Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7051

2016-02-07 13:43

VIDEO: Evropská komise chce zrušit anonymitu Bitcoinu. Německo omezí v bankách hotovostní transakce na 5,000 EUR! [CZ Titulky]

Jak už jsem hovořil na toto téma v pátečním rozhlasovém pořadu [1], nasunování NWO v Evropské unii pod taktovkou globalistů nabralo nečekané tempo a posledním produktem tohoto procesu jsou dvě zprávy z bankovního prostředí. Evropská komise chce zrušit anonymitu Bitcoinu [2], resp. veškerých konverzních transakcí na území EU. Anonymita sice bude zaručena na úrovni systému Bitcoinu, protože s tím nelze nic udělat, ale veškeré konverze do reálných měn a veškeré transakce obchodníků, provozovatelů e-shopů a jiných subjektů, které budou akceptovat přijímání plateb v Bitcoinu, budou podléhat povinnosti odhalení identity skrze oveřovací mechanismy. Evropská komise navrhuje ověření platební kartou apod. Přijímání Bitcoinu bez ověření identity toho, kdo Bitcoinem platí, bude považováno za praní špinavých peněz.

A druhá zpráva, z podobného soudku, je z Německa. Země se chystá omezit veškeré bankovní hotovostní transakce na 5,000 EUR. Jde o počátek realizace tzv. „elektronického koncentráku“, o kterém jsem už hovořil v pátek na Svobodném rádiu. Německo podle dalších informací uvalí tuto hotovostní hranici „per transaction“, ale toto zřejmě nebude dlouho trvat a přijde omezení „per month“ apod. Je to cesta, kdy hotovostní peníze budou postupně vytlačovány z oběhu, až v určité chvíli úplně zmizí a bude se platit jen elektronicky, takže stát a elity budou mít dohled nad vším, co kupujete, za co platíte a bez dozoru státu si nebudete moci koupit ani žvýkačku.

VICE-VIDEO: Evropská komise chce zrušit anonymitu Bitcoinu. Německo omezí v bankách hotovostní transakce na 5,000 EUR! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#7052

2016-02-07 13:45

Erdogan bombarduje turecké Kurdy, syrští otevírají svá zastoupení v Moskvě i ve Washingtonu. Video


Na jihovýchodě Turecka vládní jednoty ostřelují kurdské město Cizre, devět civilistů mělo být zabito. Uvádí se, že více než 20 lidí se už asi dva týdny skrývá ve sklepech. Ve  městě probíhají protesty; policie rozhání demonstranty slzným plynem. Místní aktivisté vyzývají k zastavení bombardování, dovolávají se povinnosti k poskytnutí lékařské pomoci raněným. Turecká vláda mezitím trvá na tom, že cílem útoků jsou pouze kurdští bojovníci.


VICE-Erdogan bombarduje turecké Kurdy, syrští otevírají svá zastoupení v Moskvě i ve Washingtonu. Video


Nepřihlášený uživatel

#7053

2016-02-07 15:08

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan má za to, že vedení USA se musí rozhodnout, koho pokládá za svého partnera – buď turecké úřady anebo kurdské síly ze Strany demokratické unie (PYD).

Tento názor vyslovil Erdogan v komentáři zveřejněném v neděli, týden po tom, co vyslanec amerického prezidenta navštívil syrské město Kobani, které je pod kontrolou kurdských sil bojového křídla PYD, které Ankara pokládá za teroristy spojené se Stranou kurdských pracujících (PKK).

Více: ERDOGAN DAL NA VYBER USA BUD TURECKO NEBO KURDOVÉ

Zástupce náčelníka štábu sboru lidové milice Luhanské lidové republiky Igor Jaščenko informoval novináře o dalších případech násilné mobilizace obyvatel té části Luhanské oblasti, kterou kontrolují ukrajinské silové složky.

„Kvůli nízkému početnímu stavu a nedostatku kádrů pokračuje ukrajinské vojenské vedení v násilné mobilizaci do řad ukrajinských ozbrojených sil", řekl Jaščenko. Podle údajů ministerstva obrany LLR se v obci Lobačevo kontrolované příslušníky ukrajinských silových složek uskutečnila mobilizační razie.

