STOP týrání pejsků v Dobranovském útulku!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-08-21 19:58

Víc vykřičníků už tam dát nešlo, hysterko? :-D


Nepřihlášený uživatel

#2

2015-08-21 21:58

Slyšela jsem o tom útulku samé špatné věci proto ten podpis

Nepřihlášený uživatel

#3 Re:

2015-08-22 10:04

#1: -  

zase nějakej zakomplexovanej debil,co vše musí komentovat :-)


Nepřihlášený uživatel

#4

2015-08-22 10:10

Tahle petice je o čem? Petice má mít jasné vyjádření, co podepisující chtějí a jak smýšlejí. Tahle petice je o tom, že si mezi sebou řekneme, že chceme udělat přítrž a nebudeme už jen kecat na FB? Založte, prosím, novou a formulujte stav v útulku a (nebo) co si přejete, aby se s tím dělalo. Například: V útulku Dobranov dochází k opakovanému zanedbávání zdravotní péče o zvířata, špatné komunikaci s majiteli, ztrátám psů. Požadujeme komplexní kontrolu útulku zaměřenou na evidenci zvířat, hygienické podmínky v zařízení, zdravotní péči a  na účelnost v nakládání s financemi.

Něco takového. Jinak nevidím důvod podepisovat v podstatě jen výzvu "dělejme něco", na takovouhle formulaci petice nebude nikdo zodpovědný reagovat, protože v podstatě ani nemůže - nemá na co.

Petice by také měla mít petiční výbor, nějakého autora.

Poučení:

zadejte si do Googlu "jak psát petice" a hned z kraje jsou tam 3 dobré odkazy i se vzory, např.:

http://www.vzor-dopisu.cz/uredni-dopisy/petice/

 

 


Nepřihlášený uživatel

#5

2015-08-22 10:30

Prosim at uz se toto tyrrani zastavi!!!
Standa

#6

2015-08-22 11:19

Já už mám zase dost toho vyrválu, kdy tady celou noc na zahradách vyřvávají čokli, že člověk ani nemůže usnout, kort teď v létě, kdy nemůže kvůli horku ani zavřít okno. Jeden takový zmetek tady štěkal celou noc, když jsem měl před maturitou. Já myslel, že ho odprásknu. A to ani nepočítám, kolik hluku nadělá takový jeden aportující čoklista někde u vody, to ani škola v přírodě nenadělá tolik obtížného hluku. K tomu když čokli běhají volně po pláži, takže člověk vyleze z vody a má pošlapanou zabahněnou deku, vše pocákané od otřepávajících se čoklů, mnohdy se takový smradlavý čokl otřepe přímo přede mnou, takže jsem celý zacákaný a mám durch promočený časopis, co si právě čtu, což už je krajně nechutné (ne každý je zoofil, aby se nad smrdícím čoklem rozplýval). Dalším nešvarem jsou volně pobíhající psi bez náhubku. Koliki čoklů už se na mě sápalo a už mě párkrát poškrabali nebo mi rozervali tričko, nepočítajíc kolik dětí už ty odporný lovecký plemena napadly, mnohdy s tragickými následky. A v neposlední řadě taky lidi, co nepoklízí po svých mazlíčcích hovna, takže průchod parkem je někdy jako průchod minováým polem, tudíž člověk nemůže ani poslat hrát si na trávník malé děti. Tihle bezohlední lidé jsou ve výsledku (hlučnost, hygiena, nebezpečnost) horší než cikáni. Kolik lidí v mém okolí to obtěžuje, ale nikdo se proti tomu neozve. A je to stále se zhoršující trend. Já nepejskař se cítím být tímhle krajně omezován a diskriminován.


Nepřihlášený uživatel

#7

2015-08-22 12:48

Ty psi mají stejnou duši jako lidi.Vraždila bych lidi víc než zvířata.

Nepřihlášený uživatel

#8

2015-08-22 12:50

Kdyby jsi byl hochu týranej,řval by jsi uplně stějně jako ti psi kokote.


Nepřihlášený uživatel

#9

2015-08-22 12:57

A ještě něco,když si tak strašně stěžuješ na ty ubohý psi zavřený v kleci.Co jsi pro to udělal?Nic tak sklapni,a přestaň tu mluvit o psovi ktr. ti muže jen pokousat prdééél.

