Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#14526 Re: Re: Co hrozí Evropě 2017 Brexit vyhraje atd

2017-10-21 08:38

#14525: - Re: Co hrozí Evropě 2017 Brexit vyhraje atd  

 Je to jen fízl. Netuší, která bije.


Nepřihlášený uživatel

#14527 Re: Re: Re: Co hrozí Evropě 2017 Brexit vyhraje atd

2017-10-21 08:39

#14526: - Re: Re: Co hrozí Evropě 2017 Brexit vyhraje atd  

 Škoda času ten blábol překládat. Garzón je idiot.


Nepřihlášený uživatel

#14528 Re: Co hrozí Evropě 2017 Brexit vyhraje atd

2017-10-21 09:06

#14485: - Co hrozí Evropě 2017 Brexit vyhraje atd  

 Evropu ohrožuje ze všeho nejvíc její vlastní zpupná idiocie.

Pohádkář

#14529 Velká Británie zastavuje jednání o brexitu

2017-10-21 12:34

Víme jako první :

Britská premiérka Theresa May vyslyšela doporučení OECD a zastavila jednání o brexitu. V nejbližší době vypíše nové referendum, kde bude jasně stanoveno, o čem lidé hlasují tak, aby nedošlo k novému ovlivnění referenda ze strany Ruska.

https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika

Protože velký bojovník za brexit Nigel Farage se mezitím vzdal britského občanství, lze očekávat velkou změnu kampaně a výsledků referenda.


Nepřihlášený uživatel

#14530 Re: Velká Británie zastavuje jednání o brexitu

2017-10-21 15:34

#14529: Pohádkář - Velká Británie zastavuje jednání o brexitu 

 Hm. Podle předběžných výsledků Okamura ve volbách dostal  10% hlasů.


Nepřihlášený uživatel

#14531 Re: ČSSD podepsala memorandum o cínoveckém lithiu s firmou, která nemá žádnou historii

2017-10-21 15:38

#14509: ČSSD podepsala memorandum o cínoveckém lithiu s firmou, která nemá žádnou historii - ČSSD podepsala memorandum o cínoveckém lithiu s firmou, která nemá žádnou historii 

 To je ta firma, co jim platí  nájem v růžovém domě? Ta evidentně těžařskou minulost má. I když jiného druhu. Whitewater a tak. Teď je to pro změnu růžová slída. Možná na fasádu.


Nepřihlášený uživatel

#14532 Re: Re: Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!

2017-10-21 15:58

#14523: Protirusská ambasáda - Re: Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!  

 Sračka met jsi hlavně ty multinicku ("Evropan" a další). Vždyť ty jsi od rána do večera snad u všech zdejších peticí.


Nepřihlášený uživatel

#14533 Re: Re: Re: Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do

2017-10-21 16:54

Protirusská ambasáda

#14534 Re: Re: Velká Británie zastavuje jednání o brexitu

2017-10-21 21:41

#14530: - Re: Velká Británie zastavuje jednání o brexitu 

ad :  Podle předběžných výsledků Okamura ve volbách dostal 10% hlasů.

... z čehož lze usuzovat, že 90% voličů je proti referendu o vystoupení z EU a russáci opět utřou nos.

Pohádkář

#14535 Re: Re: Re: Mainstream poprvé přiznává, že sankce proti Russku jsou účinné!

2017-10-21 21:44

#14532: - Re: Re: Mainstream poprvé přiznává, že sankce proti Russku jsou účinné!  

  jÁ NerozuMnět co russký amBASSáda myslet ty hovado FašisticÝ.


Nepřihlášený uživatel

#14536 Re: Re: Re: Velká Británie zastavuje jednání o brexitu

2017-10-24 11:01

SPD splnila misi, ale mohlo to být lepší!

#14537 SPD splnila misi, ale mohlo to být lepší!

