Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#3501

2015-09-27 12:50

Těsně před účastí na 70.zasedání Valného shromáždění OSN poskytl ruský prezident Vladimír Putin interview americkému novináři Charlie Rosemu pro televizní kanály CBS a PBS.

Očekáváme, že budete mluvit o hrozbě Islámského státu i o vaší přítomnosti v Sýrii, vždyť vaše přítomnost tam je spojena právě s tímto. Jaký je cíl vaší přítomnosti v Sýrii a jaký vztah to má k boji s ISIL?

Myslím si, prostě vůbec nepochybuji o tom, že o problému boje, o nutnosti boje s terorismem budou mluvit prakticky všichni, kdo promluví z tribuny Organizace spojených národů, a ani já se nemohu tomuto tématu vyhnout. Je to přirozené, protože je to vážné společné nebezpečí pro nás všechny, je to výzva pro všechny. Dnes je terorismus hrozbou pro mnohé státy světa, v důsledku jeho zločinných akcí trpí velké množství lidí — statisíce, miliony lidí. A všichni proto máme před sebou následující úkol — sjednotit úsilí v boji s tímto společným zlem.

Více: http://cz.sputniknews.com/politika/20150927/1235305.html#ixzz3mwWGLzyG


Nepřihlášený uživatel

#3502 NWO Policie důrazně varuje před rasistickými a xenofobními názory na sociálních sítích. Můžeme se do

2015-09-27 12:56

Policie důrazně varuje před rasistickými a xenofobními názory na sociálních sítích. Můžeme se dopustit trestného činu.

Vyjádření Policie ČR k výrokům směřujícím proti běžencům.

Aktuální uprchlická vlna s sebou nese i zvýšený počet různých nesouhlasných vyjádření, která se jejich zastánci snaží šířit nejen osobně, ale také na veřejných internetových fórech, či sociálních sítích.

Již několik měsíců policisté přijímají prostřednictvím hotline, tedy kanálu na hlášení závadného obsahu na webu, i oznámení od občanů podněty, které na nevhodné příspěvky upozorňují. Za poslední dva měsíce přijali více než sedmdesát oznámení, která pečlivě prověřili a prověřují. Necelých třicet oznámení již bylo ukončeno s tím, že nebyl spáchán žádný trestný čin, ani přestupek.

Deset oznámení odkazovalo na stránky, či obsah stránek, který je již předmětem konkrétního trestního řízení. V několika případech nevedlo oznámení k zahájení trestního řízení, ale jako poznatek, který kriminalisté rozpracovávají, a může v dohledné době vést k dalšímu trestnímu řízení.

Ve valné většině však prověření neumožnilo obvinit konkrétní osobu z trestného činu. Některá vyjádření jsou velmi kontroverzní a za hranou slušného chování, ale nenaplňují skutkovou podstatu některého z trestných činů. Do velké míry si pisatelé těchto extrémních vyjádření dopředu velmi dobře rozmyslí přesný obsah sdělení. Sice je mnohdy velmi provokativní, ale neumožňoval trestní stíhání. Jedná se například o vyjádření, která jsou díky historickým konotacím velmi zavádějící, ale při faktickém posouzení nelze někoho za tato vyjádření trestně stíhat.

VICE-Policie důrazně varuje před rasistickými a xenofobními názory na sociálních sítích. Můžeme se dopustit trestného činu.