Více: Kvůli nízkému početnímu stavu a nedostatku kádrů pokračuje ukrajinské vojenské vedení v násilné mobilizaci do řad ukrajinských ozbrojených sil

Syrské vojenské letectvo zlikvidovalo v noci na neděli velitelské stanoviště skupiny Islámský stát východně od Aleppa, informuje národní agentura SANA s odvoláním na svůj zdroj.

Více: Syrské vojenské letectvo zlikvidovalo v noci na neděli velitelské stanoviště skupiny Islámský stát východně od Aleppa,


Nepřihlášený uživatel

#7054 Fico: Vzniku ucelené muslimské komunity zabráníme. Kvóty odmítáme

2016-02-07 15:13

FICO ODMITA UPRCHLIKY A EU FICO OPROTI NAŠEMU ŠAŠKOVI SOBOTKOVI JE NA UROVNI INTELIGENCE 

SLAVA SLOVENSKU SLAVA FICOVI-Fico: Vzniku ucelené muslimské komunity zabráníme. Kvóty odmítáme


Nepřihlášený uživatel

#7055 6.2.016 POLICE FAŠIZMUS

2016-02-07 15:50

VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

Redakce AE News přináší zásadní video ze sobotní demonstrace Antify v Praze, což byla truc-demonstrace proti demonstracím na odpor vůči islámu. Průvod ultralevicových anarchistů s transparenty „Uprchlíci, vítejte!“ se střetl s bizarní a koordinovanou skupinkou „nácků“, které koordinoval muž v hnědé bundě a současně ten samý muž v podstatě koordinoval i uniformované policisty na druhé straně pomyslné barikády. Zajímavé bylo i místo, kde se maskovaní náckové nacházeli a z jaké budovy vycházeli. Z budovy v majetku ministerstva vnitra. Zapálení sociálního centra v Praze tak dozajista nemají na svědomí občané, ale právě někdo z těchto provokatérů.

Důstojník koordinoval nácky, kteří vylézali z budovy v majetku ministerstva vnitra!

V sobotu se po celé Evropě konaly demonstrace, namířené proti islamizaci Evropy. Je nutné zdůraznit, že na podporu premiéra Sobotky se před Úřadem vlády sešlo kolem 60 lidí, zatímco napříč republikou demonstrovaly tisíce lidí jak proti islamizaci Evropy, tak i proti politice našeho premiéra. Je evidentní, že premiér Sobotka čím dál tím více ztrácí veřejnou podporu.

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-02-07 16:37



Nepřihlášený uživatel

#7057 Záměr Saúdské Arábie zasáhnout do syrského konfliktu vyvolal šok všech stran,

2016-02-07 18:21

Záměr Saúdské Arábie zasáhnout do syrského konfliktu vyvolal šok všech stran, jež se účastní jeho urovnání, a přinutil USA, aby se zamyslely nad tím, jak daleko jsou ochotny zajít v podpoře Rijádu, píše Die Welt.

Washington prohlásil, že je připraven podpořit všechny spojence v boji proti Islámskému státu, avšak odmítl komentář k záměrům Saúdské Arábie. Západní státy si výborně uvědomují, že za účasti Rijádu bude situace v Sýrii zkomplikována, zdůrazňuje autor článku.

VICE-Zacharovová zesměšnila snahy Saúdské Arábie bojovat v Sýrii

Vyslání pozemních vojsk ze Saúdské Arábie bez souhlasu vlády v Damašku bude narušením mezinárodního práva a tento souhlas Rijád pochopitelně nikdy nezíská, poznamenává vydání.

Monarchie Perského zálivu se stala hlavním zdrojem financování a dodávek zbraní islamistickým povstalcům a je tedy hlavním „autorem" syrského konfliktu. Kromě toho, se Írán a Rusko, jež se účastní urovnání krize, nikdy nesmíří s přítomností Saúdů v Sýrii.

