Solidaritu s uprchlíky: Přijímám– Nepřijímám

Tomáš

#1

2015-08-10 14:01

Nemám sebemenší solidaritu s někým, kdo mi vyhrožuje, že až jich bude víc, že nám podřežou všem krky. S nikým kdo opovrhuje moji kulturou, kdo v azyláčích vyhazuje darované jídlo, že e mu nezdá dost dobré, podniká vzpoury, kdo křičí za pokřiku aláhu akbar, že Evropa bude brzy jejich. Pokrytci, kteří s těmito lidmi cítí solidaritu, by raději měli svým humanismem plýtvat tam, kde se to setká s větším úspěchem, tedy k našim bezdomovcům, seniorům, kteří žijí od důchodu k důchodu, našim rodinám na pokaji chudoby, těžce nemocným, na jejichž operace se skládají sbírky, dětem z dětských domovů, hendikepovaným, je toho opravdu hodně, co je potřeba v našem státě chránit, tak proč svojí solidaritou plýtváme na africká individua, která si naší pomoci vůbec neváží a tedy si ji naprosto nezaslouží!

K volbám všichni společně

#2 Re:

2015-08-10 14:43

#1: Tomáš -  Přesně tak, Tomáši, realita je, jaká je, imigraci nezastavíme, proto by bylo prospěšné demokraticky zabránit naší neschopné vládě, pod kontrolou nadnárodních mocností v této sebevraždě. 

 


Nepřihlášený uživatel

#3

2015-08-10 19:50

Dnes s nimi budeme solidární, zítra nám budou řezat hlavy. Za mě říkám ne, muslimové ještě nejsou připraveni na demokracii, do toho stádia musí dospět sami a ještě mnoho století to potrvá a pár potrhlých studentů religionistiky nebo sociologie ať si trhnou, nebo sbalí saky paky a odjedou šířit pravdu a lásku do Sýrie.


Nepřihlášený uživatel

#4 Re:

2015-08-12 12:44

#1: Tomáš -  

 Plně souhlasím!! Jak píšete, já nevidím důvod pomáhat lidem, kteří se vyvyšujou nad nás, kteří zde šíří to, před čím sami utíkají, kteří necítí žádný vztah k naší společnosti. Soucítím s utlačovanými komunitami křesťanů, Kurdů, židů, hinduistů, atheistů, i muslimských sekularistů a dalších v muslimských zemích, ale rozhodně ne s lidmi, kteří v azylových centrech slibují, že nám všem podřežou krky a za pokřiku alahu akbar roztahují muslimské vlajky. Tihle nemají právo na život v demokratický společnosti!!

K volbám všichni společně

#5 Re: Re:

2015-08-12 13:22

#4: - Re:  

  Ano, člověk prchající před válečným zlem, ve snaze přežít, by byl vděčný za přístřeší a stravu a přizpůsobil by se podmínkám, jaké jsou. Co by za to dali naši bezdomovci, které lichváři připravili o střechu nad hlavou. A neumím si představit například Ukrajince, prchající z války, na opačný konec zeměkoule. Zvládnou překročit tak ještě nejbližší hranice, kde by vzali peníze na cestu?  

Jiří Pehe

#6

2015-08-12 19:42

Až teď jsem si uvědomil, jaký jsem debil, odpusťte mi. Imigranti pro Česko rozhodně představují palčivý problém a já to ve své sluníčkové palici neviděl, ale donutili jste mě zapřemýšlůet o tom všem do hloubky a s hrůzou jsem si uvědomil, co jsem hlásal za totální sračky. Musím si za to nafackovat. Zavřete hranice, dokud je čas.

Fadol Židler

#7 Klídek buřt pívo Lidice

2015-08-12 19:48

Vždyť vás mají jen jako tranzit. To by si pomohli, zůstat u věčně chrochtajících prasat.

K volbám všichni společnč

#8 Re:

2015-08-13 06:51

#6: Jiří Pehe -  

 Pan Jiří Pehe? Já jsem královna Dagmar, nevěříte? Tak nevěřte, já také neuvěřím, že jste to Vy, dokud tady neuvidím odkaz z Vašeho blogu na komentář k tématu :-)


Nepřihlášený uživatel

#9

2015-08-13 18:43

Myslí si snad někdo, že ti saracéni a negrové, až jich tady bude víc než zdrávo, s námi budou mít stejný soucit? Myslíte si snad někdo, že jiná civilizace, než ta naše se bude ptát: Jak těm chudáčkům evropským lidem pomůžem? Leda houbelec, to jen my jsm zdegenrovaní ptologickou humanitou. Kurva lidi zamyslete se a vzpamatujte se, pseudohumanisti, než nám tady budou řezat palice.

