Uprchlíky v České Republice nechceme

Nathaniel

#1

2015-06-18 17:32

Kolik takových peticí tu ještě bude? Budete v sobě ten rasismus muset potlačit, protože oni tu budou ať se vám to líbí nebo ne.

,,,,,,

#2

2015-06-19 05:53

 No každopádně by se měl autor petice naučit pravopis a pak sepisovat xenofobní petice.


Nepřihlášený uživatel

#3

2015-06-22 12:07

dva prispevky a v obou typicke berlicky o rasismu a xenofobii, ale argumenty zadny, jak typicke

Nathaniel

#4

2015-06-22 14:17

Jaké argumenty chcete slyšet? Že jste Hitlerovsko nacistická svoloč plná fašismu? Že vám vadí vše, co není bílé a podle vás "normální"? Že utlačujete všechny menšiny a přitom tu největší bordel děláte vy? Že odsuzujete lidi podle barvy pleti, nikoliv podle chování? Že si myslíte, že každý přistěhovalec je vrah? Ti lidé tu hledají bezpečí a utíkají před válkou, ale pro vás to jsou všechno vrazi, jen proto, že nejsou bílé pleti. Český stát je od nepaměti plný nenávisti a neonacismu, neumí se civilizovaně a humánně stavět k problémům. Ještě že existují organizace typu Antifa.


Nepřihlášený uživatel

#5 Re:

2015-06-27 08:22

#4: Nathaniel -  

 Ty demente zmasírovanej multikulti propagandou. Ono by stačilo přestat žrát ty rádoby soucitné žvásty, kterými nás krmí od rána do večera a které mají navodit lítost, abychom houfně přijímali imigranty jako na běžícím páse a dál ztráceli svoji identitu, budoucnost, svobodu, bezpečnost a zapnout svůj vlastní mozek, hledat fakta z různých zdrojů, ne jen z prohnilého zpolitizovaného mainstreamu.

Imigranti ve Francii

Afričani v Itálii

Tohle je výsledek imigrace, to nám v televizi nepustí, to se jim nehodí do krámu, multikulti ideologie si nepřipouští žádné chyby, to je stejný fanatismus jako ten islamismus. Ale chtít po vás sluníčkových bezmozcích přemýšlet, to jsem si asi troufl moc, vy raději budete dokola opakovat svoje prázdné nic neříkající fráze, všechny oponenty pro nedostatek slovní zásoby a argumentů rovnou nazývat nacisty, protože máte strach, že jsou ve vašem růžovém vnímání světa povážlivé trhliny a bojíte se konfrontace s pravdou. Pletete si toleranci se sebemrskačstvím. Tohle já prostě ve své zemi nechci a ani to svým dětem nemohu udělat. To bych nebyl otec, nýbrž hyena!


Nepřihlášený uživatel

#6 Re: Re:

2015-06-27 08:24


Nepřihlášený uživatel

#7

2015-06-27 08:25


Nepřihlášený uživatel

#8

2015-06-27 13:01

Je třeba si konečně uvědomit, že existuje jen jediná cesta, vracet je zpět a provést blokádu u hranic severní afriky a hned je otáčet a převaděče střílet. Jinak Evropa jak ji známe brzy zanikne!

Nathaniel

#9

2015-06-27 18:23

Jasně fataničtí vlastenci, jste horší jak islámisti trubky český jen byste vraždili, tak čím se lišíte od nich? :D

Mara

#10 jen kolonista si vybírá cílovou zemi!!!

2015-06-28 16:12

#4: Nathaniel -  

 Uprchlík svůj útěk před válkou končí ihned tam,kde již není ohrožen na životě a je vděčný i za minimální pomoc....ale fakta hovoří jasně: vzbouření imigrantů v maďarském azylovém táboře s hesly freedom,freedom je jasně identifikují jako kolonisty a okupanty,kterým jde jen o ekonomické zájmy.  Kdybys nebyl single a nebydlels v mamahotelu,ale měl jsi vlastní rodinu,tak by jsi byl schopný vnímat tyto fakta a tvoje odpovědnost by ti nedovolila psát takový nesmysly,protože bys nechtěl,aby ti tvé děti jednou plivali na tvůj hrob chlapče...