2017-10-25 06:40

Je vymalováno! Český Trump převálcoval všechno, co mu stálo v cestě! Státní manažer Babiš se chopí moci v tandemu s Milošem Zemanem. ČSSD skončila s jednociferným výsledkem a lithium prý rozhodlo volby! SPD splnila misi, ale mohlo to být lepší!

Dnes skončily parlamentní volby v České republice. Vítězem se podle očekávání stalo Hnutí ANO se ziskem téměř 30% hlasů [1]. Katastrofální odstup dalších stran je něčím, co se v USA nazývá “landslide victory”, tzn. lavinové vítězství. Andrej Babiš získal nejvíce preferenčních hlasů, téměř 50 tisíc. ANO zcela zmasakrovalo veškeré kraje a okresy, kde zvítězilo naprosto všude. Americká média mluví o Babišovi jako o českém Trumpovi. Je to miliardář, podnikatel, ve volební kampani veškerá mainstreamová média byla proti němu a stejně dokázal zvítězit lavinovým způsobem. Doslova a do písmene tak Andrej Babiš zkopíroval model Donalda Trumpa podle hesla “Dělejte to jako já!” a nikdo nenašel recept, jak Andreje Babiše, který je obviněný z dotačního podvodu a současně byl spolupracovníkem StB, odstavit z politického života. Včera před začátkem voleb jsem zde uveřejnil článek, který v závěru popisuje fungování mocenského tenzoru. Nyní všichni Vy, čtenáři Aeronetu, vidíte krutost a neoblomnost mocenského tenzoru. Varoval jsem dopředu už před časem v článku zde.

Mocenský tenzor zboural skleněné zámky stovkám tisíc voličů

Nechtěl jsem před volbami nikomu z vás bourat skleněné zámky nadějí a iluzí. Krutost mocenského tenzoru je zničující, i pro mně, i když vím už velmi dlouho, jak tenzor funguje. Česká republika je země, kde rezonují dezintegrační a revoluční procesy, které se do země kopírují z globální úrovně světové moci. Není náhoda, že v USA je prezidentem Donald Trump, jehož rodina je napůl česká. Není náhodou, že ČR je centrem světového židovstva. Není náhodou, že lídrem nejsilnější alternativní strany nyní v parlamentu není paradoxně Čech, ale poloviční Japonec. Není náhodou, že ČR dosud nepřijala Euro. Není náhodou, že Miloš Zeman s Andrejem Babišem plní systém tandemové moci a že prezident mluví o Krymu jako o hotové věci. Není náhodou, že moc v jednotlivých zemích přebírají protestní strany a politická hnutí oligarchů. Je to proces zániku států, jejich hranic, rozpad národů a tradiční politiky.

Zdroj;Aeronet.cz 

Dnešní vláda se skládá se samich buzerantu až je to hnus

#14538 Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků

2017-10-25 06:44

Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků oproštěných od politické ideologie. Kalergiho model státní manažerské moci je zde a Brusel je v šoku, V4 v roli rozkladného elementu zkostnatělého Bruselu?

Pomalu se začínají naplňovat mé neblahé prognózy o implementaci Kalergiho prvků do procesů řízení v ČR. Andrej Babiš dnes s naprostým překvapením a šokem i pro vlastní spolustraníky prohlásil, že jeho vláda nemusí být politická, ale složená pouze z profesních odborníků, tzn. manažerů se specializací na systémy řízení v daných sektorech [1]. Je to stejný model, který v USA nasadil Donald Trump ve své vládě. I když v USA se nasazují odborníci do vlády prezidenta mnohem častěji, v Evropě je to prakticky unikát. Prezident Miloš Zeman už oznámil, že pověří Andreje Babiše příští týdne sestavením vlády. Samotný Babiš oznámil, že by chtěl vládnout s ODS, dohromady by dali 103 hlasů. Nechce už vládnout v trojkoalici, protože čím více stran je v koalici, tím více problému to s sebou nese. A tady pozor, je zde velmi zajímavý posun v postojích mezi Andrejem Babišem a Milošem Zemanem.

