnice a Čekanice - Mašát a průmyslová zóna se již rozrůstat nebude, postrádá to smysl a je to jen ničení přírody, které kolem Měšic už moc není

Nepřihlášený uživatel

#2

2015-06-05 20:14

Ještě loni byla veřejnosti předkládána jako největší priorita výstavba přeložky Tesco - most přes Lužnici - Slapy. To mělo logiku, protože z Tábora směrem na Bechyni, přes Horky, Slapy, Malšice se hustá doprava vede Budějovickou, stojí dobu na Křižíkově náměstí (chudák Křižík, ten by se divil...) pokračuje pomalu po úzkých historických Parkánech a těsně vedle Kotnova. Takto by se po mostě tato hustá doprava městu vyhnula a tím by se ulevilo nejen Budějovické, ale i např. Zavadilské, která je často uváděna jako důvod výstavby "nynější priority" Chýnovská - Vožická - dálniční přivaděč Čekanice. Priority naši radní  mění dost často a taky to v Táboře podle toho vypadá.


Nepřihlášený uživatel

#3

2015-06-12 11:50

 V Táboře poslední dobou co stavba to "perla". Absolutně bez rozmyslu, nekoncepční. Koho jsme si to proboha zvolili ? Průtah Vožická - Chýnovská je jenom další průšvih ! Na lidi se v tohle městě prostě ohled nebere.