Nepřihlášený uživatel

#10

2015-08-22 18:28

Byla bych moc ráda kdyby ta petice pomohla a ten pán(či spíš lidská zrůda) skončil někde no nechci být sprostá a aby s ním také bylo zacházeno tak jak on zachází s těmi pejsky.Eva

Nepřihlášený uživatel

#11 Re: ty nejsi člověk ale blb

2015-08-22 18:29


Nepřihlášený uživatel

#12

2015-08-23 06:04

Je třeba pomáhat týraným zvířátkům,oni si sami nepomůžou!
Nechápu,jak tohle může něco takového dělat! Pracky bych jim usekla,nebo jim udělala to samé!

Nepřihlášený uživatel

#13 Re:

2015-08-23 06:08

#6: Standa -  

 Ti psi ti to dělají proto,protože pejsek umí vycítit,jestli má někdo rád psy!!!  Mě se ještě nikdy nic takového nestalo,protože

miluji zvířata.Člověk je nejhorší tvor na této planetě!!

 

blabla

#14 Re:

2015-08-23 17:27

#6: Standa -  

 Tak ty seš vylízanej dement ! 

jkoimjs

#15 Re:

2015-08-23 17:28

ještě dvacet těch vykřičníků tam náhodou nebylo ?? :D :D shiiit :D

Kurdej

#16 Re:

2015-08-23 19:33

#6: Standa -  

 Srabe bojis se a proto vystupujes za prezdivkou. Potkat Te na ulici ty cokle nebo na plazi tak z trvr vytlucu vse. Ale jsi nejspis takovej srac ze pri kazdym zafouknuti vetru se zlomis vejpul, ubozaku.

Standa

#17 Re:

2015-08-23 20:08

#7: -  

 No tak to jsi ale s prominutím kráva a měla by ses jít vážně léčit, co víc na to říct.

Standa

#18 Re: Re:

2015-08-23 20:10

#14: blabla - Re:  

 Když nejsou žádné argumenty, přijdou na řadu nadávky? Jak často se s tím setkávám u vylízaných čoklofilů :-D

Standa

#19 Re: Re:

2015-08-23 20:19

#13: - Re:  

 Ano, člověk je nejhorší tvor na téhle planetě, protože vybil vlky téměř k vyhynutí a místo toho vyšlechtil tucty ras uštěkaných smrdících čoklů a ještě natolik zdegeneroval a ztratil mateřský pud, takže si pořizuje čokly místo dětí a věnuje jim stejně péče a mazlí se s nimi, jako by to byly jeho vlastní děti. To už je ovšem případ pro psychiatra. Naštěstí naše čoklofilní civilizace vymírá, místo nás nastoupí arabi a ti, jak známo, se se psama mazlit nebudou, všichni tihle přemnožení podvraťáci půjdou do kafilerky, neb jsou to nečistá zvířata. Ne že bych měl z islamizace kdovíjakou radost, ale aspoň v něčem budou prospěšní.

Standa

#20 Re: Re:

2015-08-23 20:26

#16: Kurdej - Re:  

 Jako bys ty pod přezdívkou nevystupoval, hrdino. Jasně, právě jsi předvedl stereotypní uvažování typického českého dementního čoklfašisty. Všichni povinně milovat pejsky a kdo tuhle demenci neuznává, z toho vymlátit duši. Bojím bojím :-D Ale že mě to vůbec překvapuje. Primitivové nemají argumenty, proto se hned se uchylují k agresivitě. Vlastně i proto si také pořizují čokly, mají k nim intelekčně blíže než k ostatním lidem. To dá rozum. My jsme ale národ dementů, nám museli toho DDT vysypat na hlavy snad milion tun. :-(

Daf

#21 Re: Re: ty nejsi člověk ale blb

2015-08-24 07:36

#11: - Re: ty nejsi člověk ale blb 

 Omlouvám se ale blb je slabé slovo je to čůr*k největšího kalibru ...přeju mu aby ho nějaký ten pes kousl při nejmenším do prdele ......


Nepřihlášený uživatel

#22

2015-08-24 09:29

Myslím, že může pomoc reportáž v televizi nebo kontakt na známé osobnosti,moc nevěřím naším naším orgánům
Eileen

#23 Re: Re: Re:

2015-08-24 14:09

#20: Standa - Re: Re:  

 Kolik zla je ve Vás to je neuvěřitelný, s tím se musí blbě žít. My lidi jsme jim vzali prostor, tvorům, které jediné si zaslouží mít místo na týhle planetě. O co jsme my lidi podle Vás hodnotnější? To by mě opravdu zajímalo v čem jsme pro tuto planetu větším přínosem? Zničíme všechno co můžeme....je mi Vás fakt líto a dokud budou lidi jako Vy bude to tu takhle vypadat. Tím končím.

