Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#2826

2015-09-25 07:34

Kam zmizeli ti co horovali pro EU a stareho blba Schwarzenberga?

Nepřihlášený uživatel

#2827

2015-09-25 07:37

Jsem pro.!

Nepřihlášený uživatel

#2828

2015-09-25 07:38

Podporuji petici o vystoupeni Ceske republiky z EU, protoze kdyz vstupovalaCR do Evropy, bylo podminkou, ze vsechna rozhodnuti EU musi byt schvalena vsemi clenskymi staty. To se ale nyni zmenilo,a to zanamena diktat jen nekolika statu. Melo to byt seskupeni SUVERENICH statu. A nyni CR pozbyla teto suverenity.
VEN Z EU!!

Nepřihlášený uživatel

#2829

2015-09-25 07:39

Nesouhlasím o odstoupení Miloše Zemana.

Nepřihlášený uživatel

#2830 Re:

2015-09-25 07:40

#2826: -  

 Jsme tady


Nepřihlášený uživatel

#2831

2015-09-25 07:43

Bylo zásadní chybou do unie vstupovat, jsem pro referendum o vystoupení z Evropské unie

Nepřihlášený uživatel

#2832

2015-09-25 07:43

Je mi zle když vidím některé komentáře. Nikdo z kolaborantů neumí ale nic víc než urážet.... velice inteligentní menšina.

MUDr.Paul Monfort

#2833 To jsem celkem čekal, tolik nesmyslů

2015-09-25 07:44

To jsem celkem čekal, tolik nesmyslů, jako odpověď na užitečnou demenci. Jen mi je opravdu záhadou. proč skáčete na špek panu Okamurovi, což jasně potvrzují i vaše komenty. To že v Česku je slabá politická odpovědnost je jasné nejenom mne. ale i západním politikům. Ale že vy se pořád rádi necháte oblbnout provinčními politiky, co v zájmu své kariery se stali bezzásadovou loutkou pravicového extrémismu a vyloženě škodí státu a dobrému jménu české demokracie, je mi záhadou. Jedině že se na této stránce soustředili náckové, dementi, lidé bez právního vědomí a na druhé straně my co se bavíme na vašich emocích a hysterii, co nikam nevedou, jenom potvrzuje nebezpečí vašeho běsnění na povel. Je zbytečné mluvit o petici, protože se vlastně stala nositelem jmen a adres pro tajnou službu, která někdy může čerpat i z takového materiálu na odpis. Jste  takovou skupinkou která bude matériem, nejenom pro kolegu psychiatra, ale i pro pracovníky služeb již uvedených......

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#2834

2015-09-25 07:46

Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie - Schválení povinných kvót pro přerozdělení imigrantů Evropskou unií představuje zásadní porušení suverenity a nezávislosti Česk&ea...
Honza

#2835 Touto peticí

2015-09-25 07:49

se sice opět nic nezmění (jako XXX peticemi předtím), ale samozřejmě ji podepíši. Vrchnost se musíá jen smát, protože má slušné a zpořádané ovečky, které se zmůžou maximálně na zanadávání si u piva a na internetu. Bohužel toto se nedá vyřešit mírovou cestou, prostě nedá. I když se k moci dostanou politici,  kterým věříme a kteří jdou proti tomu, aby naše země byla zaplevena tím hnusem, co se na nás míří, tak až si přičuchnou k penězům a k moci o které se jim teď může jen zdát, tak honem změní názor a půjdou proti lidem..Proto říkám, že mírově se nedá vyřešit nic..Vidíme to na Švédsku, Británii, teď i Německu - čím dál více jsou tam udupována práva místních lidí ve prospěch arabů..Pokud jde někdo demonstrovat, tak proti nim zakročí gestapo, které proti arabům nezakročí, protože je posrané..Opravdu jste někdo, tak naivní, že si myslíte, že to u nás bude jinak ? Tento hnus může vyřešit bohužel pouze jen a jen válka :-( Nerad to říkám ,ale opravdu se nad tím z dlouhodobého hlediska zamyslete. Začíná to tím, že gestapo a politici potlačují naše práva, v místní propagandě se vyskytují jen politicky korektní informace, za nedlouho zruší shromaždovací právo a právo na demonstrace s tím, že kdo to poruší půjde sedět jako nějaký těžký zločinec a skončí to zakázaním či manipulovaním voleb. Jenže stále to bude málo na to, aby to místním ovcím honícím se jen za mamonem a pod rouškou vlastní sobeckostí došlo. Buď oni anebo by..Je to jednoduché..