Tomáš

#3503 Re: Nechapu

2015-09-27 12:57

#3483: Petice ne - Nechapu 

 Milá dámo, vy budete asi hodně zmasírovaná sluníčkovou propagandou. Než si zde příště zase vylijete srdíčko, tak si laskavě uvědomte ten podstatný rozdíl, oni Češi emigrovali do zemí kulturně blízkých, přijali tamní kulturu za svou a dokázali se bez problémů integrovat, nikdy nevyžadovali prosazování své kultury, svých zákonů, nešířili agresivně své češství, svoji odlišnou víru, nevyhrožovali tamním obyvatelům, kteří se jim museli ze strachu podřizovat, ovšem to není případ uprchlíků z Blízkého východu. Bezproblémovým uprchlíkům jsou u nás dveře otevřeny, ale jak praxe v celé západní Evropě ukázala, muslimové mezi takové rozhodně nepatří. Oni prostě nehodlají přijmout naší kulturu, opovrhují jí, protože je zkažená, dekadentní, opovrhují demokracií a sekulárním státem jako takovým, protože odmítají poslouchat světskou moc, pro ně je zdrojem práva jedině islám, opovrhují námi, jsme pro ně jenom nevěřící psi. A takoví lidé, kteří si neváží pomoci a ještě si vyskakují a vyhrožují nám, si prostě pomoc nezaslouží. Nevnucujte nám falešnou humanitu. Já rád pomohu trpícímu v nouzi a mám z toho dobrý pocit, ale za to od něj očekávám to základní, co mi může nabídnout jako protislužbu: loajalitu a podřízení se zdejším zákonům, zvyklostem a tradicím. Pokud nejsou ani tohle schopni splnit a šíří sem svoje islámské zvyky, které zapříčinily ten zmar, před nimž k nám utíkají, tak jim není pomoci. V demokratické společnosti nemají co pohledávat. Většina z nich nás jen využívá, využívá především naivní multikulti hlupáky, jako jste s prominutím Vy. Jestli někdo trpí tak nutkavým mesiášským syndromem a chcete být druhou matkou Terezou, tak ať tam odjede jako humanitární pracovník a pomůže jim tam, kde to potřebují nejvíce, nikdo jim v tom přeci nebrání, s nejvyšší pravděpodobností jim někdo upižlá hlavu, stejně v ní mají naděláno, tudíž to nebude až taková škoda. Nevidím však jediný důvod, aby pár naivních sluníček, hledících na svět skrze růžové brýle, nabíralo statisíce imigrantů na úkor celonárodní bezpečnosti a proti vůli většinové společnosti, která s něčím takovým zásadně nesouhlasí, neb nepozbyla ještě poslední zbytky soudnosti. To potom není žádná demokracie. Kapišto?


Nepřihlášený uživatel

#3504 Re: ČT NAM ZASE UTAJILA LŽIVÁ TV JAK SVRAB

2015-09-27 13:05

#3454: - ČT NAM ZASE UTAJILA LŽIVÁ TV JAK SVRAB 

 Všechno jde podle plánu, po demonstracích přijde policejní represe, myslíte, že když jim nevadí co se děje dosud, že se budovatelé Evropské říše zastaví před demonstracemi? Cílem je novofeudální říše Evropa, lidi bez práv, bez majetku, bez sociálního zajištění, nezbytná zdravotní péče jen pro otroky v továrnách a posluhovače na úřadech.


Nepřihlášený uživatel

#3505 Re: Nechapu

2015-09-27 13:14

#3483: Petice ne - Nechapu 

 Skončíš v harému děvče a budeš méně než domácí zvíře.Tak si buď proti. 

Svarun

#3506 Re: Re: Re: Re:

2015-09-27 13:15

#3397: - Re: Re: Re:  

 Koukám, že jsi nikdy neslyšel o Evropském sdružení volného obchodu (EFTA), kam patří i země jako Švýcarsko, Norsko, Island či Lichtenštejnsko, které nejsou v EU. Je rozhodně lepší z EU vystoupit a vstoupit do EFTA, tenhle směr vidím do budoucna jako jediný možný. Volný obchod zboží a osob zajišťují separátní smlouvy a to Schengenská a smlouva o Evropském hospodářském prostoru. My jsme tyto smlouvy přijali zároveň se vstupem do EU, a proto si spousta lidí mylně myslí, že musíme být v EU, abychom využívali těchhle výhod. Ale zmíněná čtyřka tyto smlouvy využívá, ale členy EU nejsou. Takže bezcelní zóna by byla a pasové kontroly nejsou až takový problém, to je na hranicích minimální zdržení a je to velmi nízká daň za bezpečnost naší země. Víza by byly potřeba jen z/do rizikových zemí. Lepší ochrana vnějších hranic se měla zařídit už když se zřizoval Schengen. Mimoto hraniční země Schengenu mají povinnost zajistit hranice proti nelegálnímu vniknutí cizích osob. Ve Varšavě sídlí k tomu zřízený jakýsi výbor EU. Pokud ty země tak nečiní, ba naopak, ty osoby aktivně do svých zemí přivážejí, je to výhradně jejich problém. A pokud nám ty imigranty budou vnucovat, nezbyde nám nic jiného, než si naše hranice hlídat sami. Nechápu logiku evropského myšlení: Kvůli pár Rusům na motorkách se dělal takový tyjátr a tady připlouvají tisíce nebezpečných běženců týdně a EU dělá, jako by se vlastně nic nedělo. To je na hlavu uhozené. Evropa není nafukovací.