Více: Záměr Saúdské Arábie zasáhnout do syrského konfliktu vyvolal šok všech stran


Nepřihlášený uživatel

#7058 Re: Fico: Vzniku ucelené muslimské komunity zabráníme. Kvóty odmítáme

2016-02-07 20:46

#7054: - Fico: Vzniku ucelené muslimské komunity zabráníme. Kvóty odmítáme 

 Fico se stává nepohodlným, proto na něj pravdoláskaři před dalšími volbami vymýšlí všemožné komploty. Doufám, že slovenský lid není hloupý a prokoukne tuhle špínu.


Nepřihlášený uživatel

#7059 VINU HLEDEJ NA BRUSELU A USA TO SOU PRAVI VINICI VSEHO PLUS TURECKO A EMIRATY

2016-02-08 11:53

Na Rusko nelze svalovat zdánlivou vinu za zmaření mezisyrských jednání, protože účelnost pokračování boje proti teroristickým skupinám nikdo nepopírá, prohlásil tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

„Rusko podporuje útočné akce syrské armády bojující proti teroristickým skupinám. Teroristické skupiny se neúčastní a ani nesmí účastnit těchto jednání. Účelnost pokračování boje s těmito skupinami nikdo nepopírá, proto by zřejmě nemělo být Rusko obviňováno z toho, že právě na ně padá jakási zdánlivá vina za zmaření jednání", řekl v pondělí Peskov novinářům, informuje RIA Novosti.

Více: Na Rusko nelze svalovat zdánlivou vinu za zmaření mezisyrských jednání, protože účelnost pokračování boje proti teroristickým skupinám nikdo nepopírá


Nepřihlášený uživatel

#7060

2016-02-08 13:27

Bojovníci z teroristické skupiny Islámský stát a Fronta an-Nusra (obě jsou v Rusku zakázané) svádějí zuřivé boje na syrsko-libanonské hranici, ztráty jsou na obou stranách, sdělil v pondělí RIA Novosti zdroj z okolí libanonského hnutí Hizballáh.

„Došlo k obnovení zuřivých bojů mezi IS a Frontou v údolí ad-Deb (Medvědí údolí) v horské oblasti Arsal. Na obou stranách jsou mrtví", řekl zdroj agentury.

Koncem ledna obsadili teroristé IS v oblasti Arsal vojenský tábor Fronty an-Nusra a zajali šest jejích bojovníků.

Více: Bojovníci z teroristické skupiny Islámský stát a Fronta an-Nusra (obě jsou v Rusku zakázané) svádějí zuřivé boje na syrsko-libanonské hranici, ztráty jsou na obou stranách


Nepřihlášený uživatel

#7061

2016-02-08 13:42

AMERICKÉ HOVADA NAM CHTEJ ROZVRACET NASI ZEM A NEVYHOVUJE JIM FICO A ZEMAN ZE NECHTEJ UPRCHLIKY A 5 ČECHU V CIZINE LIBANONU BYLA DALSI HRA NA NAROD ČR MANIPULACE VEREJNEHO MINENI


VICE-KAROL POLÁK: AMERIČANOM NEVYHOVUJE FICO ANI ZEMAN

Karel

#7062 Re: Re:

2016-02-08 13:47

#257: - Re:  

 Je smutné když se za čechy bere "šikmooký" zatímco někteří češi si raději uvážou na hlavě ručník a budou s ní 5 x denně mlátit o zem.


Nepřihlášený uživatel

#7063

2016-02-08 14:07

Policejní provokace nebo blamáž konspirátorů?

Během demonstrací 6.2.2016 v Praze proti islámu a na podporu uprchlíků došlo k řadě incidentů. Žádný z nich ale tak nezasáhl české internetové prostředí, jako krátká srážka v Thunovské ulici. Facebooková stránka We are here at home zveřejnila video, ve kterém se snaží dokázat, že skupina neonacistů ve skutečnosti byla skupinou policejních provokatérů. My jsme mezi nimi však našli notoricky známé slávistické chuligány a neonacisty.