Přesně z tohoto důvodu je Babiš klidně připraven složit vládu z odborníků ve smyslu profesionálních manažerů ve svých oborech a on sám jako premiér bude v roli vrcholného státního manažera. Tím dojde k naplnění Kalergiho principu o přesunu politické moci z politických stran na manažery a přeměna parlamentních demokracií na manažersky řízené územní celky. Česká republika je laboratoří Evropy ve smyslu nasunování nových řídících programů NWO a právě úloha Andreje Babiše splní jednu z těchto hlavních rolí. Tady si všimněte role Miloše Zemana. Ten z toho nemá příliš velkou radost, protože právě Miloš Zeman by rád viděl koalici ANO, SPD a KSČM, která se osvědčila minulé pondělí při prohlasování výzvy sněmovny k lithiu, aby vláda zrušila memorandum s Australany. Koalice ANO, SPD a KSČM pohodlně provedla a prosadila tento pro-národní krok. Jenže ANO je falešný partner, to jsme věděli dávno předtím. Bylo to účelové spojení před volbami na získání přízně voličů. ANO není a nebude pro-národním hnutím.

Babiš nehraje o politiku, ale o řízení ČR jako korporace z pozice státního manažera

Andrej Babiš není politik. Znovu to opakuji a znovu připomínám, že Hnutí ANO je hnutí a nikoliv politická strana. A každé hnutí má charakter podnikatelského projektu. To platí nejen o ANO, ale i o SPD. Jenže právě problémy v SPD před volbami ukazují, že pokud chcete dělat hnutí a řídit ho, musíte být tvrdý a schopný manažer, což Babiš je, ale Tomio Okamura bohužel v tomto zaostává. Hnutí je potřeba manažerský řídit a zvládat procesy, které v něm uvnitř probíhají. Pokud je manažerské nastavení špatné, strana začne projevovat známky politické a programové deviace. Na to je 2 dny po volbách brzy to hodnotit, jenom na to dopředu upozorňuji, za pár měsíců si na má slova mnozí vzpomenou, někdo ale zapomene. Andrej Babiš má jednu výhodu, že není politik a může do koalice jít s kýmkoliv, z jakékoli strany politického spektra. Může jít do vlády s levičáky v ČSSD, ale i s pravičáky z ODS. Jak je to možné? Protože politické hnutí na rozdíl od politické strany nesleduje politické, nýbrž ekonomické a strukturální cíle.

http://www.aeronet.cz/

gráf Boby
Nepřihlášený uživatel

#14539 Re: Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků

2017-10-25 11:35

#14538: Dnešní vláda se skládá se samich buzerantu až je to hnus - Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků 

 Taxem  hledal Kalergiho Googlem. Co je to zase za dalšího vola. Svět je plný mašíblů. Magorů, šílenců a bláznů. Kristepane, to je vůl. Jak vystřiženej z anekdoty o lordech. Budiž jest proklet na věky věkův.


Nepřihlášený uživatel

#14540 Re: Re: Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků

2017-10-25 11:55


Nepřihlášený uživatel

#14541 Re: Re: Re: Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků

2017-10-25 11:57

#14540: - Re: Re: Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků 

 Místo něj odvedli Mosleye. Toho, co změřil protonová čísla prvků.


Nepřihlášený uživatel

#14542 Re: Re: Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků

2017-10-25 12:01


Nepřihlášený uživatel

#14543 Re: Re: Re: Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků

2017-10-25 12:14

#14542: - Re: Re: Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků 

 Njn. Tady to máme. Kapela hude  kalergi odrhovačku tak dlouho, až se všichni kolem pozvrací. Smůla je, když do pikniku nastanou volby,  náhoda pak spočte všechny naše hlouposti, Zničehonic se ukáže, že volič má paměť jako slon. Vycvičen exekutory, vzpomene na ty, kteří si nevšimli ve smlouvě na sedmdesáté deváté straně poznámku petitem pod čarou  O úroku jedno promile denně a tak podobně. A když už v tom jednou je, nezapomene ani na nejnovější debakl. Z posledního týdne.