Honza

#2836 MUDr.Paul Monfort

2015-09-25 07:53

"Ale že vy se pořád rádi necháte oblbnout provinčními politiky, co v zájmu své kariery se stali bezzásadovou loutkou pravicového extrémismu a vyloženě škodí státu a dobrému jménu české demokracie, je mi záhadou. "

 

Jste vážně směšný...Píšete něco o česk édemokracii a nakonec napíšete

"Je zbytečné mluvit o petici, protože se vlastně stala nositelem jmen a adres pro tajnou službu, které někdy může čerpat i z takového materiálu na odpis. "

 

Vidím, že si tou "demokracií" nejste až tak úplně jistý..

 

Jestli si vážně ještě někdo myslí, že žijeme v demokratické společnosti (navíc teď nově po jasném diktátu z EU), tak by měl neprodleně navštivít psychologa či psychiatra.

zoso

#2837 Re:

2015-09-25 07:56

#2812: -  

 Podívejte se na video „Lisabonská smlouva proti nelegální migraci - nenechte se strašit“ na YouTube - https://youtu.be/XA3E_U7MxgI


Nepřihlášený uživatel

#2838 Re: Touto peticí

2015-09-25 07:56

#2835: Honza - Touto peticí 

 

A kdo bude asi do Evropy dodávat zbraně v době války? Zase USA, která v Sýrii podporuje jak Asada tak i IS.

Nepřihlášený uživatel

#2839

2015-09-25 07:58

Pryč z Ojro-Unije
MUDr.Paul Monfort

#2840 Re: MUDr.Paul Monfort

2015-09-25 08:00

#2836: Honza - MUDr.Paul Monfort 

 Honzíku, máte to dopletené, ale vaše snaha je zábavná. Což nakonec, je i vaším profilem. Již můj dědeček napsal: Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore. – „Každý se může mýlit, ale jen hlupák v omylu zůstává.“... a měl to od Cicera. Což jenom dokazuje že i v historii se odehrávalo to co dnes.

 


Nepřihlášený uživatel

#2841

2015-09-25 08:09

Souhlasím s vystoupením z Evropské unie

Nepřihlášený uživatel

#2842

2015-09-25 08:13

Evropska unie musi zustat,jinak jsme v prdeli,chteji nas rozhadat,,,nedejte se,,,lidi jsou opravdu v nasem statu hlupaci,,,
MUDr.Paul Monfort

#2843 Diskuse o EU v ČR.....

2015-09-25 08:15

Diskuse o EU v ČR se velice často odehrává pouze v iracionální rovině, buď ji nenávidíš, nebo musíš být fanoušek. To bohužel vede k bipolární diskusi, kdy na jedné straně euroskeptici nechtějí slyšet cokoliv co nekonvenuje jejich názorům a ten zbytek lidí, kdo s nimi nejásá je automaticky hloupý eurohujer. Jenomže setrvání v EU pro Česko, je důležité pro přežití-existenci a nejenom ekonomickou. Ale i vojensko-politickou. Svět prošel v letech 2008-2010 hospodářskou krizí, která měla obrovský vliv i na ČR. Přestože v zemi nezkrachovala jediná banka, ani nemusela být zachraňována, důsledky na zbytek českých podniků tak optimistické nebyly. Mnohé podniky zkrachovaly, nebo ztratily odbyt, či propustily velké množství zaměstnanců. To odhalilo, mimo jiné, obrovský sociální problém, jež se sice po volbách vytratil z centra veřejné diskuse, ale nepřestal existovat. Stárnutí populace a velké množství lidí, kteří z mnohých důvodů pracovat nemohou a o něž se stát musí starat. Rovněž tak, se odhalil problém zadluženosti země a tím – i závislost na půjčeném kapitálu. Ten se však, po krizi a problémech do nichž se dostaly mnohé země jako Řecko, Portugalsko, Irsko....apod. velmi zdražil a zkomplikoval se přístup k němu. Vystoupením z EU by dluhy zůstali, ale již by vám ECB, nepůjčila ani korunu, jedině za nevýhodných podmínek. Tedy, vystoupení z EU je v této době ekonomicky nevýhodné. Naopak ČR má šanci spojením s Velkou Británií, Nizozemím a Irskem posílit svůj vliv v Evropě a snížit závislost na Německu. Myslete pragmaticky a nepište rychleji než si to důkladně promyslíte......


Nepřihlášený uživatel

#2844

2015-09-25 08:17

Uvolněte byt, potřebujeme ho pro uprchlíky, nařídila radnice obyvatelce Nieheimu

Na letošní vlnu uprchlíků bude Bettina Halbeyová (51) z šestitisícového Nieheimu v Severním Porýní-Vestfálsku vzpomínat s hodně smíšenými pocity.