Nepřihlášený uživatel

#3507 Požadujeme REFERENDUM k přerozdělování azylantů do ČR!

2015-09-27 13:18

Požadujeme REFERENDUM k přerozdělování azylantů do ČR!

VICE-Požadujeme REFERENDUM k přerozdělování azylantů do ČR!


Nepřihlášený uživatel

#3508

2015-09-27 13:28

NE nepřátelům demokracie! Ne islámské ani eurototalitě. ANO svobodě !!


Nepřihlášený uživatel

#3509 Re: NWO Policie důrazně varuje před rasistickými a xenofobními názory na sociálních sítích. Můžeme s

2015-09-27 13:30

#3502: - NWO Policie důrazně varuje před rasistickými a xenofobními názory na sociálních sítích. Můžeme se do 

 Pozvolna se nám zde rozlézá plíživá cenzura a umlčování názorových oponentů systému jako za normalizace. A pak v čem je EU lepší než RVHP?


Nepřihlášený uživatel

#3510 Re: Nechapu

2015-09-27 13:36

#3483: Petice ne - Nechapu 

 A kdože jsou ti chudáci mírumilovní běženci? Tihle?  Nebo snad tihle?  Či tihle?  Ano, láska jim všem z očí přímo čiší, radost pohledět na to kulturní obohacení. Všichni se nemůžeme dočkat, až tohle bude denní rutina v ulicích našich měst.


Nepřihlášený uživatel

#3511 Re: Nechapu

2015-09-27 13:43


Nepřihlášený uživatel

#3512

2015-09-27 13:47

Ukrajinští velitelé u linie dotyku nevěděli o tom, že byl vyhlášen režim příměří, a teprve 1.září je informovali o uzavření únorových minských dohod, řekl novinářům zástupce velitele štábu domobrany Doněcké lidové republiky Eduard Basurin.

 „Z radiového odposlechu jsme zjistili, že velitelé ukrajinských silových složek nevěděli o režimu příměří, který byl vyhlášen od 21.února, a teprve 1.září je informovali o minských dohodách.

„V období od 7. do 19. září (ukrajinské ozbrojené síly) ostřelovaly celkem 57krát obce DLR a v období 20. — 27. září bylo zaznamenáno 22 případů ostřelování", pokračoval Basurin.

Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20150927/1237462.html#ixzz3mwkK6hqW


Nepřihlášený uživatel

#3513

2015-09-27 13:52

VICE-Evropská komise chce financovat pomoc uprchlíkům z fondů pro nejchudší Evropany! Ve fondech leží 90 miliard EUR, místo pomoci chudým teď půjdou peníze migrantům a islámistům. Neziskovky bouchají šampusy, peníze na projekty integrace jsou konečně na cestě!

Evropská komise měla tento pátek zasedání, na kterém se probírala otázka financování pomoci uprchlíkům v jednotlivých zemích EU [1]. Z jednání vyplynulo, že země osmadvacítky hodlají na pomoc uprchlíkům použít peníze ze dvou strukturálních fondů EU. Tím prvním je Evropský sociální fond (ESF) a tím druhým Fond evropské pomoci pro nejchudší (FEAD). Ve fondu ESF je v této chvíli přes 86 miliard EUR, ve FEAD jsou necelé 4 miliardy EUR. Pokud se podíváme na celou problematiku z jiného úhlu pohledu, tak tyto fondy mají být určeny ze své podstaty na pomoc nejchudším Evropanům.