A více demokracie = chaos a konečná totalita

#14544 A více demokracie = chaos a konečná totalita

2017-10-25 17:05

Volby 2017 – porážka klasických stran a vítězství “hnutí”. A proč? Protože ještě více demokracie, než jsme doufali. A více demokracie = chaos a konečná totalita

Dávno tomu se nezajímám o předvolební programy politických stran, na alternativě jsem však nemohla přehlédnout program SPD Tomia Okamury a v něm bod o přímé demokracii a referendu, konkrétně referendu o vystoupení z EU. Na rozdíl od většiny voličů SPD jsem já tento bod neschvalovala s tím, že vláda davů jde vždy proti zájmům davů. Prosazení tohoto cíle SPD se mi však nejevilo reálné – dokud jsem ovšem hned večer po skončení voleb neslyšela A. Babiše na tv Barrandov říct, že s SPD existuje programová shoda,protože ANO také chce přímou demokracii a zákon o referendu. A protože stejný bod má v programu i KSČM, bylo jasné, že ANO, SPD a KSČM jsou v tomto bodu na stejné lodi a že dohromady tvoří dostatečnou sílu, aby ve věci referend a přímé demokracie prosadily ústavní změny.

A najednou vše zapadlo jako kamínek do mozaiky, protože najednou bylo jasné, proč tyto volby jako hlavní výsledek přinesly likvidaci politických stran v přímém přenosu – politické strany totiž nadále už nebudou potřebné, protože odteď bude o všem rozhodovat lid. A najednou bylo jasné, že vítězem těchto voleb není Babiš či Okamura, ale systém (GP-vrchní loutkovodič), který přes tyto postavy právě zavádí nový stupeň řízení k ovládání lidí.

http://www.aeronet.cz /

 

Protirusská ambasáda

#14545 Re: Re: Re: Re: Velká Británie zastavuje jednání o brexitu

2017-10-26 05:02

#14536: - Re: Re: Re: Velká Británie zastavuje jednání o brexitu 

A proč ty tomu nevěříš? Raději věříš těm hoaxům, které sem vkládá VK ze sračkonetu?


Nepřihlášený uživatel

#14546 Re: Re: Re: Re: Re: Velká Británie zastavuje jednání o brexitu

2017-10-26 10:32

#14545: Protirusská ambasáda - Re: Re: Re: Re: Velká Británie zastavuje jednání o brexitu 

Tys názorně předvedl, že jsi sračkomet. To ti věřím.  Zároveň je vidět, že nemáš co říci.  To nezakryješ, ani když se tu pozvracíš a pokálíš všude okolo.


Nepřihlášený uživatel

#14547 Re: Re: Re: Re: Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků

2017-10-26 10:57


Nepřihlášený uživatel

#14548 Re: Re: Re: Re: Re: Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků

2017-10-26 11:00

#14547: - Re: Re: Re: Re: Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků 

 "Kdybychom věděli, jaké problémy si s černochy naděláme,  tak jsme si tu bavlnu radši posbírali sami," říkají dnes Američani.


Nepřihlášený uživatel

#14549 Re: Re: Re: Re: Re: Andrej Babiš vstupuje do role státního manažera, vládu chce sestavit z odborníků

2017-10-26 11:15

Protirusská ambasáda

#14550 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velká Británie zastavuje jednání o brexitu

2017-10-26 11:19

#14546: - Re: Re: Re: Re: Re: Velká Británie zastavuje jednání o brexitu 

Nevím, podle čeho soudíš, že nemám co říct, když na to odpováídáš. Každopádně se to alespoň snažím říct tak, abych neurážel, což se tobě nedaří. Proč ale russké zprávy nenazvat pravým jménem?