Jarka

#24 Re:

2015-08-25 06:50

#6: Standa -  

 Ahoj Stando,taky bych byla našvaná,kdyby mě v noci obtěžovalo neustálé psí štěkání,mám s tím vlastní zkušenost,tak vím jaké to je se nevyspat.Ovšem nadruhou stranu si řekněme narovinu,být to pes Vašeho souseda,tak půjdete za ním a požádáe ho,aby s tím něco udělal,psí štěkání má vždy nějaký důvod.Pes,zrovna tak jako člověk se může bát-buď zaleze a strach v sobě dusí nebo štěká případně vyje,zrovna tak jako člověk buď se klepe někde v koutku napůl mrtvej strachy nebo křičí o pomoc.Vždy je poznat kdy pes hlídá tj.varovné štěkání,které netrvá dlouho.Když se Vám bude někdo dobývat např.do auta,tak na něj taky zařvete ať kouká vypadnout.Zvířecí vyjařování je stejné jako lidské,člověk mluví,pes štěká,kočka mňouká atd.A teď Vám položím otázku : budete hlídat známým děcko a ono bude kňourat a plakat co uděláte?

      1)      začnete na něj řvát at drží hubu,že ho nemíníte poslouchat

      2)     seřežete ho,ať má proč řvát

      3)     pohladíte ho,půjde se si s ním hrát,dělat s ním blbinky aby jste ho rozveselil

Teď si říkáte,že mi hráblo srovnávat dítě a psa,ale pozor stále se jedná o živého tvora,který cítí.Zrova tak jako dítě má strach,stýzká se mu nebo se chce přitulit a pomazlit,tak totéž ctí zvíře,je jen na nás na lidech nechovat se nadřazeně a brát je jako parťáky potom nebude třeba útulků plných smutných zvířat v klecích,čekajících na lidské kámoše,se kterýrmi prožijou krásný zvířecí život.

     A co závěrem?Mohu říci z vlastní zkušenosti jen tolik,život bez zvířat si spousta z nás neumí život představit dávají nám radost,jsou tu vždy když člověk potřebuje pomoct třeba jen tím,že trpělivě vyslechnou co ná s trápí a my bezpečně víme,že to nikomu nevykecaj  :-)  

    A co za to? Nic tak nemožného,jen PROŽÍT KRÁSNÝ ZVÍŘECÍ ŽIVOT S ČLOVĚKEM,KTERÝ HO MÁ RÁD A MÁ RUKU VŽDY PŘIPRAVENOU K POHLAZENÍ 

Standa

#25 Re: Re: Re: Re:

2015-08-25 13:19

#23: Eileen - Re: Re: Re:  

 Kolik je v mně zloby? Ve mně? Neupadla jste náhodou na hlavu? Spíš ve vás čoklofašistech. Já tady napsal normální komentář s výčitkami na bezohledné pejskaře a čekal jsem na normální konstruktivní odpověď, ale té se mi nedostalo a místo toho mě všichni zdejší primitivové začali nadávat, vyhrožovat rozbitím huby apod. Tak v kom je tady potom ona zloba? Hm? Takové jednání vám přijde normální? Pak byste se nad sebou měla vážně zamyslet. Vám přijde normální, že lidi nechávají po sobě v parcích tuny výkalů a když je na to člověk slušně upozorní, ještě jsou agresivní? Že si člověk v parném dni nemůže ani rozdělat na trávníku deku a lehnout si? Taky doma s pominutím serete pod linku a neuklízíte to? Vám příjde normální, když se cizí čokl po někom sápe a zašpiní ho od bahna, nebo mu roztrhá triko? Popřípadě zacáká a zasviní věci, co má s sebou u vody? Ne každý z čoklů uchcává rozkoší jako vy, někomu páchnou, někdo má na ně třeba fobii, někdo alergii apod. To je ale čoklfašistům úplně jedno. Oni bezohlední hulváti myslí jen na sebe. Já po sobě nepořádek uklízím, nikoho svým jednáním neobtěžuji, nikoho nenapadám, veřejný majetek neničím, naopak zkrášluji, třídím odpad, nosím lesní zvěři v zimě potravu, chovám se naprosto normálně. Chci toho tak moc, když lpím na tom, aby se takto nekonfliktně a láskyplně ke svému prostředí chovali i ostatní? Pokud vy všechny tyto nešvary a lidské hulvátství podporujete, pak tedy za současný stav věcí mohou lidé jako vy! Chápete? Asi ne, to byste musela myslet konstruktivně a nemít zaslepenou hlavu těmi vašimi pejsky.