Petice za odpadkové koše na psí exkrementy.


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-09-04 06:35

Jsem sice z Prahy,ale ten problém je i tady
Folwarczný Aleš

#2 Re:

2015-09-04 12:47

#1: -  

 To věřím, pokusím se s tím pohnout tady a pokud to tady v Ostravě výjde, tak není problém pokračovat dál po ČR :)

Standa

#3

2015-09-05 08:23

Když prochází člověk parkem, je to jedno hovno na druhém, takže průchod parkem je někdy jako průchod minovým polem, to je fakt hnus. Prasata, co nepoklízí po svých mazlíčcích hovna, jsou fakt hovada. Člověk nemůže ani poslat hrát si na trávník malé děti, bo je všude nasráno, to je k zblití a to nemluvím, jak je všechno zechcané. Uděláš na baráku novou fasádu a když ti jí neposprejujou sprejeři, je zechcaná od smradlavých čoklů. Kola u aut sou na tom obdobně, pak takové kolo měnit, taky libovka. Dalším nešvarem jsou volně pobíhající psi bez náhubku. Kolik čoklů už se na mě sápalo a už mě párkrát poškrabali nebo mi rozervali tričko, nepočítajíc kolik dětí už ty odporný lovecký plemena napadly, mnohdy s tragickými následky. K tomu když čokli běhají volně po pláži, takže člověk vyleze z vody a má pošlapanou zabahněnou deku, vše pocákané od otřepávajících se čoklů, mnohdy se takový smradlavý čokl otřepe přímo přede mnou, takže jsem celý zacákaný a mám durch promočený časopis, co si právě čtu, což už je krajně nechutné (ne každý je zoofil, aby se nad smrdícím čoklem rozplýval). Tihle bezohlední lidé jsou ve výsledku (hlučnost, hygiena, nebezpečnost) horší než cikáni. Kolik lidí v mém okolí to obtěžuje, ale nikdo se proti tomu neozve. A je to stále se zhoršující trend. Já nepejskař se cítím být tímhle krajně omezován a diskriminován. Bohužel Česko je národ zkurvených čoklařů. Kdejaký čoklofil má psa a pak to takhle vypadá. Snad žádný jiný národ není na čokly tak úchylný jako Češi.

Mona

#4

2015-09-06 11:51

Chápu to rozhořčeni, ale snad naš narod není plny takovych sprosťaku!!!!

Honza

#5 Re:

2015-09-09 08:04

#3: Standa -  

 Mám psa, kterého považuji za člena rodiny a nedám na něj dopustit, přesto bych se pod tento text podepsal (možná bych ho ale nejdřív přepsal bez vulgarismů). Co mě osobně nejvíc dokáže naštvat jsou bezohlední majitelé psů, kteří omezují a ohrožují ostatní. Šíleně mě vytáčí to, že člověk se nemůže v klidu projít v parku v trávě aby nekličkoval mezi exkrementy, to by se mělo přísně pokutovat. Sám, když můj pes někde vykoná potřebu, okamžitě vše sbírám a když má "sračku" tak vytrhám i pošpiněnou trávu. Samozřejmě několikrát se mi už stalo, že jsem s sebou zapomněl vzít pytlíky nebo mi došli, v takovém případě použiju kapesník, požádám kolemjdoucí jestli nemají nebo se pro něj klidně vrátím domů.  Košů je všude dost a je jedno jestli jsou na to speciálně určené nebo ne, situaci to nezmění, je potřeba změnit lidi. Jediné co bych osobně uvítal, je více stojanů s pytlíky, když náhodou člověk zapomene. Bojím se ale, že ikdyž by jich bylo na každém rohu 10 a doplňovali je každý den, stejně by byly neustále prázdné. Setkal jsem se s několika lidmi, kteří doslova čekají na doplnění aby si je mohli všechny vzít. No, asi nemají těch pár korun na to aby si je koupili sami:(


Nepřihlášený uživatel

#6

2016-03-22 14:48

V Praze 1 je registrovaných 1 353 psů a ročně se za ně vybere 800 tisíc korun. Aby poplatky pokryly výdaje určené na úklid, musel by každý majitel psa zaplatit zhruba 8 869 korun ročně.

 

Vyjádření města: Myslím si, že podmínky pro to, aby ulice byly čisté a aby pejskaři plnili tu svoji svoji povinnost, tu mají. Košů je dostatek a pytlíky doplňujeme neustále. Koše stavíme dokonce na místa, kde si to občané vyžádají.

 

Resumé: Čoklisti jsou prostě nechutný prasata. Stát na ně tvrdě doplácí a ještě mají tu drzost klást si nějaké podmínky a napadat vyhlášky? To je nehoráznost!