Črdat Mechy

#10 Re:

2015-08-14 21:46

#9: -  

 Vy nejste „zdegenrovaní ptologickou humanitou“, vy jste obyčejná česká prasata, jež patří zavřít do knedlovepřína. Třeba v Letech nebo v Lidicích. Hlavně si tam před spaním zkontrolujte, zda nemáte pod pryčnou nějakého saracéna nebo negra, bůčci.

K volbám všichni společně
Autor této petice

#11 Re: Re:

2015-08-15 07:16

#10: Črdat Mechy - Re:  

  Črdat Mechy? A vy jste kdo? Co vy jste za dokonalého nadčlověka, že obyčejní lidé jsou pro vás prasata? No vaše slova jsou varováním před otevíráním hranic zločincům. 


Nepřihlášený uživatel

#12

2015-08-15 20:24

S imigranty, kteří sekají dobrotu a jsou plnohodnotnými členy společnosti, nemáme problém, ani když mají šikmé oči a vypadají hodně jinak než my. Naopak s těmi, se kterými jsou opakovaně a celosvětově zkušenosti špatné, máme problém. Když zvážíme, že palestinští uprchlíci z Izraele vyvolali v Libanonu řadu válek a v Jordánsku puč, že s muslimskými uprchlíky nechtějí nic mít ani bohaté muslimské země, není odpor proti TĚMTO imigrantům známkou xenofobie. Je to naopak známkou zdravého úsudku a příčetnosti.

Martin Pospíšil
Brno

#13 Re: Re:

2015-08-21 23:03

#4: - Re:  

 Ani já proto nevidím žádný důvod. Pomáhat běžencům před hrůzami občanské války se rozhodně má, ale přednostně na jejich půdě, kde je to mnohem rentabilnější. Namísto toho, aby Evropa vynakládala takové prostředky na pomoc uprchlíkům, kteří se dostávají nelegálně na její území, bylo by lepší, aby tyto stejné finance zasílala do samotných postižených zemí. Aby azylanty v rámci možností posílala zpět do jejich vlasti a peníze zasílala za nimi k nim, protože i v jejich zemích jsou uprchlíci, kteří potřebují pomoc. Takzvaná pomoc Evropské unie uprchlíkům je taková, že za peníze pro jednoho uprchlíka by bylo pomoženo minimálně šesti lidem v zemi jejich původu. Nebojme se tedy tyto lidi vrátit zpátky do země. Kdyby západ farizejsky nepodporoval povstalce a konečně se podařilo zastavit válečný konflikt v Sýrii, nebude z ní přijíždět jediný uprchlík.


Nepřihlášený uživatel

#14 Re: Re: Re:

2015-08-24 09:26

#13: Martin Pospíšil - Re: Re:  

 Přikláním se k témuž názoru. At OSN začne konečně řešit ten problém ne vnějších hranicích EU, přestane v Řecku a v Itálii přijímat uprchlíky hlavně z Afriky, kde se jedná hlavně o ekonomické uprchlíky, začne je vracet zpět, zřídí uprchlické tábory v Libyi, kde by měla být prováděna selekce a vydávání statutu zákonného uprchlíka a ne si je sem pustit, bát se aby se nerozutekli, než dají příkaz k deportaci zpět do země původu! To je přeci nejen neekonomické, ale i nebezpečné, protože jakmile zjistí, že jsou navracováni zpět, tak začne teprve peklo!


Nepřihlášený uživatel

#15

2015-08-26 08:06

Je třeba více opevnit vnější hranice, postihovat převaděče, stabilizovat země jako jsou Sýrie, Irák nebo Libye, vracet všechny uprchlíky, kteří nejsou ze zemí postižených válkou, jako jsou např. Eritrea, Nigérie, Pákistán a umožnit de facto jen příjem uprchlíků ze Sýrie, pokud ale jsou schopni prokázat své syrské občanství, zavážou se plně respektovat naše zákony, nedopustí se žádného přestupku a budou usilovat o výuku češtině a českých reálií. Do doby, než zvládnou češtinu a české reálie na úrovni absolventa základní školy by neměli tito lidé dostat povolení k trvalému pobytu.


Nepřihlášený uživatel

#16

2015-11-07 13:18

Je velice důležité aby občané teto země mohli říct svůj názor který bude vyslyšen.