Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

SPD splnila misi, ale mohlo to být lepší!

/ #14537 SPD splnila misi, ale mohlo to být lepší!

2017-10-25 06:40

Je vymalováno! Český Trump převálcoval všechno, co mu stálo v cestě! Státní manažer Babiš se chopí moci v tandemu s Milošem Zemanem. ČSSD skončila s jednociferným výsledkem a lithium prý rozhodlo volby! SPD splnila misi, ale mohlo to být lepší!

Dnes skončily parlamentní volby v České republice. Vítězem se podle očekávání stalo Hnutí ANO se ziskem téměř 30% hlasů [1]. Katastrofální odstup dalších stran je něčím, co se v USA nazývá “landslide victory”, tzn. lavinové vítězství. Andrej Babiš získal nejvíce preferenčních hlasů, téměř 50 tisíc. ANO zcela zmasakrovalo veškeré kraje a okresy, kde zvítězilo naprosto všude. Americká média mluví o Babišovi jako o českém Trumpovi. Je to miliardář, podnikatel, ve volební kampani veškerá mainstreamová média byla proti němu a stejně dokázal zvítězit lavinovým způsobem. Doslova a do písmene tak Andrej Babiš zkopíroval model Donalda Trumpa podle hesla “Dělejte to jako já!” a nikdo nenašel recept, jak Andreje Babiše, který je obviněný z dotačního podvodu a současně byl spolupracovníkem StB, odstavit z politického života. Včera před začátkem voleb jsem zde uveřejnil článek, který v závěru popisuje fungování mocenského tenzoru. Nyní všichni Vy, čtenáři Aeronetu, vidíte krutost a neoblomnost mocenského tenzoru. Varoval jsem dopředu už před časem v článku zde.

Mocenský tenzor zboural skleněné zámky stovkám tisíc voličů

Nechtěl jsem před volbami nikomu z vás bourat skleněné zámky nadějí a iluzí. Krutost mocenského tenzoru je zničující, i pro mně, i když vím už velmi dlouho, jak tenzor funguje. Česká republika je země, kde rezonují dezintegrační a revoluční procesy, které se do země kopírují z globální úrovně světové moci. Není náhoda, že v USA je prezidentem Donald Trump, jehož rodina je napůl česká. Není náhodou, že ČR je centrem světového židovstva. Není náhodou, že lídrem nejsilnější alternativní strany nyní v parlamentu není paradoxně Čech, ale poloviční Japonec. Není náhodou, že ČR dosud nepřijala Euro. Není náhodou, že Miloš Zeman s Andrejem Babišem plní systém tandemové moci a že prezident mluví o Krymu jako o hotové věci. Není náhodou, že moc v jednotlivých zemích přebírají protestní strany a politická hnutí oligarchů. Je to proces zániku států, jejich hranic, rozpad národů a tradiční politiky.

Zdroj;Aeronet.cz