Hlavní argument je v podstatě jeden – nemaskovaný človek v hnědé bundě, který během celého střetu s chuligány komunikuje. Podle We are at home here je to jasný důkaz toho, že jde o policejního velitele, který celou akci diriguje. Jako podpůrné argumenty se pak objevují ještě dvě tvrzení. Zaprvé, několik chuligánů chodí tam a zpátky do dveří domu v Thunovské ulici, který patří Ministerstvu vnitra (MVČR). Pokud by zakuklenci nebyli ve skutečnosti od policie, nemohli by do domu údajně jen tak vcházet. Je tedy prý zřejmé, že jde o provokaci. A konečně, posledním a nejčastěji zmiňovaným argumentem je, že na videu je vidět chuligán, který při zasažení dlažební kostkou do nohy ani nemrkne, což prý není možné. Údajně je tím pádem jasné, že kostka byla gumová a je to další důkaz toho, že jde o nahranou záležitost.

VICE-Policejní provokace nebo blamáž konspirátorů?

Důstojník koordinoval nácky, kteří vylézali z budovy v majetku ministerstva vnitra!

V sobotu se po celé Evropě konaly demonstrace, namířené proti islamizaci Evropy. Je nutné zdůraznit, že na podporu premiéra Sobotky se před Úřadem vlády sešlo kolem 60 lidí, zatímco napříč republikou demonstrovaly tisíce lidí jak proti islamizaci Evropy, tak i proti politice našeho premiéra. Je evidentní, že premiér Sobotka čím dál tím více ztrácí veřejnou podporu.

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!


Nepřihlášený uživatel

#7064 Re: Re: Re:

2016-02-08 14:12

#7062: Karel - Re: Re:  

 A JE SMUTNE ZE ČLOVEK JAKO TY NEMA VLASTNI NAZOR A HRDOST A JE SMUTNE ZE ZA TEBE  ŽVATLA ČT 


Nepřihlášený uživatel

#7065 SVET POD DOZOROM USA A TERORISTOV

2016-02-08 14:24

Hosťom v najnovšom vydaní diskusnej relácie Extra téma bol Genmjr v. v. Emil Vestenický, člen prípravného výboru strany Práca slovenského národa. Moderátor Radovan Kondrlík položil otázky dotýkajúce sa vojenského cvičenia NATO v Maďarsku, ale aj iniciatívy rôznych skupín proti politike Severoatlantickej aliancie. Hovorili aj o rozširovaní hraníc Aliancie až k Rusku, či o ponuke Andreja Kisku pre NATO na vytvorenie základní NATO na území SR. Nechýbala ani téma migrantov a konfliktu na Ukrajine či na Blízkom východe.

VICE-SVET POD DOZOROM USA A TERORISTOV

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

Všechny materiály jsou autentické. Vláda lže.

Na počátku této kauzy vláda mlžila a odmítala cokoliv potvrdit, přestože museli okamžitě vědět, že k hacku došlo. Nyní se vláda chce z této kauzy vykroutit obviněním, že námi zveřejněný materiál je podvrh, že je neautentický apod. Tím si zároveň připravuje pozice pro další vývoj - cokoliv teď zveřejníme, vláda z titulu své moci prohlásí, že jde o podvrh a nebude muset nic vysvětlovat. Z naší strany k žádnému falšování, k žádnému přepisování údajů na printscreenech nedošlo. Je to vláda, která podvádí, lže a zákulisně intrikuje proti národu.

VICE-Screeny č. 2 - 3 : pokračování Emailu č. 35 z 1. várky Sobotkových Emailů


Nepřihlášený uživatel

#7066 PODVOD NA NARODY ZVANEJ FRANCIE Teroristický podvrh vo Francúzsku

2016-02-08 14:37

Teroristický podvrh vo Francúzsku


Na uliciach Paríža boli údajne aspoň dvaja strelci kričiac "Allahu Akbar", zatiaľ čo vystrieľali oblasť. Títo strelci údajne išli po redakcii časopisu Charlie Hebdo.