 

Dnes 4:21

Migranty na ulicích zaznamenala už na jaře, protože město jich už 71 přijalo. Sedmičlenná rodina bydlí dokonce v menším podkrovním bytě nad paní Halbeyovou. Seznámila se s nimi, vycházejí spolu dobře – věnovala jim i televizor a občas spolu i posedí.

Jenže když 1. září šla pro poštu do schránky, našla tam dopis z radnice. Do května příštího roku musí byt o 90 metrech čtverečních opustit ve prospěch běženců.

Město se mýlí, soudí právníci

„Nemohla jsem se vzpamatovat z šoku. Nerozumím tomu, vždyť ve městě je plno prázdných bytů a místností,“ řekla reportérovi týdeníku Stern.

Podobné rozhodnutí o vystěhování z obecního bytu obdržela i nájemnice z přízemí, která pečuje o dvě děti. Ta si má najít bydlení do srpna 2016.

Pro list Westfalen-Blatt bezpartijní starosta Rainer Vidal přiznal, že „to bylo těžké rozhodnutí, které není obvyklé“. Místním prý pomohou hledat jiný byt. „Nemáme jinou možnost, protože jako obec máme povinnost uprchlíky ubytovat, a na stavbu nových bytů nemáme peníze,“ dodal.

Tvrzení, že obec nemá jinou možnost než vypovědět nájemníky, ale zpochybňují právníci. Podle Německého sdružení nájemníků mohou uplatňovat potřebu uspokojit své nároky na byt jen fyzické osoby.

Šéf sdružení Franz-Georg Rips zdůraznil, že město nemůže vypovědět nájemníky z důvodu uspokojení vlastní potřeby, a poradil postiženým obrátit se na právníky. Rozhodnutí radnice nepovažuje za vhodné ani z politických důvodů, neboť staví proti sobě obyvatele a uprchlíky, „což ohrožuje sociální mír“.

Lidi máte chatu, pronajímáte byt?    Taky takhle dopadnete !!!       Nebo máte nadrozměrný byt !!!

Dracul

#2845 Re:

2015-09-25 08:21

Bůh chraň tuto drahou zemi před satanskou nacistickou EU, utíkejme z ní pryč jako ze spárů nejhoršího našeho nepřítele!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#2846

2015-09-25 08:26

Myslím, že všichni chápeme o co tu jde. Jakékoliv další komentáře jsou bezpředmětné.

Nepřihlášený uživatel

#2847 Re: Re:

2015-09-25 08:27

#43: drahoš - Re:  

 Přesně tak! Na západě "skleněné paláce" a u nás "děravé silnice"! Dají nám dotace na aquaparky, rozhledny, něco pro jejich kamarádíčky a ještě nás budou vydírat, že nám je zatrhnou, když nebudeme poslouchat rozkazy. Skutečnost je taková, že od revoluce od nás vytáhli stamiliardy z našich fabrik, které dnes povětšinou už patří jim a ještě odvádíme do Bruselu každý rok další miliardy! Co je ale nejhorší, že Babiš zavedením registračních pokladen zatíží naše živnostníky, možná se mu podaří vybrat něco navíc, ale ve finále zase jen odvedeme víc do Bruselu, když se víc vybere!!!


Nepřihlášený uživatel

#2848 Re:

2015-09-25 08:28

#2526: MUDr.Paul Monfort -  

 pane doktore jestli jste taková kapacita jak tu předvádíte v zaměstnání lékaře tak asi velkou klientelu nemáte,ale co máte jistě plný žlab může nastat doba že pokud nectíte šáriu tak se budete pakovat a to bych vám přál i vaší vykutálené rodince podle jména jste také přivandrovalec  doktore CVACHU

 

INTELIGENTE s IQ šumící trávy


Nepřihlášený uživatel

#2849 Re: To jsem celkem čekal, tolik nesmyslů

2015-09-25 08:29

#2833: MUDr.Paul Monfort - Jedině že se na této stránce soustředili náckové, dementi, lidé bez právního vědomí

Vážený pane doktore,

místo vyhrožování kamarády z tajných služeb si raději opravte mluvnické chyby, na vysokoškoláka jich máte ve svých příspěvcích požehnaně. Neškoďte českému jazyku.


Nepřihlášený uživatel

#2850

2015-09-25 08:30

LIDI NEDEJTE SE !!!!

 Už i do této diskuse nasadili provokatéry. Snaží se za každou cenu změnit názor lidu.

Teče jim to bot a se svou štvavou propagandou kterou mají ve všech médiích oblbují národ.

Kdo jich asi platí????