Jenže nikde to jaksi není vidět. Počet lidí bez domova v EU roste každým rokem, lidí na hranici chudoby jenom třeba v Česku jsou 2 miliony, a tak není jasné, kam a zda-li vůbec peníze z těchto fondů EU proudí. Kdo se zajímá trochu o dotace a neziskové organizace, tak má trochu přehled. Fond ESF je totiž velmi často využíván pro financování projektů neziskových organizací pro začleňování sociálně nepřizpůsobivých. Tedy jde o prostředky, které končí v neziskovkách, které se zabývají integrací Cikánů do společnosti a školní inkluzí.

Dole v tabulce můžete vidět, kolik peněz v obou fondech mají alokované jednotlivé členské země EU ke svému čerpání. Česko má v obou fondech dohromady přibližně 3.5 miliardy EUR, Slovensko přibližně 2.2 miliardy EUR.

Annex: Breakdown of overall ESF/FEAD allocation per Member State for 2014-2020

  ESF Allocation FEAD Allocation
  € current prices € current prices
Belgium 1 028 719 649 73 821 504
Bulgaria 1 521 627 776 104 815 264
Czech Republic 3 430 003 238 23 329 849
Denmark* 206 615 841 3 944 660
Germany 7 495 616 321 78 893 211
Estonia 586 977 010 8 002 026
Ireland 542 436 561 22 766 327
Greece 3 690 994 020 280 972 531
Spain 7 589 569 137 563 410 224
France 6 026 907 278 499 281 315
Croatia 1 516 033 073 36 628 990
Italy 10 467 243 230 670 592 285
Cyprus 129 488 887 3 944 660
Latvia 638 555 428 41 024 469
Lithuania 1 127 284 104 77 202 641
Luxembourg 20 056 223 3 944 660
Hungary 4 712 139 925 93 882 921
Malta 105 893 448 3 944 660
Netherlands 507 318 228 3 944 660
Austria 442 087 353 18 032 733
Poland 13 192 164 238 473 359 260
Portugal 7 546 532 269 176 946 201
Romania 4 774 035 918 441 013 044
Slovenia 716 924 970 20 512 235
Slovakia 2 167 595 080 55 112 543
Finland 515 357 139 22 540 916
Sweden 774 349 654 7 889 321
United Kingdom 4 942 593 693 3 944 660
EU28 86 428 676 444 3 813 697 770

Nepřihlášený uživatel

#3514

2015-09-27 14:03

Podle petičního zákona se petiční výbor Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR zabývá pouze peticemi doručenými v písemné formě, které obsahují adresy signatářů (kvůli možnosti ověření reálné existence osob). Internetové petice proto nemají žádný význam, leda snad apelativní. Papírovou petici za referendum o vystoupení z EU bych rád podepsal, stejně jako jsem podepsal Konvičkovu petici za referendum ohledně uprchlických kvót. Nevíte někdo, kdy, s jakým výsledkem a zda vůbec projednal parlament tu Konvičkovu petici? Mám totiž dojem, že většina politiků na názory občanů kašle.


Nepřihlášený uživatel

#3515 Re: NWO Policie důrazně varuje před rasistickými a xenofobními názory na sociálních sítích. Můžeme s

2015-09-27 14:10

#3502: - NWO Policie důrazně varuje před rasistickými a xenofobními názory na sociálních sítích. Můžeme se do 

Všimli jste si, že se nám někam vytrácí demokracie? Kdo jsou ti, co sem vkládájí tato varování? Podle průzkumů CVVM jsou nejméně sympatickou národnostní menšinou v České republice Romové. Nesympatičtí jsou více než 70% procentům občanům ČR ve věku nad 15 let. Jinak řečeno jsme jako národ rasisté. Proto za sdělením MV ČR, Policie ČR hledejte něco jiného než rasismus. Každý systém se vždy nejvíce obává změny či destabilizace poměrů. To je základní pravidlo politiky.