Nepřihlášený uživatel

#11 Re:

2015-06-28 20:10

#4: Nathaniel -  

 Antifa, ty myslíš tu tlupu zablešených zfetovaných děcek? Ti jsou spíš k smíchu :-D Nebo k pláči?


Nepřihlášený uživatel

#12 Re:

2015-06-28 20:14

#9: Nathaniel -  

 Nikdo nikoho nechce vraždit, ty zfetovanej imbecile, jen nechceme přijímat rizikový uprchlíky, kteří se nehodlají přizpůsobit, ale tahají sem svoje středověký manýry. Podle zkušeností ze západní Evropy je všem rozumným lidem jasný, že jen dělaj bordel a ohrožují domácí obyvatelstvo. Takoví sluníčkoví dementi jako ty by potřebovali poslat na pár týdnů do centra islámskýho státu, aby si uvědomili jaký špíny se to zastávají. Potom by se vám možná v těch vyhulených makovicích konečně rozsvítilo, ale spíš myslím že ne. Kde nic není ani smrt nebere.

Martin Pospíšil
Brno

#13

2015-07-01 14:32

Alex, Nathaniel, Karel Březina, že všechny tyhle pseudonymy jedno a to jisté jest? různé přezdívky, ale pořád ta samá debilita. Nás neošálíš :-) 

Nathaniel

#14 Re:

2015-07-01 21:27

#13: Martin Pospíšil -  

 Já bych mohl říct úplně to samé :) stejný neonacistický kecy schizouši :)


Nepřihlášený uživatel

#15

2015-07-10 06:57

NECHCI PROBLEMATICKÝ UPRCHLÍKY VE SVÉ ZEMI, TADY JSM DOM MY A NEBUDEM SE CO PODŘIZOVAT MUSLIMSKÝM FAŠOUNŮM ANI BRUSELU !!


Nepřihlášený uživatel

#16 Re:

2015-07-10 12:34

#4: Nathaniel -  

ty vole, ohanet se antifou, to je dobrej for, tyhle lidi jsou agresivnejsi a tupejsi nez drtiva vetsina odmitacu migrantu


Nepřihlášený uživatel

#17 Re: Re: Re:

2015-07-10 17:52


Nepřihlášený uživatel

#18

2015-08-11 05:11

natahali jsme si sem cikány stát je nebyl schopnej převychovat nebo se jich zbavit no a ted na jejich nevychovanej drzej a socialní způsob života jenom doplácíme to jsou miliony korun který tečou do cikánských rodin ze kterých nikdy nic nebude. vznikne stoho jenom další pakáž která bude ze slušných lidí a ze státu tahat peníze!  A s Islámskýma uprchlíkama to bude to samí ale spíš si myslim že ještě horší!!!!!!

Klídek buřt pívo

#19 Nebojte se bůčci

2015-08-11 15:45

Však uprchlíci mají ČR jako tranzit do Německa a dál na sever do Anglie. U vás nezůstanou. To by si pomohli, zakotvit u zapšklých pivních prasat.


Nepřihlášený uživatel

#20 Re:

2015-08-21 22:48

#4: Nathaniel -  

 Jo a jaký je rozdíl mezi českými vlastenci a antifou? Jedni brojí proti islamismu, druzí proti fašismu, oba tábory jsou tedy úplně stejně netolerantní. S tím rozdílem, že vlastenci alespoň bojují za svoji vlast, svůj národ, svoje lidi, svůj kmen a ne proti vlastním lidem. To musí s člověkem cloumat pořádná demence, aby pozdvihl zbraň proti svému bratru či sestře. Nebo že by za to mohla ta vysmaženost hlavy všemi těmi houbičkami, makovými paličkami a jiným svinstvem?

asi blbec nerozumný

#21 Re:

2015-08-23 14:34

#4: Nathaniel -  

 tak si je vem všechny domů, ať máme vzor!