VICE-Teroristický podvrh vo Francúzsku


Nepřihlášený uživatel

#7067 PANE OKAMURO NECHCETE NAM NECO RICT

2016-02-08 15:35

PANE OKAMURO NECHCETE NAM NECO RICT VY JAKO POLITIK TAKY URCITE VITE O TEHLE ŠPINĚ A PODVODU V PAŘIŽI NA NARODY 

VICE-Teroristický podvrh vo Francúzsku


Nepřihlášený uživatel

#7068 11 ZÁŘÍ ODHALENÍ !!

2016-02-08 15:51

VICE-11 ZÁŘÍ ODHALENÍ !!

BIN LADEN ŽIJE SOU DUKAZE PLUS FOTKA ZABITEHO VOJAKA BYLA FOTOMONTAZ A ZMENENA ZABILI JEN VOJAKA NEBO CIVILISTU TROCHU PODOBNEHO MU

VICE-Bin laden and obama are same


Nepřihlášený uživatel

#7069

2016-02-08 15:58

BIN LADEN ŽIJE

Server WikiLeaks šokuje!
Nikomu asi netreba predstavovať server WikiLeaks, ktorý zverejňuje významné tajné vládne dokumenty, kvôli ktorým sa stál pre vládu USA nežiaduci jeho zakladateľ Julian Assange. A práve server WikiLeaks prišiel začiatkom marca roku 2012 so šokujúcim zistením o skutočnom osude najhľadanejšieho teroristu Usámu bin Ládina.


Nepřihlášený uživatel

#7070

2016-02-08 16:10

FAKTY X: Usáma bin Ládin neskončil v oceáne!

Zatĺkať, zatĺkať...

Samozrejme k zverejneným e-mailom serveru WikiLeaks sa agentúra Stratfor vyjadrila veľmi nepresvedčivo, a to tak, že „môžu byť falošné“. Vedenie agentúry Stratfor nakoniec usúdilo, že sa nebude zaoberať preverovaním publikovaných správ serveru WikiLeaks, a nebude ich ani vysvetľovať. Podarilo sa serveru WikiLeaks šliapnuť na kurie oko americkej vlády? Ako to vlastne bolo so smrťou Usámu bin Ládina, a čo sa vlastne Američania snažia utajiť?

Kontroverznou sa nepochybne stala aj posmrtná fotografia zabitého teroristu, ktorá bola zverejnená 2. mája roku 2011. Experti jej pravosť jednoznačne spochybnili. Ak si totiž porovnáte posmrtnú a známu portrétovú fotku bin Ládina, väčšina rysov tváre sa zhoduje. Podľa expertov to vyzerá tak, ako by niekto dal dohromady fotku bin Ládina s obrázkom nejakej mŕtvoly, a potom všetko rozostril. Veď ústa, zuby a dokonca aj fúzy sa dokonale podobajú. Neskôr sa dokonca ukázalo, že rovnaká fotka usmrteného bin Ládina sa objavila na internete už v roku 2009! Média napriek všetkému tvrdili, že fotku získali z vojenských kruhov.

Ako to teda s posmrtnou fotkou bin Ládina vlastne bolo? Snažil sa niekto z vojenských kruhov podstrčiť fotku mŕtveho bin Ládina  alebo si ju zhotovili samotné médiá, ktoré sa za každú cenu snažia každý deň priniesť čo najšokujúcejšie „zaručené“ správy?
A je vôbec Usáma bin Ládin mŕtvy? Prečo Al-Kajdá jeho smrť poprela? Kto tu koho ťahá za nos, a kto v tejto podivnej hre určuje pravidlá? Je zverejnenie správy o smrti Usámu bin Ládina tesne pred začiatkom volebnej kampane amerického prezidenta Baracka Obamu len úplnou náhodou?

VICE-FAKTY X: Usáma bin Ládin neskončil v oceáne!