Nepřihlášený uživatel

#3516 Re: Re: ČT NAM ZASE UTAJILA LŽIVÁ TV JAK SVRAB

2015-09-27 14:12

#3504: - Re: ČT NAM ZASE UTAJILA LŽIVÁ TV JAK SVRAB 

 Když to nepůjde po dobrém, půjde to po zlém. Když zorganizujeme druhý Majdan jako na Ukrajině, těžko se jim to bude tutlat a bagatelizovat, budou muset chtě nechtě od koryt a evropským národům opět zavládnou vlastenci, kteří cítí lásku a úctu ke svým zemím, ne tahle zaprodaná svoloč, co by svou zemi za pár kaček prodala.


Nepřihlášený uživatel

#3517 SPLYNUTÍ aneb ZTRÁTA IDENTITY

2015-09-27 14:22

ZDÁ SE, ŽE UŽ ÚSPĚŠNĚ (i "díky" našim politikům) SPLÝVÁME !?!

SPD

#3518 Re:

2015-09-27 14:25

#3514: -  

Poté. co jsme získali za dva dny rekordních téměř 60 tis. podpisů pod elektronickou petici, spouštíme nyní také papírovou, tedy právně závaznou verzi naší petice za referendum o vystoupení z EU, aby sami občané mohli rozhodnout o své budoucnosti. Papírová petice bude dle zákona při nasbírání minimálně 10 tis. podpisů předmětem veřejného projednání v Parlamentu. Prosíme o maximální spolupráci, bojujeme o budoucnost naší země! Čím dříve podpisy sesbíráme, tím lépe.

Postup: stáhněte si petici kliknutím na tento odkaz Petice za referendum o vystoupení z EU.pdf , vytiskněte plné znění petice, připojte k němu podpisy svých blízkých, přátel, známých nebo sbírejte podpisy venku na ulici, případně zřiďte podpisové místo v obchodech, restauracích atp., a poté zašlete podepsané archy na adresu Tomio Okamura, Poslanecká sněmovna, Sněmovní 4, 118 26, Praha 1 - Malá Strana.

Každý podpisový arch, třeba i s jedním jediným podpisem, hraje ve výsledku nesmírnou roli. Můžete si být jistí tím, že nenecháme vaše podpisy zapadnout a že budeme na základě těchto podpisů v Poslanecké sněmovně iniciovat hlasování o vypsání referenda za vystoupení z Evropské unie! Děkujeme za spolupráci!


Nepřihlášený uživatel

#3519 EU má MOC NAD STÁTY A NÁRODY

2015-09-27 14:27

PLNÁ MOC ZLÉHO DUCHA - Nový Světový Řád


Nepřihlášený uživatel

#3520 EURO_SAURon JE ODSOUZEN K VYHYNUTÍ

2015-09-27 14:32

BUDOUCÍ VZDÁLENÉ GENERACE SE BUDOU DIVIT, JAK JSME BLBLI S MULTIKULTI A ISLAMIZACÍ EU


Nepřihlášený uživatel

#3521 Ťach, Ťach ... Šmik, Šmik !

2015-09-27 14:38

"JE TŘEBA DÁLE STRKAT HLAVU DO PÍSKU ! naši milí politici !"


Nepřihlášený uživatel

#3522 DAR "z nebe" ... NEBO SPÍŠE Z PEKLA !

2015-09-27 14:42

ZJEVUJE SE JIM ĎÁBEL V PODOBĚ ANDĚLA SVĚTLA


Nepřihlášený uživatel

#3523 2 TVÁŘE TÉHOŽ ... ISLÁMU

2015-09-27 14:45

VLEVO SKUTEČNÁ, ... VPRAVO PRO VEŘEJNOST


Nepřihlášený uživatel

#3524 MUSLIMIZACE

2015-09-27 14:47

Už slintá, myslím, že muslim(ka) muslimkatá


Nepřihlášený uživatel

#3525 SLUNCE VYJEVÍ PRAVDU

2015-09-27 14:50

V Pánu prstenu jen oheň vyjevil nápis na prstenu moci ... tady jen Slunce vyjeví pravdu !