Tomáš

#22 Re:

2015-08-27 09:40

#4: Nathaniel -  

 Ano, když jsme tak nehorázně rasistický stát, tak proč nám je tedy cpou? Proč si je nepřijme třeba tolerantní mírumilovná Saúdská Arábie, náš velký spojenec, a další bohaté státy Perského zálivu, když jsou jim kulturně podstatně blíže a topí se v petrodolarech, že neví, co s nimi? Než pomoci svým bližním, raději si budou stavět umělé ostrovy, kilometr vysoké mrakodrapy a lyžařskou sjezdovku uprostřed pouště. Můj známý byl několik let pracovně v SAE a především v Arábii a měl popotahování s náboženskou policií jen za to, že měl na krku viditelně křížek. Bezpochyby tolerantní země. A víte, že za sebemenší kritiku islámu se tam bičuje? Víte vy vůbec, kolik křesťanů ve světě zemřelo za poslední rok rukou muslimů? A nejde jen o Islámský stát, to se děje všude - Nigérie, Etiopie, Súdán, Egypt, Pákistán, ... Proč se nezabýváte raději tím? Aha, ono vlastně není košer kydat špínu na hlavu nedotknutelných muslimů, oni se smí pomlouvat pouze Evropané. Ti jsou vždy nejhorší. Ujišťuji vás, že by se na světě kažký stát bránil přívalu takových mas utečenců z rizikových oblastí, které zcela naruší jeho kulturní ráz, jen jediná Evropa si to ale musí nechat bezmezně líbit, sklonit se na kolena a s otevřenou náručí čekat na svoji pozvolnou smrt, a nesmí ani ceknout, nebo bude oštítkována jako xenofobní. No, máte to vy multikulťáci opravdu prapodivné uvažování. Zajímaly by mě logické pochody ve vašich hlavách, očividně je tam něco ve značném nepořádku. Narozdíl od vás naivních troubů, kteří víte jen to, co vyčtete z tendenčních učebniíc multikulti profesúrků, ale jinak jste naprosto odtržení od reality, já mám sestru, která žije už 20 let v Itálii, takže vím z první ruky, jak se tamní imigranti chovají a co vše mají na svědomí, takže si opíjejte rohlíkem laskavě někoho jiného. Tady vám tu sluníčkovou multikulti propagandu nikdo moc nežere. Už když jsem u ní byl před dvěma lety na návštěvě, tak to na jihu kolem Neapole stálo zato a nyní je to ještě mnohem horší. Obraz reality je diametrálně odlišný od toliko proklamované idylické pohádky, kterou nám předkládají v mediích za účelem navodit iluzi bezpečí a uklidnit ovčany, aby svorně přijali kvóty, místo aby se začalo rázně zakročovat proti pašerákům. Copak si myslí, že jsme úplně blbí, že budeme slepě přikyvovat všemu, co na nás blijí z médií?

Mia

#23 Re: Re:

2015-09-10 03:57

#22: Tomáš - Re:  

 Naprostý souhlas. Pokud by nebylo k zbytí, ať ČR přijme pouze sirotky zasažené válkou. Dalo by se to obhájit. Další ústupek, pokud by nešlo jinak, tak přijmout dospělé ANO, ale ať jsou v táborech hlídáni.  Jakmile válka skončí za pomoci EU tak všechny navrátit. A pomáhat na dálku. Jinak s přijetím nesouhlasím. Ale co dělat, kromě podpis. petic? Jako obyčejná občanka ČR Nic nezmůžu.

Nekorektně

#24 Pár faktů, které se v politicky korektních médiích příliš často nedočteme:

2015-09-12 10:06

- Masakr v Charlie Hebdo nebyl ani zdaleka první – ani v Evropě, ani ve Francii. Stačí zmínit židovskou školu v Toulouse a židovské muzeum v Bruselu, Londýnské metro, madridský vlak, beslanskou školu, moskevské divadlo či nedávné útoky ve Volgogradu v Rusku, holandského kritika islámu Theo van Gogha, britského vojáka Lee Rigbyho, a mnoho dalších, kteří se stali oběťmi nenávistné islámské ideologie.

- Mnozí si jistě pamatuji nedávné nepokoje muslimských imigrantů ve Francii, kterým padlo za oběť mnoho zapálených aut či vyrabovaných obchodů. Obdobné se odehrávají v Anglii, ve Švédsku a jinde.

- V mnohých městech západní Evropy existují čtvrti, kde vládnou fakticky četné muslimské gangy a do nichž se bojí vstoupit i samotná policie.