Nepřihlášený uživatel

#7071 NOVINKY PODPORA ISLAMU A fašizmu policie proti demonstrantum proti islamu

2016-02-08 17:38

NOVINKY PODPORA ISLAMU A fašizmu policie proti demonstrantum proti islamu pritom DEMONSTRANTI PROTI ISLAMU S TOU FRAŠKOU NIC NEMELY SPOLEČNE ALE SLUNIČKAŘI ANO

Při sobotních demonstracích selhala policie, míní Pelikán. Čeká padání hlav

Policie při sobotních demonstracích selhala, prohlásil v pondělí ministr spravedlnosti Robert Pelikán (ANO). Očekává, že kvůli celé věci bude vyvozena odpovědnost vůči velitelům zásahu.

VICE-NOVINKY PODVOD VEŘEJNE MINENI A NA NAROD ČR

Důstojník koordinoval nácky, kteří vylézali z budovy v majetku ministerstva vnitra!

V sobotu se po celé Evropě konaly demonstrace, namířené proti islamizaci Evropy. Je nutné zdůraznit, že na podporu premiéra Sobotky se před Úřadem vlády sešlo kolem 60 lidí, zatímco napříč republikou demonstrovaly tisíce lidí jak proti islamizaci Evropy, tak i proti politice našeho premiéra. Je evidentní, že premiér Sobotka čím dál tím více ztrácí veřejnou podporu.

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!


Nepřihlášený uživatel

#7072

2016-02-08 17:42

Tak pokuď jsme neboli v evropské uniji,byla naše Česká Republika milionkrát lépe,a takhle kdiž vystoupíme s evropské unie tak aspoň nám nebude nikdo dyktovat,že máme jsem brát tu verbež že všech státu.Jana Otčenášková

Nepřihlášený uživatel

#7073 NOVINKY KREJI FASIZMUS POLICE PROTI SLUNIČKARUM A POLITICI MLŽI A LŽOU NARODU

2016-02-08 18:03

Žádnou potyčku policie nevyprovokovala, odmítá pražské vedení kritiku

Pražská policie se ohradila proti kritice související se sobotními demonstracemi. Kategoricky odmítla například spekulace ze sociálních sítí, že údajně vyprovokovala potyčku s levicovými demonstranty na Malé Straně. Další kritika se týká napadení přenosového vozu Českého rozhlasu, při kterém prý policisté nechtěli pomoct redaktorům. Vedení pražské policie nechá opatření zkontrolovat. Výsledky budou známy do dvou týdnů. Na webu to uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

VICE-NOVINKY KREJI FASIZMUS POLICIE ČR PROTI SLUNIČKAŘUM POLITICI MLŽI A LŽOU NARODU

VICE-Policejní provokace nebo blamáž konspirátorů?

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!


Nepřihlášený uživatel

#7074 DO ULIC SVHNEM SAMI VLADU

2016-02-08 18:16

JDEM SI PRO VLADU NARODE NENI NA CO CEKAT UZ AJI POLICIE ČR JDE PROTI OBČANUM V KUKLACH A JESTE SE NAM LŽE

TADY VIDITE JAKA FALES A JAKYMI INTRIKY JSME OBKLOPOVANI NASIMI VOLENYMI CINITELY.TAKZE TAKHLE A JEDNOU PROVZDY DOST PANOVE. BRZY SKONCITE.


Nepřihlášený uživatel

#7075

2016-02-08 18:38

NOVINKY PODPORUJI MANIPULACI VEREJNEHO MINENI POMOCI STRACHU NARODU Další z katů Islámského státu odhalen. Je z Londýna a k islámu konvertoval

Identitu dalšího příslušníka jednotky Islámského státu odpovědného za brutální vraždy západních rukojmích v Sýrii identifikovala americká média. List Washington Post společně se serverem Buzzfeed uvedly, že se jedná o 32letého Alexandu Koteye za západního Londýna, který k islámu přistoupil až v dospělosti.

VICE-MANIPULACE VEREJNEHO MINENI POPRAVA BRITA ZASE TOČENA SPECIALNI TECHNIKOU UZ NA FOTCE VIDITE FAKE

VICE DUKAZU KE ČLANKU Z NOVINEK 

VICE-Popravy prováděné Islámským státem byly zřejmě natočeny ve studiu za použití filmové a trikové techniky

VICE-CyberBerkut: WORLD MĚLI VĚDĚT