- Neintegrovaní muslimští přistěhovalci jsou příčinnou mnohonásobně zvýšené kriminality. Muslimové tvoří 6 % švédské populace. A i přesto je 77 % všech znásilnění spácháno právě touto menšinou.

- Muslimští předáci stále aktivněji prosazují šaríu, tedy islámské náboženské právo, které je symbolem omezování práv žen, tělesných trestů, trestů mrzačením, vražd ze cti, vražd za odpadlictví a takzvaných urážek víry a další podobně primitivní projevy, které odporují Listině základních práv a svobod a které nepatří do naší zeměpisné polohy ani do naší doby. Islámské představy o náboženských pravidelech nadřazených nad světská jsou v přímém rozporu se sekulárními státy Evropy, ohrožují nejen náš způsob života, ale i samotné principy demokracie, plurality, lidských práv a svobod pro všechny své obyvatele.

- Radikální duchovní v západoevropských mešitách hlásají nenávist k tradičním evropským hodnotám a způsobu života, rekrutují bojovníky pro Islámský stát. Co budou dělat ty tisíce bojovníků, až se vrátí vycvičení a zocelení válkou zpět do Evropy?

- Nenávistná kázání v mešitách, špatně zastřené vyhrůžky zástupců evropských muslimů (obojí se děje i u nás, vzpomeňte na nedávnou policejní razii v pražské mešitě, kde se schází, kromě bezúhonných věřících i kriminální živly z Václavského náměstí a profesionální bojovníci z Kavkazu)

- 63letý rakouský důchodce byl zatčen policií za to, že na svém pozemku během sekání trávy nahlas jódloval. Měl totiž konkurenci: na sousedním pozemku stojí islámská mešita, ze které během modlení pouštějí do okolí z reproduktorů na dvoře zpěv muezzina. Kdo má právo se projevovat nahlas? Má právo si nahlas zpívat rakouský důchodce nebo má právo pouštět do okolí nahlas z reproduktorů mešita islámské zpěvy?

- Ředitel školy v severoitalském Bergamu zakázal výstavku vánočních jesliček, aby tradiční symbol křesťanských svátků nediskriminoval žáky vyznávající jiná náboženství. Tyto děti v některých třídách tvoří až polovinu žáků. Škola za to sklidila kritiku rodičů italských dětí i politiků. "Ten zákaz je absurdní. Proč by neměly děti nezávisle na své víře prožít radost, která je s Vánocemi spojena?" prohlásil předseda krajně pravicové italské Ligy severu Matteo Salvini. Právě tato strana se postavila do čela kritických reakcí, které rozhodnutí ředitele v Itálii vyvolalo. Salvini se proto rozhodl školu navštívit a jako dárek s sebou vzít betlém. Ředitel školy Luciano Mastrorocco ale ani kvůli vlně nesouhlasu nechystá své rozhodnutí změnit. "Veřejná škola nesmí žádným způsobem nikoho diskriminovat," zdůraznil. Zakázané jesle chtěl ve své třídě vystavit jeden z učitelů.

- V Bruselu se bojí rozsvítit tradiční vánoční stromeček. Bruselská radnice tak učinila kvůli obavám z muslimské komunity, již by nasvícený křesťanský symbol Vánoc prý mohl urazit.

- Po celé Evropě se šíří vraždy ze cti, jako nedávno v Německu, kde těhotnou nemuslimskou dívku upálili dva muslimové. Vrahem byl její o rok starší turecký přítel. Podle informací policie nutil mladík svou dívku k potratu, ale protože to odmítala, cítil, že to zraňuje jeho takzvanou čest. A co je nejhorší, pachatelé v takových případech dostanou ve vyhlášení soudního verdiktu vůči nim “islámský trestní rabat”, tedy ohledy, které začaly brát soudy na pachatele islámské víry, kteří jsou pod tlakem své kultury a tradic.

Uprchlíky nechceme

#25

2015-10-02 20:22

Lidi pořidte si loveckou kuš nebo perkusní dvouhlavnovou pušku jsou to docela dost učiný zbraně volně prodejný od 18 let při ochraně zdravý nebo majetku můžete zbraň použít!!! uprchlickou islámskou pakáž tu nechci!!!